טוב, גם לי מותר-רשמים חלקיים לעונה 7

Apple Scruff

New member
לא אתה לא;-P נטע החתימה לי, אתה

הבאת לי חתיכת נייר ששמורה היטב עם המילים "sorry..." (נאמר לי להשלים ל"we never met"). מעריכה את זה, כי זה יוצא שיש לי שתי חתימות של ניל גיימן

לא מדברת על קטעי המעבר, פשוט לא מתחברת לספר הזה. אולי אני אנסה באמת לקרוא אותו באנגלית, אבל עד אז- הספר הזה עדיין משעמם אותי. לא משנה כמה עונות HBO יפיקו לו.

Oukami Kun

New member
who the F is נטע?

את ההוראות האלה הוא נתן לי! ועד הרגע הייתי בטוח שזה היה על ספר. הו וול, בכל מקרה זה בזכותי החתימה הזאת!

תנסי תנסי. הוא מדהים.

Apple Scruff

New member
עוד תהיה קטנה,

אחד המשפטים שבלטו לי בHide היה שהדוקטור אומר ש"כל מפלצת צריכה קומפניון!!" ואני יודעת שהוא התכוון במובן הזוגי (אגב, נורא אהבתי את הטוויסט, ואני מהאנשים האלה שבא להם לזרוק נעל על זוגות קיטשיים בטלוויזיה), אבל הייתה לי הרגשה שהמשפט הזה נורא מדבר על הדוקטור. אחר"כ ב"The Crimson Horror" איידה קוראת לדוקטור "המפלצת", אז קצת גם חיזק לי את התאוריה:)

ailag

New member
יש שאומרים (
עתידי)

שבת הזוג מהעולם המקביל היא רמיזה לחזרה של רוז.

Apple Scruff

New member
אווו!

למרות שאני חוששת שבטח גם הדוקטור האנושי ייחזור איתה ולא הדוקטור העשירי. דיי מבאס:-\

ailag

New member
עתידי

שלא רציתי להתקל בו אבל לא היתה לי ברירה :/ בחלק מהתמונות מצילומי החוץ לפרק היובל רואים את הטארדיס של טננט.

ailag

New member

(עונה רק איפה שיש לי מה להגיד חוץ מ
אומשהוכזה)

> טוב, הבנתי. הבנתי כבר מסוף העונה ה6 שהשם של הדוקטור הוא חתיכת אישיו בעונה הזו. אין צורך לדחוף את זה בכל מקום, בצורה כל כך בוטה.
איפה דוחפים?

> הדוקטור מנשק את רורי הרצתי את זה מיליון פעם בגלל התגובה של רורי. מה שמוכיח את התיאורייה שלי שלכל קומפיין רשום בחוזה חובת נשיקה עם הדוקטור
בונוס: זה היה ספונטני (ע"פ איזה ראיון אח"כ)
זה גם אומר שהתגובה היתה אמיתית :/

> נורא מפריעה לי שקלרה מנשקת את הדוקטור והוא לא בא במעין "הלו ליידי, I'm spoken for!".
הוא חייזר. הוא לא מתייחס לזוגיות ולנישואין כמונו. הוא חי מעל לאלף שנה, הוא טייל המון וראה המון, יש לו פרספקטיבה שונה לגמרי משלנו ואין סיבה שהוא יתייחס לנישואין כמונו. במיוחד שהוא בכלל נישא לה מסיבות פרקטיות ולא רומנטיות.

בכל מקרה, יש בעולם שלנו, בארצות דומות לשלנו, בארץ שלנו, אנשים שיתנהגו כמותו או בצורה "יוצאת דופן" אחרת. אז בטח שעם חינוך אדוני זמן/גליפראי וקורות חיים קצת יותר מסובכים משלנו..

וזה יפה, שדמויות לא מתנהגות כמו ש"דמויות אמורות להתנהג" אלא לפי האופי שלהן והרקע השונה שלהן.

אגב, בפריקוול לאסיילום הוא מנסה לגרש מישהו ב"מצטער, אני נשוי".

> למרות שהתאפקתי לא לצרוח "Will set us free!" שהם הזכירו את זה בסוף
מה זה?

> קצת עצוב לי האבא הזה, שדואג כל כך, ייגלה בסוף שהוא לעולם לא ייראה אותם יותר
https://lh4.googleusercontent.com/-...I/AAAAAAAAGUU/qSrGM_-NNs8/w506-h750/5p3R0.jpg

> אה, העזיבה של הפונד'ס. היא הייתה מרגשת, אבל לא עוצמתית. אני חושבת שזה חסר כי זה הכל נדחס לפרק אחד.
האמת שלי זה היה הפוך. הפרק הזה הצליח לאבד אותי כי לא היתה בו התזזיתיות הזאת של פרקים אחרים של מופאט.

> אגב, היו המוון קטעים שהם לא הסתכלו על המלאכים ועדיין שום דבר לא קרה
הם לא *חייבים* לזוז...

> חור ענקי בעלילה- איך ריבר שולחת לאיימי את הספר ואת הסיום?
... בדואר? :)

Apple Scruff

New member

- איפה לא?
כל פרק יש כמה איזכורים. זה מזכיר לי את הסדק בעונה ה5. זה כאלו מופאט לא מסוגל לעדן את הרמזים שיובילו לעלילה שמתפתחת לאורך העונה. איפה בספיישל, שוב. הדוגמה שעולה לי כרגע, היא בפרק הראשום שהדאלקים צורחים ביחד אחרי שאוסווין מוחקת להם את הזיכרון "Doctor who!?" וזה חוזר לאורך העונה.
-קראתי על זה שזה לא היה מתוכנן!!
אגב, לדעתי התגובה הייתה אילתור גאוני של ארת'ור. "תגובה אמיתית" הייתה לעצור את הטייק או להתבלבל בשורות פתאום. אבל הוא הצליח להבין את הפוטנציאל הקומי שבאילתור של מאט ומימש אותו עד הסוף. אגב, אני ממש ממש אשמח לקרוא את הראיון שבו הם מדברים על הנשיקה (חיפשתי ולא מצאתי), אם תוכלי להביא קישור^^
-אבל בפרקי ה"Night and the Doctor", ריבר כן מתעצבנת שהיא חושבת שיש מישהי בטארדיס (למרות שזאת היא מזמן אחר|חבול), ככה שהוא יודע שזה מפריע לה. ובכלל, כל הנשיקה בין קלרה לדוקטור הייתה תקועה, לדעתי לפחות.
-מ"מכושפות". אחד הלחשים הקבועים שלהן (כחלק מנושא הסדרה על שלוש אחיות מכשפות), היה "The power of three will set us free".
-לדעתי זה יותר כשל עלילתי מאשר "הם לא חייבים לזוז". הרי מתי זה קרה בפרקים האחרים, שכאשר לא הסתכלו המלאכים לא זזו? זה כל האיום במלאכים. זה לא "תשמעי, הם לפעמים זזים אם בא להם שאת לא מסתכלת, אבל לא חובה"

ailag

New member

> איפה לא? כל פרק יש כמה איזכורים
כן, "דוקטור הו?" זו בדיחה חוזרת, במיוחד בעונות 5-6-7 שעוסקות בזהות.. אבל זו לא שאלה על השם שלו.
אנ יזוכרת שתי התעסקויות בשם שלו והן לא מיותרות, שתיהן משמעותיות - ב"מסע לבטן הטארדיס" וב"שם הדוקטור".

> אגב, אני ממש ממש אשמח לקרוא את הראיון שבו הם מדברים על הנשיקה
לא זוכרת אם ממש דיברו על זה. נראה לי שמישהו שלישי הזכיר את זה בראיון וזהו.

> אבל בפרקי ה"Night and the Doctor", ריבר כן מתעצבנת שהיא חושבת שיש מישהי בטארדיס (למרות שזאת היא מזמן אחר|חבול), ככה שהוא יודע שזה מפריע לה.

זאת היא שמתעצבנת.. הוא לא בהכרח ישנה את אורחותיו לפי זה או אפילו יזכור את זה.

> מכושפות
אההה, היה לי ידיד שדי התעצבן שלא היתה רמיזה לזה באמת, אבל את הציטוט המדויק לא הכרתי :)

מלאכים - הם עושים מה שבא להם.. באופן כללי זה שהביאו אותם ליותר מפרק אחד - ולא משנה איך היו כותבים אותם - הורס אותם כי מה שמפחיד בהם זה שהם לא מוכרים, ועכשיו הם כבר כן.

Apple Scruff

New member

-נכון שזאת בדיחה חוזרת, אבל בעונה הזאת היו יותר איזכורים לנושא מבדר"כ (נזכרתי בספיישל שהדוקטור שיחק עם הבובות ואמר משהו גם בסגנון "דוקטור? דוקטור הו!?")

בקשר למלאכים- מסכימה בהחלט. אני משווה את חווית הצפייה מ"בלינק" לכל הופעה אחרת שלהם בסדרה-זה פשוט לא אותו דבר.

ItsMeiri

New member
כמו במידנייט.

אני מצד אחד רוצה להבין מאוד מה זה היה
ומצד שני, ממש לא, בגלל שזה מעורר סקרנות, ואני לא רוצה שזה יהרס לי.
(בתגובה למלאכים)

ailag

New member
אכןכן.. ובמידנייט

בתחושת ההחמצה הזאת אתה כצופה מצטרף בעצם לצוות, נקודת המבט שלך דומה לשלהם.

למעלה