סבבה היום השאר לא ממש כאן, ליאורה בכלל לא כאן , אז משעמם
R RJlake New member 5/12/06 #46 ../images/Emo12.gifהו יש פה חדשים שאני לא מכירה והשיר של הארי פוטר יפה
M meshugait New member 5/12/06 #56 קסום../images/Emo6.gif וואו, כשחושבים על זה קסום זאת מילה ממש מצחיקה! אל תקיבו לי, אני אחרי יום ארוך מאודדד
קסום../images/Emo6.gif וואו, כשחושבים על זה קסום זאת מילה ממש מצחיקה! אל תקיבו לי, אני אחרי יום ארוך מאודדד
T tkuihehr New member 5/12/06 #47 איזה שיר יפההההההה למה הינגי לא עובד כשצריך אותו? ולמה אני לא מזהה את השיר??
R redgirl2 New member 5/12/06 #52 קרןןןןןןןןן ../images/Emo99.gif יווווווו כמה זמן חיכיתי שהשיר הזה יגיע לרדיו =)
T tkuihehr New member 5/12/06 #57 והנה הוא הגיע! אני לא ידעתי מה היא תשחרר, אבל מבין אלו שנשארו בדיסק, זה היה הכי טוב שהיא יכלה לשחרר, אז אני שמח שבו היא בחרה [למרות שהקודם, על שפת הכנרת בסנדלים, לא היה כאן בגלגלצ בכלל]
והנה הוא הגיע! אני לא ידעתי מה היא תשחרר, אבל מבין אלו שנשארו בדיסק, זה היה הכי טוב שהיא יכלה לשחרר, אז אני שמח שבו היא בחרה [למרות שהקודם, על שפת הכנרת בסנדלים, לא היה כאן בגלגלצ בכלל]
R redgirl2 New member 5/12/06 #60 זה השיר שאני הכי אוהבת בדיסק שלה!! יאללה עוד שבועיים וחצי הופעהה =) ובאמת חבל שעל שפת הכנרת לא הגיע לגלגלצ זה אחלה שיר חח =)
זה השיר שאני הכי אוהבת בדיסק שלה!! יאללה עוד שבועיים וחצי הופעהה =) ובאמת חבל שעל שפת הכנרת לא הגיע לגלגלצ זה אחלה שיר חח =)
T tkuihehr New member 5/12/06 #53 אוי, איך קשה לדבר בטלפון ולשמוע במקביל סינגלס, אין, אי אפשר, עכשיו אני פה לכתוב תגובה על כל הודעה שתכתבו
אוי, איך קשה לדבר בטלפון ולשמוע במקביל סינגלס, אין, אי אפשר, עכשיו אני פה לכתוב תגובה על כל הודעה שתכתבו
T tkuihehr New member 5/12/06 #59 דה בלאק פרייד איך אני אוהב שירים שמהתו הראשון אני מזהה אותם [משום מה בגלגלצ זה על כל שיר], אבל זה במיוחד [האור בחיי, בא לי לשמוע שוב, אבל רק פעם אחת]
דה בלאק פרייד איך אני אוהב שירים שמהתו הראשון אני מזהה אותם [משום מה בגלגלצ זה על כל שיר], אבל זה במיוחד [האור בחיי, בא לי לשמוע שוב, אבל רק פעם אחת]