טוב,באיחור. אבל.. מה נלבש לשבת? :)

צונית

New member
HOLD IT MISTER!!!

מה? איך? מאיפה? כמה? ושהתשובות יהיו בסדר הזה בבקשה
סתם, אבל יאאא איזה כיף לך!! אני חומדת אותם ביותר, מאיפה רכשת?

פנרה

New member
LOL!

אני לא גרה בארץ אלא בארה"ב. כיאה לכך יש לי קליירס 5 דקות מהבית... רכשתי 4 אבל אני בטוחה שיש עוד שלא ראיתי כי הייתי בחנות בדיוק 2 דקות. כל אחד עולה 5 בעקרון, אבל איכשהו יצא ששילמתי 14.90 אז בטוח היה מבצע כלשהו. זה מצחיק כי בדרך כלל אני אפילו לא נכנסת לקליירס כך שלא הייתי מודעת לקיומם של הלקים הללו עד לפני כמה ימים! איזה פספוס רציני....

פנרה

New member
זה לא שלא נכנסתי אף פעם

פשוט לא הייתי מוצת דברים מעניינים כי לא התעמקתי, עכשיו אני מניחה שזה ישתנה....

איזה קטע!

פתאום אני מקשרת שזו את! הכרתי אותך מהפורום וגם מהבלוג, ובגלל הניקים השונים עד לרגע זה ממש לא ידעתי שאתן אותה אחת. גילוי מרעיש בהחלט! תראי, זה לגמרי מרגש שיש לך את המתחלפים של קלייר. את תצטרכי לעשות משהו לטובתנו ואיכשהו להאיץ את תהליך הוצאת המצלמה ממארזיה
מחכים פה בקוצר רוח! אגב - אם יהיו לך סווטצ'ים ואם תרצי כמובן, אשמח לתת לך להעלות אצלי בבלוג פוסט אורח עליהם (או רק תמונות שלהם בלי מלל - לבחירתך). הנה לך חומר למחשבה בינתיים...

פנרה

New member
../images/Emo13.gif

אני מניחה שככה זה בעולם הוירטואלי, נורא קשה לקשר. כמובן שהייתי שמחה לקרוא לעצמי מאיה גם פה, אבל מן הסתם הכינוי הזה תפוס. בכל אופן- אכן זו אני. ברגע שאשוב הביתה לבוסטון נוכל לדסקס את העניין, ובהחלט נוכל לארגן משהו. זה דווקא יכול להיות מגניב לגמרי

מעולה

אז צרי איתי קשר - פה במסרים או בבלוג. גם בעיני זה יכול להיות מגניב לגמרי!

Come Alive

New member
שוב עם Robyn

של זויה לא יכלתי להפסיק לחשוב עליו השבוע
וכל הזמן אמרתי לעצמי- נהה, ואז חזרנו זה לזרועות (או אצבעות) זו
מאושרים

iefrat

New member
מהמם מדהים ומטמטם! נראה איכותי היותר

איך הטקסטורה? הוא נראה חלק ומלא ועשיר ואופסי...נסחפתי. אז מה להזמין צ'יינה גלייז או זויה או שניהם?

Come Alive

New member
אני תמיד מעדיפה Zoya

לא ממש אוהבת China Glaze
הטקסטורה אחלה, הוא לא ממש קרמי, הוא פשוט.. לא יודעת, רגיל כזה.. צריך כמה מריחות כדי שזה יהיה כמו שצריך, וכנראה בגלל הצבע או משהו, אני לא בטוחה, הוא יכול להסדק יותר בקלות מצבעים אחרים שיש לי של זויה.. אז זה קצת מרגיז. הורדתי אותו היום כי התחזוקה הייתה לי קשה מדי, אני אשים משהו אחר. אבל עדיין, אני באמת ממליצה. פי כמה וכמה יותר איכותי מצ'יינה לדעתי

למעלה