טוב, בואו נשחק משחק.

magenta73

New member
טוב, בואו נשחק משחק.

חיי הסקס של גיברת מנהלת שלכם מעולם לא היו יבשים יותר, או שיותר נכון לא מתואמים עם כמות המחזרים שיש לה בזמן האחרון. וכן, זו אני, אני יודעת... אני האשמה היחידה ביובש. אבל - שאלוהים יהיה בעזרי - אני הולכת לשנות את המצב, ולתת למשהו לתת לי בראש. די עם זה. לא יודעת אם בא לי עכשיו מערכת יחסים, אני עוד קצת בטראומה מהאידיוט ההוא. וגם לא בא לי סטוץ, עם משהו שאני לא מכירה. אבל בא לי כבר.... אז נראה לי שבא לי משהו באמצע. לא מערכת יחסים ולא סטוץ עם זר. כלומר, עם אנשים שאני מכירה ונחמד לי איתם, שלא הייתי מתנגדת גם ל... ולשם כך יש שלושה מועמדים... (האלו מפורים כבר לא בתמונה, אחד כאמור עקב טיפשות והאחר עקב יובש מסויים ועיקביות בשיחות אחרי 11 בלילה) האחד - נקרא לו י. זה המחזר ששב אלי מהכפור, בערך. הוא חמוד מאוד, אבל טיזר לא נורמלי, לא ממש סגור על עצמו. לא רוצה מערכת יחסים (טוב, נו, גם אני לא ממש), ובכלל נראה לי מאוד בישן. מבין השלושה, אפשר להגיד שאני הכי נמשכת אליו, למרות שיש לו כפות ידיים קטנות, ולי, לי יש פטיש לכפות ידיים. לא יודעת אם אני יכולה לעבור על זה בשלום. בגדול - הוא טיזר. אבל אנחנו מסתדרים וכיף לנו יחד, יש כימיה. למרות שנראה לי שהוא נהנה מלהתעלל בי... (לא יודעת אם הוא יודע שאני כבר בשלב מתקדם של חירסום קירות, כי אני.. אהמ.. חרמנית קצת, ואם הוא יודע ועדיין עושה לי את זה - אז הוא חולירע!) בגדול - זה מאוד איטי, כל העסק איתו. אני יודעת שהוא נמשך אלי, אני יודעת שהוא רוצה, בגדול. אבל הוא לא רוצה אם זה אומר שאני רוצה משהו מעבר, כי הוא כאמור לא רוצה מערכת יחסים עכשיו, והוא בחור הגון שכזה, קצת יותר מידי... אמרתי לו שהעולם לא מתחלק לרק סטוץ ולרק מערכת יחסים, שיש דברים באמצע, אני מקווה שהוא הבין... השני - אה, אופסי, גם הוא י'... טוב, נקרא לו ש'. ש' על שום שכן שלי. והנה הבעיה - אני לא כ"כ נמשכת אליו פיזית, אבל הוא פשוט כ"כ כ"כ מתוק, שזה משהו. אני מאוד... (והנה, אני הולכת להתשמש במילה שלא השתמשתי בה מאז חטיבת הביניים) מחבבת אותו. ועוד בעיה - שהוא השכן שלי. אנחנו מסתרים מעולה יחד, וחברים טובים, רואים יחד סרטים, לפעמים עושים אחד לשני מסג'ים, הוא מלמד אותי גיטרה, ובכלל - הכלב שלו והסחבה שלי מאוהבים. לא יודעת אם אני מסוגלת לסקס עם השכן, ואז לעבור על זה כאילו כלום, אני יודעת שאני אראה אותו, כן... חוץ מזה, גם פעם כמעט היה משהו, כלומר, הוא ניסה, אבל הדרך שלו להתחיל איתי היתה להגיד לי "אני קצת חרמנצ'יק"... עלי לציין שכן, זה המשפט שיגרום לי לפתוח רגליים ולעוט עליך בצרחות אינדיאניות של "קח אותי עכשיו", אבל זה חלק מהחמידות הזו שלו... אני איך שהוא השתחררתי מזה בלי לדבר, לא עניתי שאני רוצה אבל גם לא עניתי שאני לא רוצה, ומאז הנושא לא עלה... ואני - הפולניה - הרי לא אבוא ואגיד, תשמע, אתה זוכר אז? כשהיית חרמנצ'יק, אז עכשיו תורי... השלישי - נקרא לו א'. חמודי, דובי כזה, ענק, רק בא להתכרבל איתו. באמת. והוא מאוד מעניין ויש לנו כימיה מאוד טובה. אנחנו מכירים מהשכונתי, כבר כמה חודשים, ותמיד מוצאים את עצמנו בשיחות מאוד מעניינות ואנחנו מסכימים על המון דברים... הוא בכלל גר באירופה, ופה בביקור, שנמשך מעבר לרגיל. מבחינת ראש וכו' - אחלה. באמת. אחלה שיחות. תמיד. וכן, הוא נמשך אלי, וגם אני אליו, לגוש דובי הענק הזה... אתמול אפילו התנשקנו קצת, למרות שהוא רצה לקבור את עצמו, כי זה אינטימי, ואנחנו במקום ציבורי...הוא מאוד עדין כזה, לא יודעת אם הוא סקס מטירייל... הוא מדבר על אהבה וכו', הוא מאוד עדין, כאמור. לא היה לו סקס שנתיים בערך (!) (וכן, ואני מתלוננת), כי הבחורה האחרונה שהיתה לו שברה לו את הלב והוא לא רצה להיות עם משהי אם הוא לא סגור על זה ולא סגור על הלב שלו וכו', כזה עדין. הוא טוען שעכשיו הוא כן רוצה משהו. למרות שהוא סיפר לי שמשהי התחילה איתו ורצתה סקס והוא משך אותה, כי זה לא הרגיש לו מתאים... (כן... כן...) אז הנה - המשחק - שלושה מחזרים. אחת מג'נטה שכבר מתה ל... מי נראה לכם יותר? מי נראה לכם פחות? על מי לוותר מראש, כי זה לא ילך? על מי ללכת?... הימורים? משהו?

ufffnick

New member
לא מבין.

למה להסתבך כל פעם מחדש...? תלכי על זה שממש לא יהיה איכפת לך לאבד במקרה של סרט. אם התחושה בעניין שווה פחות או יותר לגבי כולם, אז... יאללה, יש לך שלוש מיטות שונות לבלות בהן, מה את עוד עושה פה? חוץ מזה, אומרים שהמעיז/ה מתיז/ה. (כן יש גם נשים שמתיזות, נושא אחר.). אז בלי טיפת חוש הרפתקנות, וקצת פחות טחינת מחשבות, עוד קצת הימור ולקיחת סיכון, את יכולה אפילו להנות. לטווח זמן מוגבל (כמובן). למה כמובן? כי השטחים האפורים האלה של - לא לשם ולא לשם, תמיד מתבלגנים איכשהו. לי לפחות. אה, ו... קונדומים. סתם שיהיה בתיק, למקרה ותהיה תמוד רביעית ארעית.

ufffnick

New member
הטמטמת מכה שנית...

עם טיפת הרפתקנות כמובן. ודמות רביעית... <הולך לנוח.>

magenta73

New member
רעיון מעניין

ללכת על מי שלא אכפת לי לאבד במקרה של סרט. משמע - ש' בחוץ. כי פיזית - זה בעייתי, לא?...

ufffnick

New member
אם...

את לא רואה את עצמך במגע אינטימי איתו, אז חבל להתחיל. פשוט כדי להימנע משבירת גבולות ואז נסיגה פיתאומית מצידך, זה לא נעים להיות באף אחד מהצדדים בסיטואציה כזו. אז נשארנו עם שניים? מי גם גורם לך לזריקת הורמונים למוח יותר מהאחר? עם מי מהם הקשר לא ריגשי מידי? בקיצור, מי מהם יהיה נוח להתנתק במקרה של תסבוכת?

magenta73

New member
המממ

שניהם גורמים לי לזריקת הורמונים. עם שניהם הקשר גם ריגשי. עם י' זה יותר לכיוון הטיזינג, כלומר צחוקים והכנסות קטנות ובדיחות אינטלקטואליות כאלה ועם א' זה יותר לכיוון השיחות נפש. אבל זה משהו שיש בי בכול מקרה, שני צורות ה"קשר" האלה עושות לי את זה... שניהם מיועדים לעזוב את הארץ בחודשים הקרובים. אבל בכל מקרה, עם י' אני גם בסוג של קשר וירטואלי כזה או אחר, שלא יתנתק כ"כ בקלות.

גונדרי

New member
אני הייתי הולך על י'

נראה לי שזה מה שאת צריכה. מישהו שינענע אותך. השלישי (א) הוא עדין ומתוסבך מידי.... והשכן? למה את צריכה סיבוכים עם השכן? בהצלחה. מה לגבי מישהו מהפורום? איך מישהי שמנהלת פורום סינגלים יכולה להתבכיין על יובש? כשהתחלתי לקרוא את הפוסט + הכותרת 'בואו נשחק משחק' חשבתי שזה סוג של תחרות לגברים (הפנויים!) של הפורום, מי בא למג'נטה לגאול אותה מיובשה....

magenta73

New member
למה נראה לכך שדווקא הוא

ינענע אותי? דווקא הוא הקטן והרזה מבין השלושה, אם כבר לנענע, האחרים יכולים לעשות את זה יותר טוב ממנו... וזה לא שהוא לא מתוסבך, אתה יודע, אם הוא לא היה מתוסבך (או שנגיד, רגיש) הוא לא היה מעניין אותי... ומי בדיוק יש פה בפורום? את מי היית מציע?

dudusch

New member
למרות שאולי שוב אובן לא נכון ../images/Emo8.gif

לדעתי מבין השלושה עדיף לך לנסות עם הראשון... הלא השני שכן שלך, וזה מתכון לסיבוכים. השלישי עדין מידי ולא ידוע אם יסכים לזה, ומה אז? בהצלחה!

moi24

New member
"חרמנצ'יק"? ../images/Emo6.gif

לא עושה לי את זה! למרות שהוא באמת נשמע מאמי. אבל יש כל מיני סוגי מאמי, זה נע בסולם של 10-1. השאלה כמה מאמי תוכלי לסבול בטווח הרחוק. לטווח הקצר הייתי עושה טובה. הדובי דווקא נשמע מאמי לטווח הארוך. הייתי עושה טובה פעמיים. שלוש. אפילו ארבע אם יהיה כוח. את הטיזר הייתי שמה בצד, למקרה שכל השאר יפלו בדרך. מתנדבת לשמור לך עליו חינם אין כסף.

Old Girl

New member
תשובה

י' לא מתאים, כי את רוצה אתו ליותר מסטוץ ואם זה יסתכם בסוף בסטוץ זה מאוד יפגע לך באגו. כאילו רצית להתקבל למשרת המנהלת ולקחו אותך רק למיין דואר בעונת הקיץ. ואגו הוא גורם הכי מכאיב שרק קיים, יותר מכל האהבות בעולם. השכן לא מתאים כי את לא נמשכת אליו. האחרון נראה לי הכי מתאים, כי את נמשכת אליו והוא אליך. לגבי סיפור הרקע שלו - הוא ממילא בחו"ל, כך שהוא לא ייפגע וליבו לא יישבר כמו בסיפור הקודם שלו. אבל בסוף בטח תבחרי בי' כי הוא חתיך.

magenta73

New member
הוא באמת חתיך... :)

אבל קצת קטן. (בגוף). דרך אגב, גם הוא הולך לעזוב את הארץ בקיץ, לתמיד, כנראה. אז הנה עוד משתנה שלא הוספתי... אני לא יודעת אם אני רוצה אותו ליותר מסטוץ, כאילו, כן, כשנפגשנו לראשונה כן רציתי, אבל דברים השתנו. כאמור - אני בכלל לא חושבת שאני רוצה מערכת יחסים עכשיו, כולל איתו. וגם עכשיו, שאני מכירה אותו יותר טוב, לא יודעת אם הייתי רוצה איתו מערכת יחסים בכלל, בלי קשר למצב הפרטי שלי.

Old Girl

New member
אם את לא

רוצה אתו יותר מסטוץ, והוא ממילא עוזב ולא אופציה, וירד לך מהמחשבות על הקשר - אז אני חושבת שהוא האופציה הטובה ביותר. אין, אין, חולה על חתיכים כאלה.

belli80

New member
וברצינות?

בואי נרכז מה שידוע לנו: מאחורי וילון מס. 1 יש לנו "מתעלל סדרתי" , בהפרזה כמובן, עם נטיות ילדיות וישרות מידי בשביל סתם לזיין ולזרוק. אין לו את הדרוש לענות לפטיש שלך, ובכללי- נראה שהוא שומר אותך על אש קטנה. דפדפי אותו. אם בכלל- תשמרי איתו על קשר בתור ידיד טוב. לא מעבר. אם ייפול לו סוף סוף האסימון אחרי שתתחילי קשר (מכל סוג שהוא. גם סטוצ בודד) עם מישהו אחר- ואז הוא יחליט שבעצם כן בא לו- סבבה. אם לא- גם טוב. אבל אל תסתחררי לו מסביב לאצבע הקטנה. מאחורי וילון מס. 2 יש לנו ידיד טוב שסבבה איתו (וחבל להרוס, כפי שעלול- אך לא חייב- לקרות) שאת בכלל לא נמשכת אליו. מה שפוסל אותו לסטוצ. ומספר שלוש? מושלם! גם עדין- זה נהדר למישהי שמרגישה חרמנית בעצמה ולא רוצה, כנראה להתפשר על זיון חפוז שייגמר לפני שתתחילי להבין איך להנות ממנו.. גם נחמד- לא יעזוב לפני שיוודא שגם את נהנית. גם איש שיחה מעניין - אבל מה זה חשוב עכשיו?! וגם - לא יהיה פה מספיק זמן כדי לפתח סרטים!! זה מושלם!! לכי על זה אחותי, רק לא לשכוח להיזהר! דיווחים ועידכונים ייתקבלו בברכה סעו לשלום

3 שרונית

New member
לכי על השכן, הוא קל"ב הכי נוח

הוא גם נחמד, גם נעים לכם ביחד, והוא גם הצחיק אותי "בולבול של בדואי" .

Star_Dust

New member
גם אני בעד י'

נראה לי שהוא בדיוק מה שאת מחפשת כרגע. למעשה, מבין השלושה, כפי שאת הצגת אותם, הוא היחיד שמתאים למה שאת מחפשת. האם יכול להיות שבעצם בחרת וכל מה שאת מחפשת זה את אישור החברים?
בכל מקרה, הרעיון לגבי משחק בין גברברי הפורום נשמע לא רע

למעלה