טוב נמאס לי מזה שאני לא יודעת את

DarkMagic17

New member
הלוווו../images/Emo70.gif אני עונה../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

1.שם: קסם
2.תאריך לידה: 24.11.1988 3.מקור הכינוי: הממ. קוראים לי קסם. ואני שחורה. צבע העור שלי, כלומר. מכאן: דארק מאג'יק
שנון, הא
4.התחלתי לראות האוס כש...כי...:אופיר, זאת היית את
או סתם בטלויזיה. נדמה לי שסתם בטלויזיה בערוץ שלוש כי זה נראה לי נחמד. 5.הוט/יס (בבית): הוט כמובן
6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: בנות גילמור
7.ספר אחרון שקראתי: אררר מלא זמן לא קראתי. האסופית נדמה לי. (בפעם ה-1000
) 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): ארמ.. כלמיני ספרים שהשאילו לי ואין לי כוח לקרוא ואני רוצה להחזיר אותם כבר
9.דמות אהובה בהאוס: האוס
10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): האא רוק ישראלי (בעיקר איפה הילד ובית הבובות) 11.רוצה לטוס ל...: ארה"ב. ספציפית ניו יורק
12.שיפ בהאוס:האוס קמרוןןן
13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו'): לא תודה

לא, לא אני... ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

כשאנחנו התחלנו לדבר על האוס זה היה ככה: *אופיר רואה three stories* *נכנסת לאייסיקיו* אופיר: קסם, אולי במקרה את רואה האוס? קסם: כן. אופיר: אההההההה! איפה היית בחצי שנה האחרונה?! :X

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני גורמת לאנשים מסביבי להתחיל לראות את זה...זה ממש מצחיק

Hieros Gamos

New member
יש מישהו שאני מדברת איתו באינטרטט

ולא מכירה אותו או משהו ופשוט דיברתי על האוס כל כך הרבה שהוא התחיל לראות והתמכר
ואני מדברת עם חברים שלי פתאום חברה שלי עושה לי כזה- את יודעת גל, אני רואה האוס!!
ואז התחלתי לספר להם על כמה שבריאן יצא מטומטם באודישנים
-

Hieros Gamos

New member
זה כי לא ראית את הראיון שהיה עם כל

הקאסט. פירסמתי לינק לזה לפני כמה זמן, לא יודעת אם הוא עוד פעיל... בכל מקרה היה ראיון עם כל הקאסט וחלק מהם סיפרו על האודישנים שלהם ובריאן שהיה הבמאי של כמה פרקים (ביניהם הפיילוט) והוא חלק מהצוות הפקה של הסידרה אם אנ'לא טועה היה אחד מהאחראים העיקריים על הקאסטינג והם סיפרו כמה סיפורים שהוא יוצא בהם כל כך מטומטם ובאיזשהו שלב רוברט עושה כזה- "I love it how every story makes you look stupid" או משהו בסיגנון. זה היה מיוחד

עונהאהאהאה

1.שם: אבישג 2.תאריך לידה: 22.8.91 3.מקור הכינוי: חברים של המשפוחה קוראים לי ככה...חחח 4.התחלתי לראות האוס כשזה היה בטלוויזיה חחח...כי זו סדרה ממש טובה שנונה ומצחיקה ויש שם את יו לאורי... 5.הוט/יס (בבית): כבלים רגילים...(בערך הוט חחח) 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: אנג'ל, מכושפות, האלופה,ועוד... 7.ספר אחרון שקראתי: תהילה\ ש"י עגנון. 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): התפסן בשדה השיפון 9.דמות אהובה בהאוס: האוס 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): the smiths' red hot chilli peppers' הדג נחש, היהודים, 11.רוצה לטוס ל...: לאנגליה
12.שיפ בהאוס: מה זה שיפ, אם הבנתי אז האוס וקמרון כמה לא צפוי...חחח או האוס וקדי.. 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו')

תשובותיי ../images/Emo165.gif

1.שם: נעמה 2.תאריך לידה: 24.7 3.מקור הכינוי: שמי הקט?
4.התחלתי לראות האוס כשהייתי בבית חולים אחרי ניתוח אפנדיציט, ורציתי משהו שיסיח את דעתי אז הדלקתי את הטלווזיה- והיה האוס
ומאז אני מכורה
5.הוט/יס (בבית): הוט 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: אי אר, מכושפות 7.ספר אחרון שקראתי: אבא ארך רגליים 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): הארי פוטר 7
9.דמות אהובה בהאוס: האוס, ווילסון 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): לא משהו ספציפי 11.רוצה לטוס ל...: ארה"ב 12.שיפ בהאוס: ווילסון ואשתו
13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו')
המ, לא עולה לי משהו

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ווילסון ואיזו מהנשים שלו? היי הארי פוטר 7. נכון. גם אני רוצה לקרוא אותו
(בעיקר אני רוצה לקרוא שהורגים את הארי...אבל זו רק אני...וחצי עולם
)

Koki Girl1

New member
עונה../images/Emo9.gif,

1.שם:דניאלה 2.תאריך לידה:91\10\23 3.מקור הכינוי:אמ סתם קוקי זה חמוד
4.התחלתי לראות האוס כש...כי...כשראיתי פרסומת וזה נראה לי יפה.. ומאז התמכרתי
5.הוט/יס (בבית):הוט 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס:אבודים ומכושפות 7.ספר אחרון שקראתי:הארי פוטר 6 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*):חח אמ הארי פוטר7 9.דמות אהובה בהאוס:האוס 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק):אין משהו ספציפי 11.רוצה לטוס ל...:סקוטלנד\בריטניה\קליפורניה
12.שיפ בהאוס:מזה שיפ?
13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו')אמ אני אוהבת לעבוד בפוטושופ.. ואמ לראות סרטים עם חברים ולקרוא ואמ ללכת לים

למעלה