טוב נמאס לי מזה שאני לא יודעת את

Hieros Gamos

New member
duck season!

זה יכול להימשך לנצח אבל אני אנצח יודעת למה?! כי אני באגס
והוא כה הרבה יותר חכם!

Hieros Gamos

New member
טוב נמאס לי מזה שאני לא יודעת את

השמות שלכם אז הנה שאלון הכרות קצר...או ארוך, תלוי במוזה שלי. עשו טובה תמלאו. אני שונאת לא לדעת שמות של אנשים זה מוציא אותי מדעתי...
1.שם: 2.תאריך לידה: 3.מקור הכינוי: 4.התחלתי לראות האוס כש...כי... 5.הוט/יס (בבית): 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: 7.ספר אחרון שקראתי: 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): 9.דמות אהובה בהאוס: 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): 11.רוצה לטוס ל...: 12.שיפ בהאוס: 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו') אממ קצר
תוסיפו שאלות אם בא לכם היו שלום

DarkMagic17

New member
we're hunting elmers../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

נכון
זה נגמר ככה
איייי זה היה מצחיק
חשבתי שאני הבנאדם היחיד בעולם שראה את הפרק הזה

נדמה לי שכן ^^ ../images/Emo29.gif

וזה הפרק הכי קלאסי של לוני טונס! :X and now for something completely different. Kill the wabbit! Kill the wabbit! Kill the wabbit! lol

במבי 14

New member
התשובות שלי! ../images/Emo13.gif

1.שם: עדי. 2.תאריך לידה: 26.2 3.מקור הכינוי: וואו. באמת שאני כבר לא זוכרת...בטח כי לא היה לי רעיון אחר. 4.התחלתי לראות האוס כש...כי...כשהתחילו הפירסומים לעונה הראשונה בערוץ שלוש. אהבה ממבט ראשון
5.הוט/יס (בבית): הוט. 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: חברים, אבודים, אי.אר. 7.ספר אחרון שקראתי: צופן דה וינצ'י. 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (שיש לי בחדר כבר מאה שנה ועוד לא התחלתי). 9.דמות אהובה בהאוס: האוס. כמובן. 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): אביב גפן. 11.רוצה לטוס ל...: ניו-יורק
12.שיפ בהאוס: שיפ? וזה? 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו'): המהמהמ אני רוצה עונה שלישית!!11

טוב, נו :X ../images/Emo29.gif

1.שם: אופיר. יש שקוראים לי ג'וּן. אני עונה לשניהם. 2.תאריך לידה: 04/05 3.מקור הכינוי: הסיפור ארוך ולא מעניין. בעיקרון - מתוך מוחי הפרוע. 4.התחלתי לראות האוס כשזה שודר לראשונה בערוץ 3. ראיתי את הפרסומת וחשבתי שזה נראה נחמד, בדיעבד הסתבר שזה קצת יותר מנחמד ^^. 5.הוט/יס (בבית): הוט 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: בנות גילמור ו...המ, משחק מכור. ו...ביפ ואקסטרה הוט וערוץ 8. אואו, ילד בן זמננו!
7.ספר אחרון שקראתי: המממ... מתי זה היה? *מבט לעבר ערמת הספרים שמעלים אבק על השידה שלי* המ, אמסטרדם של איאן מקיואן ^^. 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*):
The Gun Seller! (טוב שהזכרת לי, אני צריכה להגיד לחברה שלי שתקנה לי אותו), ו-The Last Hero של טרי פראצ'ט. קניתי אותו לפני שנתיים ועוד לא יצא לי לקרוא אותו :X 9.דמות אהובה בהאוס: האוס
(& ווילסון) 10.מוזיקה ששומע/ת: קאונטינג קרוז, גו גו דולז, דמיאן רייס... 11.רוצה לטוס ל...: ניו זילנד!
12.שיפ בהאוס: האוס/סטייסי (הו, הבנאליות נשפכת ממני... :p) ההסבר הוא שאני לא מאמינה שהאוס מסוגל להיות אינטימי (מבחינה ריגשית) עם מישהי אחרת, מבלי להיות OOC. 13.פרטים שרוצה להוסיף 42

היה לך לא מזמן!!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

למה לא אמרת לנו?! בכול מיקרה מזל טוב בריאות אושר עושר וכושר!!

השבוע יש עוד פרקים

קוראים לזה "ילד בן זמננו. סיפורי הילדים" לא יודעת מה זה אומר
גם אני אתגעגע אליהם ביותר

Hieros Gamos

New member
מיפ מיפ../images/Emo3.gif (נכון שאתם רואים עכשיו

וויילי קיוטי נתקע בציור של המדבר?
(עזבו, פעם אחרונה שהייתי אצל חברה שלי עשינו מרתון לוניטונס
רר באגס
) 1.שם: גל 2.תאריך לידה: 5.3 3.מקור הכינוי: צופן דה וינצ'י ^^' והעובדה שאני אממ..כן. צופן דה וינצ'י. 4.התחלתי לראות האוס כש...כי...: אממ זה סיפור די ארוך..כשהאוס שודר לראשונה בארץ...לא ראיתי את זה, לא יודעת אפילו למה. כשהיו את השידורים החוזרים (על השעה של יצפאן) זה התחיל רבע שעה אחרי אי.אר. שהעונה החמישית שלה שודרה באותו זמן בהולמארק ולא הייתי מודעת להאוס וראיתי אי.אר. וכל פעם אחרי שנגמר הפרק הייתי מעבירה ל10-15 דקות האחרונות של האוס וזה היה נחמד...ואז ראיתי חלק מthree stories וזה גם עניין וגם בלבל אותי כל לא ראיתי את הכל אז אממ רציתי לראות אותו. בדרך לא חוקית זו או אחרת...אבל זה נתקע על 99.5 ולא זז. אז פשוט לקחתי את כל העונה ועשיתי מרתון והתמכרתי
5.הוט/יס (בבית): היה הוט עד לפני שבוע...עכשיו יס. אני מתגעגעת לזהות בדויה. 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: זהו"ב, אי.אר. , חברים, האנטומיה של גריי (לא ממש בטלוויזיה..), משחק מכור, prison break אממ...בנות גילמור (שוב לא ממש טלוויזיה). זהו נראה לי. 7.ספר אחרון שקראתי: deception point/Dan brown 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): אה!! the gun seller!! ואת one last look שקנו לי כי ביקשתי ועוד לא יצא לי לסיים אותו...ואת digital fortress שאני צריכה לקחת מבנדוד שלי. 9.דמות אהובה בהאוס: האוס
אבל אני מתה על ווילסון^^' 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): אממ. עכשיו כבר לא כל כך אבל הייתי מכורה לשלמה ארצי ושלום חנוך (ולא בגלל ההופעה המשותפת..זה היה בונוס שאפשר לי לפגוש אותם
), בל וסבסטיאן(
), ג'ף באקלי, קצת גרין דיי... 11.רוצה לטוס ל...: אוסטרליה...אירלנד. אני רוצה לחזור לגרמניה לעוד IWC! 12.שיפ בהאוס: הייתי האוסטייסי (כן, כן...אני גם מהמיוחדים האלה). עכשיו למען האמת כבר לא כל כך משנה לי אבל אני לא רוצה סלאש כי זה פשוט לא מתאים לו...גם קאדי, גם קמרון וגם סתם דמות מאלוהים יודע איפה, לא אכפת לי... 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו'): כל מי שעוד לא בחר מגמה- אל תלכו לכימיה/מחשבים תלכו לספרות מורחב ^^'

למעלה