טוב, אממ, שרשור היכרות?

../images/Emo85.gifדובידו

אני ענבר בת 14 מרמת גן :] אני בצופים^^ ובמש"צים P: אממ בזמני הפנוי אני, על המחשב. :] ו-לימודים זה חרא :S

תמיר1991

New member
הלוו, גם את פה../images/Emo2.gif

אני תמיר, בן 15 בקרוב מת"א, חובב היסטוריה (לומד באו"פ), פילוסופיה, קריאת ספרי עיון למיניהם, אוסף בולים, כותב ואוהב ספורט על סוגיו השונים. אני חובב פוליטיקה וחבר בנוער שינוי. נראה לי שאני לא ממש צריך להוסיף למה אני חנון, נכון
תמיר.

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

אני גלי, בת 14 מקרית מוצקין... למה אני חנונית? נמ נמ נם..
אני סוגדת לארלי הכוסון והשווה
אני צופיפניקית. אני או"פניקית. אני תלמידה טובה ויש לי שם של חרשנית [שלא יטעו אתכם! זה לא נכון!] והכי חשוב... אני לא פקצה!!

T a M a R a 2

New member
אנוכי...

שמי תמרה, בת 14 וחצי מת"א. בזמני הפנוי אני קוראת, והרבה (בניגוד לרוב האנשים שאני נאלצת להכיר ולפגוש מדיי יום בבית הספר שלי), לנגן על גיטרה, להיות על המחשב... יש לי כת נגד בובספוג, כי יש לי תיאוריה שהוא הולך להשתלט על העולם.

thorondor

New member
אני לי, בן 18.

ספונטני ורגיש, נהנה מטיולים לאור ירח, ומחפש בחורה עם ראש פתוח. על מי אני עובד, דין הוא היחיד שעושה לי את זה.

thorondor

New member
כנראה שכל אותם הלי שבעולם

הם אותו אחד. אני מנתניה במקרה.

soulz

New member
המממם...

אני מכיר שתי בחורות שמכירות אותך, אחת מהשכבה שלך ואחת מרעות...עולם קטן... הייתי מגיב פעם בקביעות בפורום תפקידים של גיימר, ראיתי אותך גם פעם אני חושב...שער בלונדיני שאתה חופף אותו חמש פעמים ביום ,יא?

thorondor

New member
ועושה פן לפני כל ארוחה.

לפחות זה מה שאנשים אומרים לי שאני עושה. וכן, זה אני. אני מניח שהבחורה מרעות היא עדי, אבל מי זו הזאת מהשכבה שלי? ואני עדיין מגיב בפורום תפקידים. בעיקר בדיון הספרים תחת הכינוי Cuchulainn.

juggernaut

New member
צור

ג'דיי במקצועי, בן 19 ביום חמישי. לרוב עונה לכינוי "הציר" או "הסיר". אבל אתם יכולים לקרוא לי טימי. (למי שמכיר את המשחק הגאוני ג'יאנטס - My name is ackmed. but u can call me timmy.)

למעלה