טוב,באיחור. אבל.. מה נלבש לשבת? :)

JAP Noa

New member
לקראת הטיסה..../images/Emo160.gif

אני עם לילכיזם של אסי, כי הוריי היקרים טענו ש"בבקשה אל תשימי את הגן חיות הזה על הציפורניים, משהו סולידי בבקשה." ועד שיש לי חופש של 11 ימים מהצבא, התכוונתי לשים את הלק הכי פרוע שאני אמצא. בכל אופן, הציפורניים שלי ממש יפות עכשיו, ואני איכשהו מרוצה מהסולידיות. (אגב, שלא ייתפרש לא נכון, אני מתה עליו, פשוט הייתי מעדיפה לבחור בעצמי עם איזה לק ללכת..
)

צונית

New member
אני עם קרליין 372

(תמונה מבלוג "הבולשת"
) מחיר רגיל 32 ש"ח. קניתי ב20 ש"ח עם 40% ההנחה הרגילה. היה 1+1 אבל לא מצאתי שום דבר אחר שמצא חן בעיני. מתנצלת שאין סווטץ', המצלמה עם החבר בחו"ל אבל האמת שעשיתי לכן טובה כי הוא מחריד עליי ברמות שלא ניתן לתאר! אני אשאר איתו קצת כי באמת שאין לי כוח להחליף, גם את הלק שהיה עליי עד עכשיו (שכבר התקלף למוות! ואני שנים לא הגעתי לרמות האלה!) החלפתי בלי חשק, חם לי מדי לאחרונה, כל מה שבא לי לעשות זה לרבוץ ופעולה כמו החלפת לק לוקחת הרבה מאוד אנרגיה. מה שכן, ראיתי תוך כדי את הסרט "וידוייה של שופוהוליק" ופתאום קלטתי שלק עושה לי מה שקניות עושות לבחורה בסרט. איזה כיף זה למרוח לק (לא בימים טרופים אלה, אבל בימים כתקנם...) ולראות לק טרי ויפה מעטר את הציפורניים? העולם פתאום נהיה שמח יותר, כיפי יותר, ורוד יותר....
אגב, ביקורת על הלק שתי שכבות מספיקות לאטימות אבל לא אהבתי כל כך את החומר והמריחה, ולא את המברשת הצרה והלא יעילה. בסך הכל לק סבבה אבל בעיני שווה להשקיע את ה20 שקלים האלה על אורלי, ולא על קרליין.

sHiR TaDmOr

New member
חחחח‏ ‏גם‏ ‏לי‏ ‏הסרט‏ ‏הזכיר

הזכיר‏ ‏את‏ ‏העניין‏ ‏של‏ ‏הלקים‏ ‏:‏)

גם אני ראיתי היום "וידוייה של שופוהוליק" !

זה בדיוק מה שאני אמרתי! שלקנות לך ולמרוח אוות זאת אותה ההרגשה! :):) לגבי הקרליין..יש אותו בירושלים ב10 שקלים. בחנות שנקראת סופר בזאר. אז אם יוצא לך לעבור,לכי על זה ;) בכל מקרה,הצבע נראה ממש מהמם. אני בדיוק מתלבטת מה למרוח..

danra

New member
תתחדשי! הוא מהמם ../images/Emo99.gif

היום אני שמה אותו. תעדכני כשתקבלי איך הוא עליך

לימי43

New member
בוודאי,אבל אני שמה ברגליים לא בידיים...

רציתי להזמין עוד צבעים אבל לא ידעתי איזה...

danra

New member
../images/Emo2.gif למה לא בידיים?

האפקט הקורלי מעושן שלו הכי בולט בידיים. מה הכוונה לא ידעת איזה?? ולמה הפורום כאן קיים עם מיליון לקלקניות שרק מחכות להמליץ לכל מי שתבקש?....

לימי43

New member
חחחחח הזמנתי עוד איזה ורוד של OPI לא זוכרת

את שמו...לא רציתי לבזבז כל כך הרבה כל חודש קצת. בידיים אין לי ציפורניים ללק..העבודה לא מאפשרת.

Leather

New member
הקליפורניה קורל

יש לי אותו אחרי שאמא קנתה לי אותו בטעות לפני שנה (אולי קצת פחות) ואני פשוט מטורפת עליו. תעלי תמונות כשהוא מגיע :)

למעלה