טוב, אממ, שרשור היכרות?

EdisonGirl

New member
ממ.. לא עליך- איתך.. ../images/Emo13.gif

משו בהתעסקות האובססיבית שלך בענייני אוניברסיטה הצחיק אותי.. (אבל גם אותי זה העסיק ככה..
)

yuval k

New member
זו באמת בעיה

כי אני לא יודע אם לבחור ב-maths או ב-classics
וגם צריך המון כסף

EdisonGirl

New member
אני במקומך הייתי הולכת על maths..

למה? כי מבחינה כספית אתה מוגבל למקצוע אחד, נכון? וממילא classics מעניין אותך ותוכל ללמוד את'זה גם בלי מסגרת פורמלית או בכלל.. אז מוטב שתוציא תואר במקצוע שפניו יותר לעתיד מאשר לעבר (יחסית)..

yuval k

New member
אממ

לא מבחינה כספית - האוניב' שאני מעוניין בהן (באנגליה...) לא מציעות אפשרות ללמוד שילוב של שני מקצועות. יש ערך גם ללימודי קלאסיקס במסגרת פורמלית (אבל אני באמת נוטה לכיוון מת' כי יש "מרכזי שפות" שאפשר לשאול מהם ספרים ועזרי למידה...).

Ziga

New member
גאד, לטינית.

זו השפה שאני הכי רוצה ללמוד, זה הורג אותי, אבל אין לי מסגרת ללמוד אותה בה.. =\

הוממ../images/Emo60.gif

שלום. אני ליאת, ו.. אני בת 16, מפתח תקווה, שזו עיר נחמדה דווקא. כן. באמת! אני מאוד אוהבת לקחת על עצמי פרוייקטים מעניינים ואני פועלת מצויין תחת לחץ. אני מאוד אוהבת כימיה, זה נורא כיף לי, והיום קראנו מאמר מדעי וגילינו שהשממית מצליחה "להידבק" לקיר/תקרה עליו היא מטפסת בגלל כוחות ואן-דר-ואלס בין התת-זיפים בקוטר 10^-9 [ננומטר] שעל כף הרגל שלה, לבין המשטח עליו היא מטפסת! זה היה כה כיף. לא יודעת מה עוד! החיים מוזרים, וצריך 25 שעות ביממה. שמישהו יגורם לדברים ללכת יותר לאט!!

ו..!!!../images/Emo60.gif

הם חשבו שהמ זה בגלל קשרי מימן שנוצרים בין התת-זיפים לבין המשטח, אבל הם ניסו את זה עם משטחים הידרופילים והידרופובים וזה פעל על שניהם אז המ זה שלל את זה
כה שווה, נכון?

MajorWinters

New member
אה לא... זה דווקא ברצינות.

בני אדם עובדים במחזורים של 26 שעות. סתיו הסבירה לי על זה...

Blade2

New member
היי!

שלום חברים, אני יניב. אז מה הופך אותי לגיק? לומד לתואר במתמטיקה ומדעי המחשב באו"פ, שומע פרוגרסיב רוק (רוק מתקדם), אספן של נשק קר צבאי ואתני, וודאי יש עוד הרבה, אך איני מודע אליהם
נראה כמו פורום נחמד, אשמח להצטרף. *אגב, חדי העין מביננו יבחינו, כי פותחת השרשור לא כתבה כלום על עצמה.

MajorWinters

New member
אה זה ברור...

פותחת השרשור עובדת במוסד ומנסה לדלות מאיתנו פרטים... אילו להקות אתה אוהב והאם אתה ב503?

Blade2

New member
ב503 אני בעיקר קורא

מה אני אוהב? הרבה: בפרוג הסיפמוני, כמו King Crimson, Genesis, Camel, VDGG, מהפרוג פולק, Strawbs ו Jethro Tull ומהפרוג מטאל: Pain Of Salvation, Symphony X, Dream Theater. בפלייליסט שלי יש כ2000 שירים, ככה שיש עוד מוזיקה, אבל זה בעיקר מה שאני אוהב.

Blade2

New member
עוד לא ניסיתי - מאיפה להתחיל?

איך הם? לפי השם זה נשמע משהו קליל ומתקתק כזה.

MajorWinters

New member
הם די מתקתקים...

הם פחות "קשוחים" מדרים תיאטר... הם כאילו YES רק טיפה יותר מודרני. תתחיל בSpace Revolver וUnfold the Future... לא משנה באיזה סדר שניהם טובים...

למעלה