טוב נמאס לי מזה שאני לא יודעת את

DarkMagic17

New member
אל תקשיבו לה../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

זתומרת תקשיבו, אבל לא לחלק האחרון
לכו לכימיה + מחשבים
מגמות נהדרות
אל תלכו לפיזיקה, אבל
ובהחלט אל תלכו לספרות מורחב
למרות שאת זה אני לא אומרת מניסיון אז... אבל לכו לכימיה
ארמ וקראתי את צופן, ואת מלאכים ושדים, ואחרי שני אלה את מבצר דיגיטלי (באנגלית) והוא פשוט לא משהו... אבל אם את באמת בקטע של מחשבים (למדתי מחשבים אבל לא הייתי בקטע) אז אולי תהני ממנו יותר...

Hieros Gamos

New member
אני ממש לא בקטע של מחשבים...

אני סתם רוצה לראות. גם לדיספשן לקח לי זמן עד שנכנסתי אבל אז לא עזבתי אותו... ואל תלכו לכימיה ומחשבים לא בנפרד ובטח שלא ביחד. עינוי ממוקד. אני כבר הצלתי כמה ט'ניקים קטנים אצלנו מהטעות הנוראה הזאת. ספרות מורחב רולז

Hieros Gamos

New member
עיצוב תוכנה זה נורא!!!

זה פשוט...נורא! אני לא יודעת מה עשיתם אבל אני מניחה שלא ממש למדתם את מה שאני עושה כי אנחנו הבצפר היחיד בארץ שלומד C# ובסך הכל רק 4 בתי ספר בכל הארץ ניגשים לבגרות מונחת עצמים... עיצו תוכנה זה עונש. הבגרות שנה שעברה הייתה ממש כיפית. כל מיני פרחים ושאלות שאמרו- הגדר מחרוזת שזה היה 5 נקודות או 10 אפילו...זה פשוט אחד המטומטמים (בעיקר כי זה מסתכם ב- string str=Console.Readline();) גאד אני מתגעגעת ליסודות C#....זה היה כל כך קל ונחמד ומצחיק!!! אני שונאת רקורסיה. עיצוב תוכנה *עושה קולות הקאה תוך כדי דחיפת האצבע לגרון*

Hieros Gamos

New member
בכל מקרה לא למדת את זה כמו שאנחנו

לומדים...אולי בסי רגיל או בC++... לא בשארפ. עזבי. זה בכל מקרה עינוי ממוקד...אבל הוא נגמר שבוע הבא(
) ואז נשאר רק פרוייקט שזה שנה הבאה...

DarkMagic17

New member
אררררר פאק.../images/Emo28.gif

את למדת איתי בביצפר או משהו
אנחנו עשינו שתי יחידות C, יחידה תכנות מונחה עצמים ויחידה עיצוב תוכנה... (עוד יחידה אקסס, במקום היחידה הראשונה של C כי המורה שלנו סאדיסט וגם מזוכיסט) ואת הבנאדם הראשון שפגשתי שלא היה בביצפר שלי שעשה את השילוב הזה
יאמ. מחשבים זה מגניב

Hieros Gamos

New member
אני לא איתך בבצפר..אנחנו לומדים

C שארפ... שזה יותר חדיש ומתלהב מעצמו מאשר C רגיל
ואממ לנו היה יחידה תכנות בסביבת אינטרנט במקום היחידת אקסס שאתם עשיתם

../images/Emo108.gif

1. שם: ניצן 2. תאריך לידה: 29.6.1988 3. מקור הכינוי: המורה שלי לשעבר למתמ' 4. התחלתי לראות האוס כש...כי...: התחלתי לראות האוס מהפרק השלישי כשראיתי פרסומת עם יו לורי על מסך הטלוויזיה שלי ואמרתי לעצמי: "יו לורי!! מה הוא עושה פה?
" 5. הוט/יס (בבית): הוט 6. סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: כרגע - אנג'ל, היקארו נו גו (שנגמר אתמול). באופן כללי - הקרקס המעופף, Robin of Sherwood, בלקאדר, A bit of Fry & Laurie. 7. ספר אחרון שקראתי: אני באמצע "שלושה בסירה אחת" (הגרסה המוערת, איזה כאב ראש
). 8. ספר שאני רוצה לקרוא: יש לי כזאת רשימה... מה שיש לי כרגע בבית שאני צריכה לקרוא: מהספריה - "האמן ומרגריטה" ו"לילה אחד באוקטובר הבודד", רכוש שלי - the gun seller הידוע לשמצה, "צבע הכשף" שאחותי לא תעזוב אותי בשקט עד שאני אסיים ועוד כל מיני. 9. דמות אהובה בהאוס: האוס, ווילסון וקמרון. 10. מוזיקה ששומע/ת: מטאליקה, משינה, רד הוט צ'ילי פפרס, הסמיתס ועוד. 11. רוצה לטוס ל...: המון מקומות, בעיקר באירופה. אני מקווה מאוד לטוס לאנגליה בעוד חודשיים. 12. שיפ בהאוס: האמת שכל מה שיעשה לו טוב (חוץ מסטייסי. אולי.), בעיקר האוס/קמרון והסלאש that must not be named. 13. פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו'): הגיע הזמן ללכת לישון, חוששתני, לפני שאני אתחיל לכתוב שטויות.

פראצ'ט יש לקרוא רק באנגלית :X ../images/Emo29.gif

אם את רוצה, אני אשמח להשאיל לך כל אחד מ-12 הספרים שיש לי (וול, חוץ מ-the last hero, כי זו מהדורה מאויירת, ו... המ, רק אם תבטיחי לגעת בו עם כפפות
), בתמורה ל-the gun seller ^^;

gs4ever

New member
תשובות שלי

.שם:אלינה 2.תאריך לידה: 3/07 3.מקור הכינוי:מהסידרהCSI 4.התחלתי לראות האוס כש...כי... התחלתי לראות עוד לפני שזה הגיעה לארץ כח מישהו הפורום של CSI בח"ול המליץ לי ואני התמכרתי 5.הוט/יס (בבית):לי הוט ולשותף שלי יש יס 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס:CSI GREY'S ANATOMY , HOW IMET YOUR MOTHER,בנות גילמור וורוניקה מארס 7.ספר אחרון שקראתי:חברו של המנוח 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*):קאפקא על החוף של מורקמי אבל אין תרגום לעיברית ואני לא מוצאת אותו באנגלית 9.דמות אהובה בהאוס:ווילסון ואני מודה בזה 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק):אלניס מוריסט REM 11.רוצה לטוס ל...:אוסטרליה 12.שיפ בהאוס:האוס /קמרון 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו')אני מתחילה שנה הבא כנרא ללמוד רפואה בעזרת השם טפו טפו טפו אני מחכה לתשובות מהאוניברסיטאות כי נרשמתי לכולן תחזיקו לי אצבעות

shanistern

New member
גם אני

.שם: שני 2.תאריך לידה: 11.6.80, כן, אז מה אם אני זקנה??? 3.מקור הכינוי:שם פרטי+משפחה 4.התחלתי לראות האוס כש..לא היה שום דבר אחר לראות בטלויזיה, חשבתי שזה מדע בדיוני או משהו, אבל אז התאהבתי.. 5.הוט/יס (בבית): יס 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: נמלטים, אבודים, עקרות בית נואשות, חברים, 7.ספר אחרון שקראתי: רודף העפיפונים, התפסן בשדה השיפון 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): אני קוראת מה שאני רוצה, אז לא יוצא לי לפספס 9.דמות אהובה בהאוס: האוס 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): הכל, פופ, קלאסי, ישראלי 11.רוצה לטוס ל...:ארה"ב, (בסין כבר הייתי) 12.שיפ בהאוס:??? 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו')

DarkMagic17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

זה מה שקורה כשמנסים להיות בנאדם טוב

למעלה