טוב, גם לי מותר-רשמים חלקיים לעונה 7

but a scratch

New member
אבל רק במובן הטכני, לא?

מדובר באח מאומץ שגדל להורים אחרים (הם ההורים הביולוגיים שלה) בסביבה וזמן אחרים, ולא הכיר אותה...אז ספק כמה "קרבת אחים" נשאר מזה, הם אחים כמו שריבר היא הבת של איימי ורורי

מענין אם עוד כמה עונות ישלבו אותו בעלילה באחד הפרקים, כמו במקרה של שרה ג'יין. הסדרה יצרה כל כך הרבה דמויות שיכולות לשוב: המלוות ומשפחותיהן, הכפיל של 10, הכפיל של 11, ג'ני, צוות טורצ'ווד ועוד ועוד ועוד

Apple Scruff

New member

לא דיברתי על קרבת אחים, כי ברור שאין כזו. אבל באופן טכני, הוא אח שלה וזה חלק מהמשפחה שלה.

(החשיבה שלי נורא קונבציונאלית, אני יודעת)

היי!

ריבר היא כן הבת של רורי ואיימי, נא לא לזלזל. ואני מדמיינת בראש פגישה שלהם, וזה ממש משעשע אותי.
הרי ריבר יכולה ללכת לשם בעצם עם הורטקס מניפוליטור. אז אני מדמיינת אותה חוזרת אליהם לפעמים, לבדוק מה שלומם....זה ממש חמוד

Oukami Kun

New member
אני זוכר אותך!

אבל באמת שאין לי כח לקרוא את כל השרשור הזה

Apple Scruff

New member

מאוחר, אבל הייתי חייבת להגיב לNightmare in Silver (בדיוק ראיתי).

לא יודעת, באתי לפרק הזה עם ציפיות אדירות (בכל זאת, ניל גיימן) ומאוד התאכזבתי. היו כמה אלמנטים של גיימן (המוזיאון, המאבק של הדוקטור עם הסייבר שהתשלט עליו, העובדה שהאנדרדוג הוא הקיסר, ו"אפשר לחכות לדייב חצי שנה"), אבל כל השאר... בכלל, הסייברמנים פשוט לא מפחידים אותי. לא משנה כמה אפגרייד עושים להם.

בThe Doctor's Wife הפרק היה פשוט... גיימני. ואולי נורא ציפתי לזה שצפיתי בפרק הזה וזה הרס לי את חווית הצפייה. הרגשתי כאלו מישהו הוא כתב חלק ממנו, ומישהו (מופאט?) נכנס והכניס סצינות שהוא רצה להכניס. גיימן מתעסק הרבה בביזאריות, והכל היה די סטנדרטי.

הייתי רוצה להסתכל על הפרק הזה בפני עצמו, אבל לא הצלחתי להתחבר לפרק הזה. הוא לא רע, ברור שלא. לא הייתי קוראת לו נפילה, אלא יותר אכזבה.

(עכשיו יש לי שני דברים שגיימן עשה ואני לא אוהבת
)

BloodyRose

New member
ומה הראשון?

ואני חייבת להודות שגם אני ציפיתי לפרק יותר "גיימני", אבל לא משנה כמה הפרק מאכזב, הסצינות של הדוקטור עם הצד הסייברי שלו פשוט גאוניות. גם אם כל העונה הזו הייתה גרועה (והיא לא), היה שווה לראות אותה רק בשביל הסצינות האלה, בעיני...

Apple Scruff

New member
אלים אמריקאים

לא משנה כמה אני אנסה (וניסתי), זה הספר היחדי שאני לא מסוגלת לסיים כי אני פשוט משתעממת.

הסצינות האלו היו מעולות, גם מבחינת הכתיבה וגם מבחינת המשחק של מאט (לא הפתיע אותי שהוא מסוגל ליכולות האלו), אבל עדיין, לא הצלחתי להתחבר לפרק הזה, וזה עדיין לא שווה בשביל כל העונה. אולי אם המאבק היה יותר פנימי בין שני צדדים של הדוקטור והיינו נחשפים למשהו אחר בתוכו, זה היה מרתק יותר. אבל זה היה איזה סייבר שניסה להשתלט עליו- הקרב הקלאסי בין טוב לרע.

אגב, הקטע עם השליטה על הידיים בין שני הצדדים הזכיר לי פרק בהאוס, שאחד המטופלים יש יד שמאל סוררת

אני חושבת שהעונה הייתה בסדר גמור

כמו שכבר דנו באשכול אחר, מאט עשה עבודה טובה מאוד, ב7א' רוב הפרקים מעולים, ב7ב' לפחות חצי מהם סטנדרטים פלוס.

לגמרי בקטע של האוס. רק לי יש חלום שיו לורי (והפעם יחד עם המבטא) יבוא לתפקיד אורח בדוקטור הו?

AvivZ41

New member
nope

אני חולם על יו לורי כדוקטור.
פאק דוקטור ציני כמו האוס יכול להיות כלכך אדיר (למרות שהאוס שונא בני אדם והדוקטור לא, אבל בסדר)

לתקופה גם אני חשבתי ככה

אבל אז הבנתי ש:
א- זה בחיים לא יקרה, אז חבל לטפח ציפיות
ב- יו לורי הוא אומנם אדיר (ואי אפשר להאשים אותי שאני מזלזלת- התמונות שיש לי על הדלת של החדר הן של איינשטיין, ואן גוך ויו לורי. כן כן.), אבל הוא פשוט לא הדוקטור. הוא שחקן בריטי מטורף שהייתי שמחה מאוד לראות בתפקיד לכמה פרקים, אבל בתור הדוקטור זה פשוט לא זה.

Apple Scruff

New member
העונה אדירה

אבל זאת לא הסצינה ש"שווה לחכות" בשבילה כל העונה.

בקשר ליו לורי. שקלתי אותו כדוקטור, אבל לדעתי תפקיד אורח יתאים הרבה יותר (נגיד במקרררה הדוקטור נוחת עם הטארדיס מחוץ למשרד של האוס
)

ailag

New member
כנ"ל (אלים אמריקאים)

יש גם ספרים בסנדמן שפחות עניינו אותי, באופן מפתיע אלו עם הסיפורים הקצרים.

Apple Scruff

New member
סנדמן לא קראתי, אבל ב"עשן ומראות"

זה פחות או יותר אותו אפקט. יש סיפורים אדירים, ויש כאלו שאת לא מתחברת אליהם לא משנה כמה את מנסה.

Oukami Kun

New member
מההההההההההה

אלים אמריקאים הוא ללא ספק הספר האהוב עליי של גיימן והשני האהוב עליי (אחרי מדריך הטרמפיסט) בכללי.
איילין, הייתה לנו היכרות ארוכה ומקיפה, אבל כאן זה נגמר בינינו

Apple Scruff

New member
אבלבלבל,

בשורות טובות!!!
לעולם לא עולם! אבק כוכבים! בני אנאסי! קורליין (שאני לא משוויצה או משהו אבל הוא חתום^^) ולמרות שאני עוד באמצע-ספר בית הקברות!

איך אפשר שיש את כל הספרים האלה? "אלים" הוא אחד הספרים הכי פחות זורמים מבחינה עלילתית שלו!

Oukami Kun

New member
אני החתמתי לך אותו! אני!

כשלא יכולת להגיע לאירוע חתימות כשהוא היה בארץ!
(אצלי אנאנסי בויז האנגלי חתום.)

הגרסא האנגלית של 'אלים' הוא הספר הכי מרופט (פיזית) שיש לי, הוא כמעט קרוע כבר, מרוב שקראתי אותו. אני לא מסוגל להניח אותו ברגע שאני מתחיל. אני לא יכול לחשוב על חלק אחד בספר שהוא לא זורם עלילתית, אני רק רוצה להגיע לחלק הבא, וזה כשאני יודע מה הולך לקרות.
והקטעי מעבר שכביכול לא קשורים? כל אחד מהם עומד בפני עצמו כסיפור קצר וכולם ביחד מוסיפים כל כך הרבה לספר.
מציע לך לקרוא אותו שוב. ובאנגלית כי אני לא סגור כמה התרגום עושה לו צדק.

נ.ב.
HBO מתחילה עכשיו להפיק סדרה שמבוססת על הספר, כשעוד לפני שמצאו שחקנים וצוות ועניינים הם בונים על זה ל6 עונות. זה עד כמה הם מאמינים בספר הזה ועד כמה הוא פופולארי.

למעלה