מי שלא בא מקבל חסימה!
B blacknwhite New member 29/3/07 #17 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אוף, אני לא יודעת עד מתי אני אוכל להיות במפגש... ואני רוצה לפגוש גם את מי שמגיע מאוחר! *אהמ-ורד- -אהמ*
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אוף, אני לא יודעת עד מתי אני אוכל להיות במפגש... ואני רוצה לפגוש גם את מי שמגיע מאוחר! *אהמ-ורד- -אהמ*
S Super Alonit New member 29/3/07 #24 ../images/Emo45.gifזה גם מה שאני הבנתי. אלא אם מתחשק לך להשאר מאוחר עד ליום למחרת:X
B blacknwhite New member 29/3/07 #29 אופס../images/Emo122.gif (נו, אז מה אם אני סתומה ) בכל מקרה- בואי!!! אני רוצה לפגוש אותך שוב! בואי!
T The Young Amyrlin New member 31/3/07 #63 חחח כן, מדובר ביום שאחרי P: אין מצב שאני אבוא בשני הימים ):
א אטומיק בייגל New member 29/3/07 #35 ../images/Emo221.gifירושלמים ודברים שדומים לזה! (אני למשל לא ירושלמית אלא דבר שדומה לזה ) מי שבא, בואו נדבר ונקבע לנסוע ביחד. יש את קו 480 מהתחנה המרכזית (עוצר במבשרת ^^) למסוף ארלוזורוב, זה איזה חמש דקות הליכה מהגן המשולש ועוד בקו ישר P:
../images/Emo221.gifירושלמים ודברים שדומים לזה! (אני למשל לא ירושלמית אלא דבר שדומה לזה ) מי שבא, בואו נדבר ונקבע לנסוע ביחד. יש את קו 480 מהתחנה המרכזית (עוצר במבשרת ^^) למסוף ארלוזורוב, זה איזה חמש דקות הליכה מהגן המשולש ועוד בקו ישר P: