טוב, אממ, שרשור היכרות?

אפרוח זה של תרנגול לא ?

טוב נו. אף פעם לא הייתי טוב בזה
ואני נעתר לבקשתך לעשות לך עוללים

MelodicTruth

New member
מצאתי את הפורום במקרה, רעיון נחמד.

חיים, 19, ירושלים, צבא (בערך), מתמטיקה (בעיקר לוגיקה ותורת הקבוצות), פילוסופיה (בעיקר אנליטית ופנומנולוגיה), פיזיקה, תאולוגיה, הפסיכולוגיה של יונג, נגינה, אמנות, שירה, חידות, מיסטיקה, כל דבר איזוטרי. זה יספיק לעכשיו.

*מעתיקה מסופרי"צ*../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

אין לי כוח לכתוב חדש.
אני נוף, ונולדתי בשבע ועשרים בבוקר שזה בדיוק הזמן ללכת לבית ספר. בזמן שאמא שלי התפתלה מכאבים בבית חולים המיילדת ביקשה ממנה לחכות עד שתסיים לאכול את ארוחת הבוקר. המשפחה שלי איטלקייה ואבא שלי אמר שהוא לא יתחתן עם אמא אם היא לא תלמד להכין פסטה כמו שצריך. בסוף הוא בכל מקרה לא התחתן איתה אבל פסטה היא למדה להכין. לפני כמה זמן הוא הדריך את האחים שלי בהיסטריה איך להכין פסטה בטלפון, ואמר להם שהם חיכו חצי דקה יותר מדי והפסטה תתרכך ותהיה תולעית ומגעילה ואני התפוצצתי מצחוק. אבל אולי זה אני בשלנית איומה וקלאמזי ואפילו שניצלים אני שורפת ושוכחת לדפוק. אני אוהבת ללבוש בגדים צבעוניים ולעשות תסרוקות משוגעות ובכלל. הדבר שהכי מעציב אותי בעולם זה הדף הלפני אחרון ב"תפסן", כשפיבי מסתובבת על הקרוסלה. תלשתי אותו מהספר של הסיפרייה ומאז הוא הולך איתי בכיס לכל מקום. אם תשימו אותי באגם עם חלוקי נחל, אני אהיה מאושרת. אני מסוגלת להקפיץ אבנים שעות. אני נורא אוהבת לשיר במקלחת. ובכלל מקלחת. ובכלל לשיר. אני אוהבת קול של סלוטייפ ויש לי כף אחת שאני אוכלת ממנה ואני לא מסוגלת לאכול מאחרות, זה פשוט מפריע לי בידיים כמו מין טיקים כאלה. אמא אומרת שאני סתם מפונקת. הדבר הכי טעים בעולם זה שוקולד לבן עם עוגיות ושוקולד מריר זה איכסה-פיכסה. אני מכורה לפסקולים של סרטים, יש לי המון וכולם קנויים מתוך עיקרון. לא כי אכפת לי מצריבות, אני בכלל חסרת מוסר (
), אבל זה נורא כיף לקנות דיסק חדש ולפתוח ולשמוע עד שנמאס. מעצבן אותי שכולם מתאהבים ונפרדים נורא מהר ורק אני תקועה עם אותה בחורה כבר שנתיים. יש לי נקודת אור ליד החום בעין ימין והיא אף פעם לא נעלמת. יש לי גם גומה בצד אחד שמופיעה לפעמים. החבר שלי אומר שאני ממש מתוקה כשאני ישנה. וזהו. אם יהיה ביקוש אני אשים עוד.

MajorWinters

New member
היה משהו מאוד קסום בהודעה הזו...

נורא תמים, נורא חמוד... (רק שלא הבנתי איך את תקועה עם אותה בחורה שנתיים, ויש לך חבר... או משהו כזה)

ממ. אוקיי. ../images/Emo3.gif../images/Emo72.gif../images/Emo112.gif

*מגרדת בפדחת* השיער שיש לי כרגע הוא בצבע ירוק. כל פעם שנמאס לי אני מחליפה את הצבע. היו לי כבר כחול, ורוד וסגול. כשהייתי קטנה הייתי לוקחת ספרי טלפונים ומקיפה בעיגול את כל השמות המצחיקים. ממש, ספרים שלמים. מצאתי אחד כזה לפני כמה זמן וצחקתי נורא. בכלל הייתי יצור נורא נאיבי, כמו למשל, הייתי מציירת פרצופים על ביצים קשות. פעם ידעתי להזיז עפרונות וכאלה עם המחשבה. אף אחד לא מאמין לי, חוץ מחברה שלי שראתה את זה, אבל זה נכון. עכשיו אני כבר לא מצליחה להתרכז. השיר שאני הכי אוהבת זה לוסי אין דה סקיי וויס דאיימונדס של הביטלס והייתי רוצה לדעת איך זה לראות את העולם דרך עיני קליידוסקופ. אבא שלי אומר שאני דומה לג'ון לנון. סבא שלי היה אלכוהוליסט מכה וברח לאפריקה. יש לי שם בת דודה שאני לא מכירה מאישה כושית. בסוף הוא חזר לארץ והתאבד. כולם במשפחה אומרים שאני נורא דומה לו, ואני לא חושבת שזה הדבר הכי מעודד שאפשר להגיד לבן אדם. (אני לא אלכוהוליסטית מכה, באמת ;[.) אני צוחקת משטויות מוחלטות אבל תמיד מספרים לי דברים שאמורים להיות מצחיקים ואני לא מבינה. החברה הכי טובה שלי קוראת לי טרול הרים מכוער. אני נורא אוהבת ריח של וניל ויש לי בקבוק של תמצית וניל בחדר ואני גם מתבשמת בו מדי פעם ואמא שלי צוחקת עלי נורא וקוראת לי עוגה. אבל מה רע בלהיות עוגה. אני גם אוהבת דבורים ועכבישים. לא יודעת למה. עכבישים תמיד גורמים לי לחייך ודבורים הן סתם חמודות. אני יכולה להחזיק עכבישים בידיים. פעם עשו לי מין גילוי עתידות ואמרו לי שבגלגול הקודם שלי הייתי אינדיאנית. אני יודעת את כל הטקסט של פרנק מ"מופע הקולנוע של רוקי" בעל פה וגם שיחקתי אותו פעם בקאסט.
הדבר הכי נחמד שאמרו לי אי פעם זה "את תמיד תהיי האחות הגדולה שלי, והאחות הקטנה שלי, והאחות התאומה שלי, בהתאם למצב", מפי אותה בחורה שהזכרתי לעיל ושבכלל לא אומרת יותר דברים נחמדים. בשנה שעברה בלעתי אציטון ועשו לי שטיפת קיבה. עקב כך הגעתי למסקנה שאציטון זה לא טעים, אפילו אם מערבבים את זה במיץ תפוזים. אני לא מעשנת הרבה אבל אני בדרך להיות מעשנת כפייתית. שמישהו יקח ממני את הבלק דוויל הזה מהר.
וזה כל מה שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו. אבל אם אתם רוצים אז אתם יכולים לשאול ואני אענה או משהו כזה. *מרגישה חשובה*

Road death

New member
../images/Emo122.gifאז...נמ.. אני.....

שמי תומר, מנגן בגיטרה קלאסית, חשמלית, בן 13 בערך מחיפה.. |כן, כן.. חיפה זה חור אני יודע... | אגב- יש פה עוד מיוש מחיפה..? נמ.. אני חנון גאה..
ו.. שומע: nickelback |שליטע!!!!!!!!!!!!!! | seether זבל! |זו להקה..| gorillaz מוניקה evanescence alice in chains nirvana |קצת| nightwish sum41 queen velvet rvolver oasis jet |קצת| ואל תשאלו למה, אני שומע גם בטהובן.. חוחו |מובך| אבל כן, עם כל המוזיקה הזו, גם מוצרט.. סורי אבל, זו האמת...נמנמ...... ו...נמ?. לא זוכר אבל יש עוד.. לא היה לי מה לרשום אז רשמתי כמה להקות ממה שאני שומע.. חוי.. ו.. עוד על עצמי...? אה כן- אני סנילי, טפש, גרוע במטמתיקה, ו..זהו. יומטוב אנשים. היה נעים לקורא עליכם.. חוי

למעלה