טוב, אממ, שרשור היכרות?

Britush

New member
אה, גם אתה פה! ../images/Emo13.gif

(הרבה אנשים מוכרים.
) פותחת השרשור הייתה צריכה לכתוב סיכום באזרחות, ולכן לא היה לה זמן לכתוב בפורום. היא תכף תגיב.

AnnabeI Lee

New member
../images/Emo9.gif

גיאלי בת 19 מלוס אנג'לס מה הופך אותי לחנונית? לא יודעת.. יש לי &pi על הקיר (אפילו בשני מקומות שונים), לפני שלושה ימים סידרתי את מחשבי לבד לגמרי (!), אני מבלה את זמני החופשי בקריאה על אנרכיזם וסוציאליזם בוויקיפידיה ובספרים עם עמודים צהובים (למה הכל נכתב לפני שנות השבעים?), והכנתי לעצמי חולצה על האיות הפונטי התקני של השם שלי (לפי רנדום האוס
)

MajorWinters

New member
יאללה עוד אחד...

קוראים לי דין. בן 18 וחצי. עתודאי. פרטים על עצמי - אתמול הכנתי פסטה. יצא ממש טעים. למה אני ראוי להקרא חנון- כי יש סיבה שכולכם פה לא?

הווו אייקון וירטואלי! ../images/Emo99.gif

מממ היי כולם, אני טל, בת 15 מרמת גן. מממ מה עושה אותי גיקית...
הטבעת משר הטבעות על האצבע (מתנה מחבריי היקרים).
העובדה שברגע זה ממש אני שומעת בליינד גארדיאן.
העובדה שיחד עם הקריאה בפורום אני קוראת גם את אנליזת הדיוטות, כחלק מקורס באוניברסיטה שאני משתתפת בו מרצוני החופשי. אני חושבת שזה מספיק בינתיים ^^" (אה, ובניגוד להרבה מכם- אני לא גיקית שטובה במתמטיקה ופיזיקה וכו'. האמת, אני גרועה בלימודים, עם דפקט רציני במתמטיקה, בכל זאת בכיתת מחוננים אלוהים יודע למה. I'm a special geek!)

Britush

New member
../images/Emo13.gif

אני ברית, בת 17 וחצי וקצת. פוטריסטית נלהבת וקוראת הרבה באופן כללי, כותבת-בערך, לומדת מתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה, ומבלה יותר מדי זמן מול המחשב (תפוז ווויקיפדיה [כמה ו'ים
], בעיקר). והייתי באייקון (פעמיים!). ^^ חוץ מזה אפשר למצוא אותי בעיקר ב414. |פרסומת סמויה|

Vegetable Salad

New member
אז גמני ../images/Emo42.gif

שיר בת 14 מהצפון המזוויע, ולמרבה הפלא אני בעיקר אוהבת לשיר
, ולפעמים אני גם במד"צים וכאלה
.

ThE Fire GiRl

New member
טוב אז אני אלינה (מופתע דין? :)

מאילת, בת עוד-מעט-18. לא ממש מחשיבה את עצמי לחנונית אבל אמא של דין אמרה לי שאני כן. אחרי חיפוש עצמי מייגע הגעתי למסקנה שהיא ככל הנראה טועה. הדרגים הגבוהים הפצירו בי להיכנס אז הנה אני. אה, ואני פריקית של דאגלס אדאמס. ודין ד"ש לסטודנטים.

Science Fiction

New member
כותרת ../images/Emo119.gif

אני טלי [/חנה/יעקב/ג'ושוע/ראספוטין/כל שם אחר], 13, מכפר סבא. למה אני גיקית? הומ... למה לא?
[פוטריסטית, אבל לא מהסוג שחושב שרולינג היא אלוהים.]

EdisonGirl

New member
זה לא שיש כ"כ הרבה חנונים..

זה שפשוט החנונים חיכו כ"כ הרבה זמן להזדמנות לדבר (או ליתר דיוק- לדבר ולדעת שזה מעניין מישהו).. בכל אופן, אני אדיסון, בת 20 מבת ים לומדת פסיכולוגיה וביולוגיה באוניברסיטה הפתוחה (או"פ) ומתעיינת בעוד עשרות נושאים (ספרתי את'זה
). אוהבת דיונים פילוסופיים. ניזונה ממחשבה..
ומנשנשת ספרי הדרכה, עיון, הגות ומחשבה וכתבי עת להנאתי..
ואם זה לא מספיק לכם- תלויים לי גם פוסטרים של איינשטיין ומפת העולם בחדר. אה, ו.. בני-אדם? מה זה?

Misery Of Life

New member
אוקיי.

קובי, בן 16 מבת ים, חובב מד"ב ופנטזיה, מסיים השנה 5 י"ח מתמטיקה ומת ללמוד מע"ס (מערכות ספרתיות). שולד איי סיי מור?

EdisonGirl

New member
ממ אתה קרוב אליי גיאוגרפית..

לא תגיש תלונה אם אני אתחיל איתך?

EdisonGirl

New member
מצויין!

הי, אתה! *שורקת* כן, כן, אני מדברת אליך! אמרו לך פעם ש..[מה נוהגים להגיד כאן?
] לא? כן? טוב, מה זה משנה? בוא נעבור לת'כלס..
בעצם, עזוב, בסוף יחשבו שאני באמת מטרידה אותך..

advasoly

New member
../images/Emo168.gif חנונית+מגניבה ../images/Emo129.gif!!!!

טוב היי, אני אדווה סולומון מהוד השרון (לא רמת השרון!!! חחחח) ממ.. חנונית כי אני ממש ממש ממש אוהבת ללמוד! אבל חושבת שתיכון זה המוסד הכי מעפן ולא מחנך ומשכיל בעולם!!!! מתה על משפטים!! לומדת גם באוניברסיטת ת"א משפטים.. וממש אוהבת פילוסופיה ותיאוריות וגם תיאוריות קונספירציה! פשוט גאוני!! ומגניבה למה?? כי ככה.. חחח סתם ממש ממש אוהבת לעשות כושר.. (גם רוקדת מעל 14 שנים.. ) מתה על מוסיקה זה החיים שלי.. חחח שומעת המון להקות בעיקר רוק מן הסתם שנות ה70 80 גם 60 ו50 לעיתים. ולא זוכרת מה עוד! מנגנת גם על כמה כלי נגינה!. וזהו.. אין לי כוח לכתוב יותר..

PieOMy

New member
כבוד

גם חנונית וגם מגניבה. למרות שגם אני לומד משפטים בת"א ולא ראיתי שם אף אחד מגניב, אז את כנראה מתחבאת די טוב...

עונה ../images/Emo13.gif

אני עומר ילד הפלא בן 18 מיבנה עיר האורות הכבויים, החור מוכה קרינה, והמקום שהצבא גנב לו את הים. אני מנגן על גיטרה, לומד מחשבים בי"ג (מכללה) לפני הצבא, אוהב גם פיזיקה קצת מתמטיקה ומחשבים. זה הכל להיום. אה. ואני אוהב ללחוץ על כפתורים.

יבנה זה חור! חור חור חור חור!

^^ (תעשה לי ברווזים עולליים!!1אחדאחד [וזה מוביל אותי לשאלה, אפרוח הוא עולל של ברווז?])

למעלה