טוב, בואו נשחק משחק.

איזה ענקית את

(לא פיזית :) ) אני אתחיל מהסוף, מהדובון החמוד, נראה לי שזה יכול לשבור לו את הלב, אז לא. לגבי השכן, תמיד תראי אותו שם, למה לקלקל יחסים במידה ואיכשהוא זה ישתבש? במיוחד שהסחבה שלך ושלו מסתדרים (עשיתי טעות כזו עם מישהי מהאוניברסיטה שלי, ועכשיו כל פעם כשאנחנו נתקלים אני מקבל מבטים עויינים, סתם מיותר) הכי פשוט הראשון, ככה זה נראה, לא רואה מקום להתלבטות, בטח אחרי שקראתי כמה פוסטים שכתבת או איך שקוראים לזה שם, אפילו הפנמתי כמה דברים מהמסרים שהעברת שם, לכי על זה, נראה לי שאת יודעת איך. בהצלחה.

../images/Emo132.gifטוב

1-no 2-maybe בגלל הסחבה והכלב השכר. חץ מה הוא זמין יותר. 3-yes מפני שזה כמו לעשות מצווה הבן אדם עבר איחוי בקרום הבתולים. מקסימום נצלי את הביכור שלו תבדקי ואם לא טוב עברי למס' 2 ואם לא טוב אז רצוי לעבור לפורום אסקסואלים.

bioc1

New member
למה לא שלושתם?

תבדקי את הסחורה (סחורות) ואז תחליטי...

cheshire9

New member
המישחק הזה

לא נראה לי משהו ....... רוצה זיון ? תלכי לבר הקרוב. אני מאמין שאת יודעת את העבודה. תמצאי מישהו חתיך שמת גם הוא לזיון - תפרקו שניכם את המתחים ותהיו מבסוטים. שלושת הדובים של זהבה ? תשמרי אותם בתור ידידים.... טיזינג פה וטיזינג שם אבל אין טעם ביותר. ואה - כן.... אל תשכחי שאת בעצם מחפשת אהבה. אז אל תפסיקי לחפש.

magenta73

New member
אבל אבל אבל

אבל אני לא רוצה זיון... לא רק. וכן, רוצה אהבה, בגדול, אבל לאו דווקא מצפה שהיא תבוא ממשהו מהם... אבל הם כייפים... והנה עידכון - הדובי היה אצלי עכשיו. עכשיו הלך. היו חירמונים. סקס לא. הוא צריך זמן (אפשר להבין מדוע ולמה המחזרים שלי הם נקבות????) הוא חמודי, אבל המגע שלו לא ממש עושה לי את זה. אוף.

BABELICIOUS

New member
לכי על הראשון אבל בתנאי שאת לא

נותנת לעצמך לפתח ציפיות מעבר ל.... לא זוגיות בכל אופן, אולי הוא יהפוך לסוג של יזיז במלוא מובן המילה, גם ידיד וגם סקס, מה רע? הכי הכי זה ליזדיין עם מישהו שאת סופר נמשכת אליו.

(ידעתי שבזמן שאת שואלת כבר תבחרי לבד...)

את רואה?! כייפי כייפי, אבל המגע לא מגע... לכי על סקס עם מישהו לסקס, ואת הכיופים תשאירי לאח"כ... לא תמיד זה משתלב, מה לעשות... ואגב, אם זה ישתלב אז זה כנראה כבר יהיה משהו יותר רציני, שזה מה שאת בעצם מחפשת בסה"כ...

magenta73

New member
בראיין...

למה לעשות עלי ניתוחים? אני אמרתי מה אני מחפשת - סקס עם קצת רגש. או שנגיד היכרות. או שנגיד אינטימיות. וכמו שאולדי ניסחה את זה כ"כ יפה, כהרגלה, המיתוס הזה, שאם אני רוצה סקס, כל שעלי לעשות הוא ללכת לפאב הקרוב לבית מגורי, לבחור את הבחור שהכי עושה לי את זה ולקחת אותו הביתה, לא ממש קיים במציאות...

טוב, אולי זו באמת גישה...

קצת "גברית" מדי... משום מה לא זוכר שראיתי את ה"סקס עם קצת רגש/אינטימיות"(אולי בגלל שאני קצת חרמן בעצמי לאחרונה, ולא מתעקש על "קטנות" כאלה
) ... נו, ככה זה כבר סיפור אחר לגמרי...

מקריאה שנייה...

בכלל מתברר שלא דיברת על "רגש/אינטימיות"... אבל נו, נגיד ש"משהו באמצע" היה אמור להסביר את זה... נגיד...

belli80

New member
אווווף

הלך לי המועמד.. טוב, אנ ימצטרפת לאסכולת הבארים

Old Girl

New member
טעות גברית נפוצה מאוד.

בבר הקרוב, אין חתיך שמת לזיון ומחכה לחרמנית שתיכנס. אגיד לך מה יש שם: 1. יפים, נאים ומכוערים - גברים מכל קצוות קשת היופי שיש להם מערכת יחסים מונוגמית והם סתם באו לראות חברים. 2. שיכורים מכדי להזדיין - שוב, מכל הסוגים. ועכשיו, כאלה שכן פנויים לסקס מתחלקים פחות או יותר לשלוש קטגוריות: 1. מכוער כמו הלילה שתמיד מת לזיון - לא תודה. 2. אחד שהוא ככה ככה, לא הפנטזיה האולטימטיבית אבל גם לא מישהו שתתביישי אחר כך לענות לחברות ששואלות מאיפה הוא מכיר אותך. עם קצת השקעה במשחק היכרות, אפשר לגרום לו לבוא אליך הביתה - אבל תמיד איפשהו מכרסמת הבראש המחשבה: אם כבר צריך להשקיע, להתגבר על מחסום המבוכה, לנסוע עד הבית וכד' - למה לא להשקיע בזה שעושה לך יותר מוטיבציה? 3. חתיך על, שלא מת לשום זיון. היה לו אחד לפני חודש, לפני שבוע, לפני שלושה ימים, אם היה רוצה היה משיג גם אתמול, וכבר דחפו לו מתחילת הערב שלושה טלפונים. חתיכים שמתים לזיון זה רק בראש של גברים, או של נשים שמעולם לא חשקו באמת בסטוץ נטו.

באז באז

New member
תעשי ניסוי

תצלמי פלג גוף עליון, שימי בפורום השכן, תראי כמה הודעות את מקבלת בתור בחורה, ספק אם יהיה שם אפילו טיזר אחד. תעשי הפוך, אוי יענה לך איזה ילד בן10 שמאוד משועשע מהעניין.

אישון36

New member
אישון.

אישון שכלל את הרעיון של לתת בראש. אני סבור שצריך לעשות בו שימוש. אישון. פליז...פליז.....

אישון36

New member
וחוץ מזה

אישון מומחה למסאגים (תעודה מתילאנד). גדול ( בידיו) ודובי למדי (בסיוע גלידה כעט). חרמן. לא יתאבד ולא יתמוטט אחרי העלמותיך. איש שיחה מרתק (לפחות עם עצמו) כמעט קרא את הספר "שיחות עם אלוהים" (קניתי אך טרם הספיקותי). הוא מספיק קרוב ודי רחוק. בעליה של משי כלבה ידידותית וממושמעת (אני אבקש ממנה להפסיק את החרם בגן על סחבה). אישון. האופציה השפויה.

אם לא ל, אהם אהם, מינימום...

לראשות הממשלה/נשיאות/מפכ"לות/שר האוצר/יו"ר הכנסת/רמטכ"ל והיהלום שבכתר... ליצן הפורום הראשי. :) :) :)

אישון36

New member
תסביר לי בבקשה

היא בחרה 3 בחירות נוראיות לבחור מהן. 3 - נשמע לי על סף התאבדות והטיזינג בו זה התעללות בגופה. ועצוב שהיא לא רואה את זה. 2 - יהרוס לה את הבית. ולא ממש עושה לה משהו. 1 - זה בחור בכלל או קדימון בעיניה (ואנשים הם לא קדימונים) ? אז במקום להרוס אחד מהם אישון (שהוא לא ליצן) מוכן להקריב את עצמו ולהניח ללשון חקרנית וידיים רעבות לבחון את גופו השרירי. אישון. מקריב עצמו למען הפורום.

למעלה