מממ אני אדבר עם אמא שלי ואודיע לך, אוקיי?
ס סער טובי New member 29/3/07 #38 קיבינימאט אפשר לעשות את זה -טיפה- יותר מסודר? בסוף כלום לא ברור. אז בעזריאלי, לא. אבל נפגשים שם לפחות? מתי בערך? בסוף לגן המשולש או לעזריאלי?
קיבינימאט אפשר לעשות את זה -טיפה- יותר מסודר? בסוף כלום לא ברור. אז בעזריאלי, לא. אבל נפגשים שם לפחות? מתי בערך? בסוף לגן המשולש או לעזריאלי?
א אטומיק בייגל New member 1/4/07 #65 כל אחד מתי שהוא יכול אני מניחה אבל יהיו אנשים בשעות האלו. אני חושבת שאני אהיה שם בסביבות הזמן הזה.
B BrowN EyeD GirL1 New member 29/3/07 #39 ../images/Emo31.gif איזה באסה.דווקא כשרוב הפורום מגיע למפגש,אני לא יכולה להגיע
י ילדת הפרעות New member 30/3/07 #46 לאאאאאאאאאאאאא!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif בקצב הזה את ודנה לא תפגשו בחיים
B BrowN EyeD GirL1 New member 30/3/07 #49 ../images/Emo7.gif אנחנו מתכננות להפגש שבוע הבא בלי קשר למפגש. אבל..אוף.רציתי לבוא למפגש
S Super Alonit New member 1/4/07 #68 קאריןןןן אל תעשי לי את זה!../images/Emo7.gif פעם שעברה היית ולא הייתי מודעת לכך והפעם שאני מודעת לאיך שאת נראית ושות' את בכלל לא באה. אוף איתך!
קאריןןןן אל תעשי לי את זה!../images/Emo7.gif פעם שעברה היית ולא הייתי מודעת לכך והפעם שאני מודעת לאיך שאת נראית ושות' את בכלל לא באה. אוף איתך!