טוב,באיחור. אבל.. מה נלבש לשבת? :)

צונית

New member
מזכיר במקרה את

קינקי אין הלניסקי של OPI? אני מחפשת תאום שלו בנרות!!! ראיתי את התמונה שענבל הראתה והוא עשה לי רושם של דומה, אבל בבקבוק הגוונים לא מדוייקים, אשמח לחוו"ד...

ענבל30

New member
לא ראיתי את קינקי בלייב...

אבל לפי הסווטצ'ים שצירפת, הצבעים די דומים, אבל לא זהים. השיק מעט יותר בהיר - ויש לו שימר בגוון פוקסיה, בעוד לשקינקי אין הלסינקי יש שימר סגלגל/לוונדר. אני מצרפת סווטץ' מטושטש לחלוטין, אבל לפחות אפשר לראות בו את הגוון והשימר.

foggy night

New member
מזכיר מאוד

השיק הוא שימר, אין לו ברק אולטרא, אבל חוץ מזה הוא דומה.

Angel Of Moon

New member
אני עם rock candy של אורלי

כבר מיום רביעי ואני בהלם, עוד לא היה חצי קילוף וכלום כלום כלום... אני כל כך מרוצה!

iefrat

New member
381 של גייד, עושה כיף רק להסתכל

סליחה על הטשטוש - מצלמת בנייד, יש כוונה להשתדרג למצלמה, יקח קצת זמן. כל כך עדין אלגנטי ויפה שלא נמאס ממנו. אני איתו כבר כשבוע רצוף (החזיק מעמד 5 ימים עם 22 של שיק עליו...עבודת בית בכפפות) נדרשו 3 לי שכבות למראה מלא ויפה וסבלנות ליבוש אבל שווה!. מרקם קרמי (יש לומדת!) לדעתי ב 10 ש"ח בס.פארם כדאי לקנות.

4LeafClover

New member
מקסים,

בזכותך ישר אחרי שראיתי את התמונה במקרה גררו אותי לסופר פארם, אז קניתי. :)

רחלי ג

New member
אני עם 363JADE-GEISHA.....

ברגליים

Nolee52738

New member
היי

את יכולה בבקשה לתאר לי את הגוון של הלק הזה, כי אני מתלבטת אם להזמין אותו או לא.

רוני325

New member
אהלן

קצת קשה לתאר אותו הוא מעין אדום ורוד כזה אולי תמצאי תמונות שלו בגוגל...בעיני הוא ממש יפה...

Leather

New member
ברגליים mint candy apple

בידיים טרם החלטתי, אז כרגע רק מחזק שקוף, בא לי את CHINCHILLY של אסי, אבל מחר על הבוקר יש לי פגישה עסקית שאני לא בטוחה שזה יתאים אליה (לא שאני מבינה למה זה לא יתאים, כן?
) ...וגם נראה לי שהצבע לא מתאים למזג האוויר #געגועי_לחורף

RUTHIE1

New member
אני כרגיל לקראת ראשון...TROPICAL PUNCH - OPI

ונראה לי שהתרגלתי לצבע. בפעם הקודמת היה לי מוזר לראות אותו עליי, הפעם אני מאוהבת
מה שנקרא - אהבה ממבט שני...

פנרה

New member
בהשראת הרלוט\מה בבקבוק\וניטי

רכשתי מקליירס כמה מהלקים שמחליפים צבע וכעת נמצא עלי הירוק. סלחו לי, אך המצלמה שלי ארוזה ולכן אינני יכולה לשים סווטצ' של הפלא. יש תמונה בבלוג של מה בבקבוק.

למעלה