טוב,באיחור. אבל.. מה נלבש לשבת? :)

danra

New member
../images/Emo9.gif סוף סוף משהו

גם יפה, גם קייצי (וגם לא דודתי או מבושל...
) מתי עושה עליו פוסט? תעשי השוואה עם טארט דקו?

danra

New member
הבנתי

למה לא זכרתי אותו. תקעת אותו יחד עם קולקציה שלמה (לא רעה בכלל האמת). צבע כזה יפה ראוי להקדיש לו פוסט. יש מצב לסווטש עם טארט דקו?

יש מצב, למה לא?

אני בעד פוסטי השוואה ופתוחה תמיד להצעות/בקשות. בקשתך נרשמה.

מנמוסין

New member
חדשה../images/Emo13.gif

אני עם סתם לק שקוף רגיל. אבל אצלי זה גיוון מהאדום והוורוד הפסטלי שבדרך כלל יש עלי. מקבלים אותי לפורום בכל זאת? הנה אפילו צילמתי במצלמה בלאי של המחשב! ויש לי שאלה לכל המומחיות כאן, מה עושים כדי להימנע מבועות אויר שכלואות בתוך הציפורן? זה כל הזמן קורה לי, בדרך כלל באגודל ימין
שבוע טוב

Leather

New member
קודם כל ברוכה הבאה

הבועות נגרמות לרב מניעור של בקבוק הלק לפני המריחה, במקום לנער אפשר לשפשף אותו בין כפות הידיים, כי הניעור לא עושה לרב הלקים טוב.

נופ ר

New member
גם לי יש בועות ואני לא מנערת

אני משפשפת בין הידיים תמיד. הבועות קורות לי רק עם הלקים של אורלי וכשאני מורידה ממש מתקבל אפקט של תחרה מרוב הבועות שיש שם. לדעתי זה מהשומן הטבעי של הציפורן או משהו כזה, אני משתמשת בבאפר אבל הבאפר משאיר שכבה שמצפה את הציפורן ומבריקה אותו עוד לא עליתי על מה גורם לבועות אבל כשאני אגלה אני אשתף
אם היא אומרת שזה קורה רק באגודל ימין בדרך כלל, אני מסיקה מזה שהיא לא מנערת את הבקבוק לפני האגודל הזאת דווקא אז זה נראה לי יותר הגיוני שהציפורן מפרישה שומן

מנמוסין

New member
האמת שאני כן ../images/Emo3.gif

זו האצבע האחרונה שאני עושה והכי לא נוחה לצביעה, אז אני מנערת את הלק ומנסה להשתמש בהרבה.

נופ ר

New member
אני עשיתי מיקס אנד מאטש

לק של אורלי- סטאר אוף בומביי- שחור- כחול ובזרת ובקמיצה שמתי את הלק של OPI סוזי סייס פאנג שוואי- כחול אני ממש אהבתי את השילוב וקיבלתי דווקא תגובות יפות נראה לי שככה הלק הכחול של OPI יותר קל לעיכול

foggy night

New member
שיק 213

כדי שתבינו כמה הוא יפה: שמתי אותו בשבת שעברה, הוא שרד נהדר עד אתמול, אתמול הסרתי, והיום הוא שוב עלי. לא מיציתי אותו עדיין!

למעלה