טוב, ליאורה אמרה שנפתח שרשור סינגלס

redgirl2

New member
חחח יותר מדיי אנשים שואלים את זה..

"מה את כמו רקפת מהשיר שלנו?!" "מה את רקפת מהשיר שלנו?!" בלה בלה בלה..איכסה היא הייתה מגעילה =\

tkuihehr

New member
כן, היא היתה כלבה

בגללה רן ונינט נפרדו בתוכנית
, ולא נסעו ביחד ללונדון
, ונינט נסעה עם מיקי
, ורן הנדחף הזה
טס אחריהן ללונדון
, והיא זרקה אותו הראתה לו מה זה, כן
!!, אבל רקפת היתה יפה
אוח, השיר שלנו, מתי השיר שלנו 4? [אגב, אני בכלל בהוט, כבר שנים, הייתי מכור לאלופה, אבל פה ושם רואים פרקים גם בשיר שלנו, וזה היה קטע שראיתי]

redgirl2

New member
חחחחח אתה בקיא יחסית למי שלא ראה =)

אני בכלל לא יודעת איך קוראים לך..חחח אז אממ איך קוראים לך!?

tkuihehr

New member
אמממ, אני אלון

אני פה מהיום הראשון [של הקומונה] אבל לעולם לא נצטרפתי רשמית עם שרשור "אני חדש" [סיפור ארוך], עם הזמן זה איבד את הקטע ולא הצטרפתי מחדש אף פעם, למה הכינוי שלך הוא redgirl2 [אני בעצם עוד לא הסברתי את הכינוי שלי]?

limors2

Active member
כן,תסביר!

לא היה לי נעים לשאול כי לא זכרתי אם שאלתי אותך כמה פעמים ולא ענית או שענית ואני לא זוכרת

tkuihehr

New member
מחר, דבר ראשון על הבוקר

יאי, אני אצטרף באופן רשמי לפורום

redgirl2

New member
היי אלון =)

הכינוי שלי רד גירל כי כשנרשמתי לתפוז חיפשתי שם שהוא לא השם שלי חחח סתם..כי אני אוהדת הפועל ת"א..או לפחות בתקופה ההיא הייתי בהרבה משחקים ומאוד בתוך זה אז בגלל זה..חחח ועכשיו אתה צריך להסביר את שלך =)

meshugait

New member
ואתה מתפלא למה אתה לא לומד למבחנים

*צקצוקי לשון* אה והאלופה היתה תוכנית ממש דפקה... אבל טלנובלה בעמ היה טוב!

redgirl2

New member
חחחח תודה תודה ../images/Emo9.gif

אני בסיידר.. צעקתי כי ביקשת P= וסליחה על ההעלמות אני עושה את הפרויקט שלי תוך כדי חחחח

redgirl2

New member
במחשבים..תכנות וניתוח מערכות מידע..

5 יח"ל נשמע חרשני משו..לא!? חח

tkuihehr

New member
ישששש!! סופסוף מישהו שיבין אותי!!

אם מציעים לך י"ג תברחי!! אני בי"ג תוכנה, ניתוח מערכות מידע זה מקצוע שאני לומד בימים אלו ממש [וגם מקצועות כמו "מבנה נתונים","שפת C", "אסמבלר","JAVA","OOP", "מערכות הפעלה"] אז לא, את לא נשמעת חרשנית משהו, את נשמעת חכמה ואמיתית [אני לעומת זאת חפרן ומתלהב וטיפש ולא אמיתי ומקבל רק 37 בJAVA]

redgirl2

New member
יאא אחוות חרשני טכם ../images/Emo140.gif

חחחחח האמת שהציעו י"ג אבל אני לא רוצה..נראלי בזבוז זמן אתה רוצה ללכת לממרם אחרי זה?!

tkuihehr

New member
כן, כדאי

נשמע מקום שעדיף על הרבה מקומות אחרים [במיוחד מלסבול עוד שנה בללמוד רק מחשבים]... יש לי זימון מבחן לממרמ ביום שלישי הבא ואני צריך ללמוד ,ואני לא עושה את זה כי אני כאן בשרשורי סינגלס חוזרים

למעלה