ייאשו אותך אה!? אז תפרוש מי"ג ולך לקרבי =)
T tkuihehr New member 5/12/06 #194 לא, אני אוותר 3 חודשים לסוף אני אפרוש? אני אסיים לפחות להיות טכנאי, ואח"כ נחליט לאן בא לי ללכת פשוט, גם לא בא לי קרבי בא לי להיות ג'ובניק, כמה שיותר, אני רוצה להיות מזכירה אבל יש לי פרופיל 97, סעמק אני בריא
לא, אני אוותר 3 חודשים לסוף אני אפרוש? אני אסיים לפחות להיות טכנאי, ואח"כ נחליט לאן בא לי ללכת פשוט, גם לא בא לי קרבי בא לי להיות ג'ובניק, כמה שיותר, אני רוצה להיות מזכירה אבל יש לי פרופיל 97, סעמק אני בריא
L limors2 Active member 5/12/06 #198 למה להיות ג'ובניק?../images/Emo12.gif ועוד מזכירה? ועוד אם יש לך 97???
R redgirl2 New member 5/12/06 #201 אתה רוצה להיות פקידה?! חחח נו אז לך על הממרם זה שווה!! וזה ייתן הרבה לאח"כ
Y y0y02 New member 5/12/06 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T tkuihehr New member 5/12/06 #20 אוי, צודקת, הייתי עושה את זה גם אני אלך לאכול בשיר המעפן הבא, אבל המעפן שיהיה אחרי בוטנאנה [כי התחלתי להתחבר אליו | ]
אוי, צודקת, הייתי עושה את זה גם אני אלך לאכול בשיר המעפן הבא, אבל המעפן שיהיה אחרי בוטנאנה [כי התחלתי להתחבר אליו | ]
T tkuihehr New member 5/12/06 #24 אוי, הייתי צריך לעשות את זה גם אני אלך לאכול בשיר המעפן הבא, אבל המעפן שיהיה אחרי בוטנאנה [כי התחלתי להתחבר אליו | ]
אוי, הייתי צריך לעשות את זה גם אני אלך לאכול בשיר המעפן הבא, אבל המעפן שיהיה אחרי בוטנאנה [כי התחלתי להתחבר אליו | ]
R redgirl2 New member 5/12/06 #70 לאאאאאא אני לא מרוקאית שכונתית ופקאצתית ואני גם לא מנתיבות! אני מאיי שם במרכז חח P=
R redgirl2 New member 5/12/06 #97 אוף ואני תמיד חשבתי שזה שם נחמד.. עכשיו אני תמיד אחשוב שזה שם של מרוקאית שכונתית פקאצתית מנתיבות