וכמובן הםרקים שנערכו בהם היא מוצגת כמסכמה, מה שקנה לה קולות אצל הרבה מאוד אנשים.
A adiyon2 New member 26/9/11 #285 וכמובן הםרקים שנערכו בהם היא מוצגת כמסכמה, מה שקנה לה קולות אצל הרבה מאוד אנשים.
ה הילולה555 New member 26/9/11 #6 ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
Y yuli1456 New member 26/9/11 #91 קשה לאתי לפרגן-איכס אני ממש רוצה שהבנות תראנה את הריכולים שיצאו לה מהפה על כל אחת ואחת...העיקר שהיא רצה לחבק את אורטל אחרי שקראה לה נחש
קשה לאתי לפרגן-איכס אני ממש רוצה שהבנות תראנה את הריכולים שיצאו לה מהפה על כל אחת ואחת...העיקר שהיא רצה לחבק את אורטל אחרי שקראה לה נחש
ס סתיו7337 New member 26/9/11 #109 הערצתי את מור היום ללא ספק היא ענתה לאתי כמו שאף אחד לא העיז לענות. צריך לשדר את זה שוב ושוב ושוב.
K klapim New member 26/9/11 #129 וגם לכל הבנות נתנו 2סבב י שאלות לאתי נתנו רק פעם אחת לשאול וגם זההיה יותר מדי.
ס סתיו7337 New member 26/9/11 #162 אתי לא שאלה. היא ירתה רעל בבן כשיצאה מהבית אמרה שתהיה איתו בקשר וכשהגיעה הביתה הבינה מה אמרה. היא היתה חייבת לסגור חשבונות. הבחורה מתחילה לאכול את מה שבישלה.....סליחה, ניקתה
אתי לא שאלה. היא ירתה רעל בבן כשיצאה מהבית אמרה שתהיה איתו בקשר וכשהגיעה הביתה הבינה מה אמרה. היא היתה חייבת לסגור חשבונות. הבחורה מתחילה לאכול את מה שבישלה.....סליחה, ניקתה
מ מיצי החתולה5 New member 26/9/11 #345 היא הופיעה היום בחדשות במבזק הבוקר של גיא ועוד משהי שאני לא זוכרת את השם שלה היא אמרה שהיא אוהבת את דניאל ובקשר עם דנה וונינה
היא הופיעה היום בחדשות במבזק הבוקר של גיא ועוד משהי שאני לא זוכרת את השם שלה היא אמרה שהיא אוהבת את דניאל ובקשר עם דנה וונינה
מ מיצי החתולה5 New member 26/9/11 #398 אני זוכרת שבהתחלה היא אמרה לו שהוא נחש הוא הרי ידע שהיא לא בסדר ותמיד שיכנע את איתן להשאיר אותה