טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

andy181

New member
מעניין לדעת מה היה קורה אם לו היו שוכבים,

טעות אולי של מיליון שקל. אני עכשיו מרחמת על דניאל שתצטרך לצפות בכל הפרקים ולראות מה היה בחודש וחצי הראשונים. מקווה שתהיה חזקה.

adiyon2

New member
היה קורה אותו דבר בדיוק

בכל צעד ושעל שעושה הזוג הזה, דניאל ואיתן, רואים את ההתאמה. תענוג היה להסתכל עליהם, הוא ידע להקשיב לה, והיא ידעה מה לשאול ואיך לשאול. המון כבוד הדדי, היא אפילו הצליחה לגרום לו לרקוד. דניאל היא בחורה חזקה, היא יודעת שזה היה משחק, היא בעיני הזוכה, כי את המיליון אין לי ספק שתעשה לבד.

קרן בחורה דוחה.. עוגבת סדרתית על גברים...

הסקס שלהם לא קרה במיטה אלא במקלחת,כאשר לפי איתן היא הציעה לו מקלחת משותפת. גם עם גב יכל להיות סקס בקלות,קרן עגבה עליו ימים כלילות בלופט,הוא דחה אותה כאחרון הנזירים הטיבטים.

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifצודק ב 100% רפובליקת בננות של הריאליטי!!!

sivan1237

New member
אורטל, כמו הפמליה, לא קיבלה את המומנט שלה

ההתייחסות לאורך כל הפרק סבבה רק סביב איתן-דניאל גב-קרן..אורטל וליהי לא קיבלו שליש מהמזמן מסך שהזוגות קיבלו.. אבל בכל זאת הגיע לאורטל ולפמליה מיני ראיון אחרי שהיו 3 חודשים בוילה..אפילו מור וונינה קיבלו יותר התחייסות בהדחה שלהן..הזוי.. לא ברור למה מלכתחילה פתחו אופציה לרווקה שהיא לא בת זוג של..אם גם ככה אין לה סיכוי..סתם מבזה. וערב גמר מביש כמו כל העונה. חסר אירגון ונראה כמו פיילוט לא מוצלח

KEEK

Member
מבזה שנתנו לליהי במה, ולא לאורטל

אורטל היחידה שהקהל בחר בה שבוע אחר שבוע לא קרן, לא דניאל, ובטח לא ליהי ולא נתנו לה את הכבוד המינימלי
את ליהי (מקום 4) הם כן מצאו לנכון לראיין אחרי שיצאה מהבית..

וואלה נכון. אורטל הכניסה להם הרבה אסמסים

בדוק. וממש לא נתנו לה במה. חבל. סוף הזוי חחח מעבר לזכיה ההזויה, הסוף הזוי. איך לא הקרינו להם ביחד קטעים מהתכנית, שיצחקו, שיראו את עצמם, כמו שעושים באח..... שיגנזו את התכנית הזאת

sivan1237

New member
לכן אני חושבת שזו החלטה פזיזה של הרגע האחרון

פתאום להוציא את כל השלישיה החוצה (כי לפני הפרסומות הם לא הודיעו שזה מה שעומד לקרות) בקיצור לא משהו שהם תכננו מראש..כמו כל העונה הבזויה הזו..

sivan1237

New member
יצאתי פיתה אה?../images/Emo242.gif

לא נורא נתערב ריאליטי הבא שאני יותר בעיניינים

sivan513

New member
ואיך שסידרו לה את המראה..

התסרוקת שלא מחמיאה, השמלה הזקנה שגדולה עליה בכמה מידות כאילו ניסו להוריד אותה בכח עלובים

goodpink

New member
חחחח בן ניסה להתחנף לאתי ולחבק אותה והיא דחתה

אותו ולא נתנה לו

ליהי114

New member
"קומבינת המיליון" כהגדרתה של דורין אטיאס

הצליחה! "חרפת רחמים", כהגדרתו של אבא של גב לא חזרה לעצמה. חרפת הזוג הדוחה קרתה ובגדול.מעניין למה? נתנחם לפחות שההפקה הבזויה הזאת קיבלה את עונשה.הייתי שמחה להיות זבוב ל הקיר בפגישה בה סוכם שגב ייכנס לוילה. קרן וגב הם העונש המושלם אחד של השני.חבל שזה לא יימשך לאורך זמן

טפי על ההפקה-בזיון שלא יעבור בשתיקה!../images/Emo46.gif

למרות שזה היה באויר, עדיין מבחיל אותי שה"זוג" הזה זכה שלא בצדק...גב פשטי המניפולטור השקרן מזוייף שעשה הכל כדי לקבל את מה ש"הפסיד" בהישרדות, ההפקה שהכניסה אותו ספציפית ואולי עשתה איתו דיל, עריכה מגמתית, החמ"ל המזוייף של פשטי האב, הפריצות באתר וואלה....פשוט רמאות אחת גדולה!!!
ואגב, למה לא הכריזו על המקום השלישי?..אולי בגלל שאורטל הגיעה למקום השני והם לא רצו להביך עוד יותר את איתן ודניאל?..יש מצב...

נגעת בנקודה הכי קריטית-ההצבעות בוואלה האתר ה.

המושחת... מי ששם לב מתחילת העונה קרן לא התברגה בין המובילות בשום סקרי הצבעות בוואלה בין שלל המשימות שהועמדו להצבעת הצופים שם. מאז הזריקה של איתן אותה,מיד עם תחילת משימת הכלבים וההצבעה עליה(הצבעה שקרן התחילה אותה הרבה מאחורי ענבר ודניאל.. קרן פתאום התחילה לזנק במספרים באופן מטאפורי שמצביע על תוכנות הרצה,אותם תוכנות שהשתמשו עבור תמר יהלומי מכוכב נולד,ושאבא שלה הודה בשימוש בהן. זה נמשך עם משימת יוון אבל אבל הכי חמור שזה שימש את קרן כמנוף של הצבעות אדירות כדי להתברג כמקום 1 בהצבעות. הגישו על זה תלונות אינסוף,אבל אין עונה ואין מענה לא מההפקה עצמה ולא מהרשות השניה שלא שמה על הראלטי הקיקיוני הזה,ולא מערוץ10 עצמו. כל בר דעת מבין שמשהו שם מסריח מאוד אם בכמה דקות קרן צומחת בעשרות אחוזים.אילולא ההצבעות באתר הזה,קרן לא היתה זוכה בודאות.

למעלה