טוב, בואו נשחק משחק.

אתה פתחת תגובה בכותרת...

"תסביר לי בבקשה". עכשיו, אני, כשמבקשים ממני להסביר משהו, ועוד בנימוס לא-ישראלי, מניח שישנה שאלה, תהיה, קושיה ואי-בהירות שאותה אני מתבקש להסיר, לבאר, ולהאיר את עיני הסומא השואל. קראתי את ההודעה הקודמת שלך שוב ושוב ולא זיהיתי בה שאלה. למעשה מבין שנינו אתה, אם זכרוני אינו מטעני, העו"ד. זה לא משפט כזה שמשתמשים בו אצלכם בז'רגון: "הפרקליט שואל שאלה או מציין עובדות?" או שזה תופס רק ב-"הפרקליטים" ו-"בוסטון ליגל" (אחחח, ג'יימס ספיידר. אני סטרייט ואני מתמוגג ממנו). לגבי ההודעה הנוכחית שעליה אני מגיב, פה אכן ישנה שאלה. התשובה לשאלה הזו היא: "מה עניין בדידים לחרמנות של מג'נטה?" (ואתה יודע מה... לפני שאתה עונה, מפני שאני יכול לנחש מה תהיה התשובה, אל! פשוט לא!) :) :) :) נ.ב. בנימה חגיגית ומטופשת זו אני פורש לישון (או כמו שאני אוהב לקרוא לזה: "להתכרבל עם הכרית בתנוחה עוברית ולבכות בשקט", אם כי אני מודה ש-"לישון" הרבה יותר תמציתי).

אישון36

New member
אבל למה ?

בידיוק חשבתי אפילו להתקלח. את לא מבינה.....זה פשוט שינוי מהותי בחיי.....והכול.....והכול בשביל להציל אותך משלושת הגמדים הלא ראויים כולם בעינייך (אלא בהשפעת חוסר רגש/אלכוהול). אישון לא יהיה גמד בעינייך. אישון. מוכן להתקלח.

אישון36

New member
סיפרתי לך שאני מומחה למסאג ?

כפות ידיים גדולות ? חוש הומור ? טוב נו אני גם נודניק. אישון. נודניק.

תזכור...

אם אתה מתכנן עכשיו לעשות שימוש יצירתי משהו בסכיני הגילוח זה "במורד הרחוב" ולא "מעבר חציה". לא משתמש מסניף. גונב לאישון את השטיק ויועץ למתאבדים.

אישון36

New member
אני אפתח הודעה חדשה על הצורך של

הגב' מנהלת לקיים איתי יחסי מין. אישון. הצורך.

wasaby

New member
אני בעד הדובון

הראשון נשמע לי שרק תכנסי ממנו לסרטים, השכן - לא נשמע בכלל שעושה לך את זה, ענק נשמע מעורר תאבון, ומי יודע, אולי תתאהבו.

magenta73

New member
הוא חמודי, הדובון...

הראשון, האמת, שנינו נכנסים לסרטים אחד מהשני. השכן, דווקא כן עושה לי את זה, אבל לא נראה לי שבא לי להודות בעצמי על זה... והענק, הדובון, חמודי. כן... אבל לא יודעת אם הוא הקאפ אוף טי שלי.... טוב, אני נוראית, אני מבינה את זה. תזדייני כבר ותשתקי. הבנתי. טוב. בסדר.... אוף.

sh a ch a r

New member
אני לא חושב שמישהו פה

אמר שאחרי שאת מזדיינת את צריכה לשתוק. אני חושב שזה היה יותר בסגנון של "תשתקי ותזדייני, ואז אל תשתקי"....
שחר

smartblonda

New member
אמרת שאת לא נמשכת לדובון ולכן י' הוא

האןפציה הכי טובה. סקס עם מישהו שאת מכירה ושלא יהיה מסובך .

באז באז

New member
אני בעד אופציה 4

אישון. זה פשוט יהיה הדבר הכי טוב שקרה לפורום. וכנראה יותר שווה משלישית המוזרים (אלה אם כן את עושה את כולם ביחד...). יאללה, מסנג'ר, תמונות, ויאללה לעבודה.

אישון36

New member
גם אני תומך באופציה זאת

ומוכן להקריב את עצמי (מבטיח לספר את החוויות באופן הוגן)...... אישון...אישון....אישון. מג'נטה..............אין מה לעשות - הבטחת. אישון. ויוה לפורום.

ד נ י ת3

New member
את יודעת מה הבעיה, יקירתי?

שאת פולניה מידי. במקום לבזבז את הזמן בכתיבה בפורום, ובשאלות ותהיות מי, מה, איך ואיפה - אולי פשוט תתפסי את הראשון שאת רואה (מבין שלושתם, תרגעי! אני זוכרת שאת פולניה) ופשוט תכניסי אותו למיטה? רוצה שלוק מהתה לימון שלי? יש ביסקוויט בצד. <הולכת לתפוס מחסה מאחורי הכורסא שסבתא פולה הורישה לי>

במה אתן הפולניות...

משתמשות בתור נבוט להוריד לבחור הנחשק בראש? כלומר אני יודע שיש דיבור, אבל זה רק אחרי שיש קשר, לפני זה הוא עוד עלול לברוח, חלילה. :) :) :)

ד נ י ת3

New member
אני אגיד לך מה הבעיה עם פולניות:

אנחנו טיזריות לא נורמליות. אין על הטיזינג שאנחנו עושות. אין בחור שעומד בזה. <אין על הקרושה שיק>

למעלה