אני.. יכולה להביא סכו"ם. (מזלגות מספיק, או שצריך גם סכינים וכפות וכד?) ו.. צריך להביא בערך?
א אלאנקה New member 1/4/07 #81 אני.. יכולה להביא סכו"ם. (מזלגות מספיק, או שצריך גם סכינים וכפות וכד? ) ו.. צריך להביא בערך?
S Super Alonit New member 1/4/07 #82 נראה לי שגם סכינים../images/Emo3.gif ולא צריך הרבה, חצי מהפורום הזה מלא ברברים שאוכלים בידיים (במקרה הטוב).
נראה לי שגם סכינים../images/Emo3.gif ולא צריך הרבה, חצי מהפורום הזה מלא ברברים שאוכלים בידיים (במקרה הטוב).
א אטומיק בייגל New member 2/4/07 #85 אממ... אני יכולה להביא אגוזי פקאן ואגוזי מלך בקליפה נשב כמו קופיפים ונפצח D: ...או שלא. אני אגיד להורים לקנות משהו טעים, או שתציעו לי רעיונות טובים. :]
אממ... אני יכולה להביא אגוזי פקאן ואגוזי מלך בקליפה נשב כמו קופיפים ונפצח D: ...או שלא. אני אגיד להורים לקנות משהו טעים, או שתציעו לי רעיונות טובים. :]
S Super Alonit New member 2/4/07 #90 ברצוני לחזק את דבריה-../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif (השורה הזאת של איתי אם זכרוני אינו מטעה אותי... )
ברצוני לחזק את דבריה-../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif (השורה הזאת של איתי אם זכרוני אינו מטעה אותי... )
א אטומיק בייגל New member 3/4/07 #92 טוב אני מביאה לחמניות של פסח D: אמא שלי מכינה כאלו, זה ממש טעים! :] בלע אני במיתר אצל משפחה עכשיו ויש להם מסך מגניב כזה של 16:9 אבל נורא לא נוח להיות איתו בפורומים
טוב אני מביאה לחמניות של פסח D: אמא שלי מכינה כאלו, זה ממש טעים! :] בלע אני במיתר אצל משפחה עכשיו ויש להם מסך מגניב כזה של 16:9 אבל נורא לא נוח להיות איתו בפורומים