טוב נמאס לי מזה שאני לא יודעת את

ממש,

א. קודם שאני אצליח לקרוא אותו בעברית. ב. לאחותי יש איזה שלושים ספרים שלו. ג. "בתמורה ל-the gun seller"

Tal2012

New member
טוב נו... ../images/Emo3.gif

1.שם: טל 2.תאריך לידה: 20.12 3.מקור הכינוי: תחברו את תאריך הלידה שלי ואת השם ביחד
4.התחלתי לראות האוס כש...כי... למען האמת ראיתי את הפרק הראשון בארה"ב לפני שהוא שודר עוד חח .. ובגלל וילסון כמובן
5.הוט/יס (בבית): רגיל, אף אחד במילא לא צופה בטלוויזיה כמעט
6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: אם היה לי זמן לזה.. 'אפקט הפחד', 'אמריקן איידול' וכו' 7.ספר אחרון שקראתי: רודף העפיפונים 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): למען האמת , לוחש לסוסים. 9.דמות אהובה בהאוס: האוס כמובן ווילסון
10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): אם אני אתחיל , זה לא ייגמר 11.רוצה לטוס ל...: ניו זילנד ! להיות שוב פעם בארה"ב ו.. אוסטרליה
12.שיפ בהאוס:
13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו') למען האמת אני עושה כרגע הכל על מנת להתחמק מללמוד למגן בהיסטוריה שביום חמישי
אבל טוב נו... סטאלין קורא לי

pink panther 8

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

שם
:לידר דיין תאריך לידה:17.2.9->קודש
הקודשים LOL מקור הכינוי:מתה על הפנתר
הוורד! התחלתי לראות האוס כשההורים שלי החליטו להכריח אותי ואת אחי לשבת איתםיום שבת אחד בסלון וראיתי את האוס פרק הראשון איתם ונדלקתי ומאז אני חולה על האוס!!
בבית יש לי HOT סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: יש המון אממ תמצית,זהות בדויה,נאש ברידג'ס,24,אבודים,כן מותק,שנות השיבעים,קרובות,ורוניקה מארס,CSI כל האזורים(מיאמי,ניו-יורק,לאס ואגס),הצילו ועוד המון.... ספר אחרון שראתי:כוח המוח.
ספר שאני רוצה לקרוא:את הספרים שיו לורי כתב
דמות אוהב בהאוס:האוס וקמרון
מוזיקה:מזרחי-שרית חדד,עמיר בניון,עידן יניס,רגב הוד,שיר לוי ועוד...שומעת גם מוזיקה שחורה והיפ הופ-50
cent,shakira,pussydolls,sugababes,kanye west,black eyed peace...ועוד
ישראלי-רוני,הראל מואיל,גיים בויז,איה כורם(שיר אהבה פשוט וזהו)ועוד... רוצה לטוס למיאמי!
שיפ בהאוס:הא???
פרים להוספה:אוהבת לעסוק בכל תחומי הספורט נהנית לצאת לטיולים אבל מצד שני גם אוהבת להתבטל ולראות טלוויזיה!LOL

Hieros Gamos

New member
יו כתב רק ספר אחד...

ו-וואו. נראה לי את פשוט רואה כל מה שמשודר בהוט

שלי../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

.שם:טלי
2.תאריך לידה: 9.12 3.מקור הכינוי:סתם פעם המצאתי את זה בשביל הכינוי לאיסיקיו..ת'אמת אני מוכרת יותר מכינוי אחר שפתחתי בערך לפני שנתיים אבל אני לא זוכרת אותו זה היה טלי ועוד כמה מספרים
4.התחלתי לראות האוס כש...כי...התחלתי לראות את זה כי זה ממש עניין אותי וממש בטעות 5.הוט/יס (בבית):הוט
6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס:האלופה!
ילדות רעות
זהו כעיקרון אין זמן לטלוויזיה 7.ספר אחרון שקראתי:
לא קוראת חחחח 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*):חחח אני ממש רוצה לקרוא אותו..יש לך מושג אם אני יכולה למצוא אותו בארץ? 9.דמות אהובה בהאוס:קמרון צ'ייס והאוס ווילסון
10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק):מאריה קארי
קלי קלארקסון
ריאנה קייטי מלואה חיחי אבל סה"כ אני אוהבת R&B 11.רוצה לטוס ל...:קריבים(אוי אוי חופשה חלומית שמההה) 12.שיפ בהאוס:מה זה שיפ? 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו'..אמ מה אתם רוצים לדעת?!

Hieros Gamos

New member
את לא יכולה למצוא אותו בארץ..מנסיון

או לפחות עד כמה שגרמתי למוכרות סטימצקי בכמה חנויות לחפש... וגם בגרמניה לא. לפחות לא בהאנובר או בהמבורג =/ וטוב שזה לא כל הדמויות של האוס וזהו

חיחי תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

ואני לא רוצה לקנות מהאינטרנט כי אני לא יודעת אנגלית

danielle23

New member
אני..../images/Emo3.gif

1.שם: דניאל 2.תאריך לידה: 23/7 3.מקור הכינוי: השם שלי וקשר לתאריך לידה 4.התחלתי לראות האוס כש...כי... לפני ששודרה העונה הראשונה בארץ ראיתי פרסומות לזה וזה היה נראה יפה אז החלטתי לראות ובאמת היה יפה
5.הוט/יס (בבית): הוט 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: אבודים, נמלטים, חברים, זהות בדויה.. אלה האהובות ויש גם: רצח מאדום לשחור, משפט לילי, מדיום אוף עכשיו אני לא מצליחה להיזכר 7.ספר אחרון שקראתי: "האי ברחוב הציפורים" בגלל בצפר 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): האמת שכלום.. אולי הארי פוטר 5 ו-6 9.דמות אהובה בהאוס: האוס וווילסון.. וגם קמרון חמודה 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): הובסטאנק, גרין דיי, פאניק, רד הוט צ'ילי פפרס, סימפל פלאן, גוד שארלוט, אמינם, קולדפליי, אביב גפן, קצת מוניקה סקס ועוד הרבה! (לא ישראלים) 11.רוצה לטוס ל...: כל העולם! הוואי, קליפורניה, ניו יורק, פלורידה, תאילנד, אוסטרליה ובעצם כל שאר המקומות בעולם! 12.שיפ בהאוס: אממ..
13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו') לוידעת

danielle23

New member
ואיך שכחתי את..

מכושפות! וגם 4400 ובניו יורק, קליפורניה ופלורידה כבר הייתי אבל אני רוצה שוב!!

נופ18

New member
נמנמנמנמנמנמ........./images/Emo192.gif

1.שם:נופר 2.תאריך לידה: 90\8\27 3.מקור הכינוי:מספר המזל שלי זה 18 4.התחלתי לראות האוס כש...כי...:מהפרומו hello sick people זה קרע אותי! 5.הוט/יס (בבית):הוט 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס:האלופה, חברים, מכושפות ויש עוד הרבה. 7.ספר אחרון שקראתי:יומני הנסיכה. 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*):לא רוצה! שונאת! 9.דמות אהובה בהאוס:צ'ייס
10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק):עברי לידר,ארקדי דוכין, קלי קלרקסון, מוקי, מוניקה סקס ועוד..... 11.רוצה לטוס ל...:
לונדוווווון ומרוקקקקקקו
12.שיפ בהאוס:אנערף.... 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו'):אממ....לא...לבנתיים....חי

נופ18

New member
תראשון ותשני......

ואני רוצה לקרוא את השלישי.....אבל לקחתי אותם מהסיפריה של הבצפר...ולא נראה לי שיש להם תשלישי.....צריך לבדוקקק.....

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

1.שם: שיר 2.תאריך לידה: 6.11.92 3.מקור הכינוי: הייתי פעם ילדה פקאצה וחשבת שאני מתוקה..[כיום אני יודעת שזה לא נכון..חח] 4.התחלתי לראות האוס כשהוא החלי בהוט כי היו פול פרסומות וזה נראה יפה. 5.הוט/יס (בבית): הוט 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: ה-4400, פלוריסיינטה, רבלדה, מגרש ביתי, אבודים, ורוניקה מארס, בנות גילמור, משחק מכור וגיא פינס. 7.ספר אחרון שקראתי: אני אוהב את תמיר/ אלי להר. 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): ואז הוא נפל לי לתוך היד/ לואיז רניסון. 9.דמות אהובה בהאוס: האוס וקמרון. 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): סימפל פלאן, רבלדה, אשלי סימפסון, אבריל לאבין ועוד. 11.רוצה לטוס ל...: אנגליה, איטליה וארה"ב. 12.שיפ בהאוס: קמרון/צ'ייס הם כל כך יפים! 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו'): אני אוהבת לצייר, אני בכיתה ח', מכורה לטלויזיה ומחשב ועוד..חחחח

noonie

New member
טוב אני אמנם

בקושי כותבת כאן (בעיקר קוראת) אבל משעמם לי אז... 1.שם: מעיין. 2.תאריך לידה: 1.2 3.מקור הכינוי: זה אחד הכינויים של הכלבה שלי. השם הרשמי שלה הוא "ג'וי". 4.התחלתי לראות האוס כש...כי... כשזה התחיל בערוץ 3, כי זה נראה מעניין. האובססיה האמיתית התחילה רק עם העונה השנייה (בהורדות כמובן). 5.הוט/יס (בבית): הוט. 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: האנטומיה של גריי, סקראבס, ורוניקה מארס (היי זה לא סדרת רפואה!). 7.ספר אחרון שקראתי: בשורות טובות. 8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): למה לא :) 9.דמות אהובה בהאוס: האוס. 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): אוהו יש לכם איזה שעתיים? 11.רוצה לטוס ל...: כל מקום עם חוף. 12.שיפ בהאוס: פויה. 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו'): טלוויזיה, מוזיקה, ציור, טלוויזיה, הנגן MP4 שלי (אפשר גם לראות בו טלוויזיה!), טלוויזיה.

שאלום../images/Emo9.gif גם קצת חדשה..

.שם:סתיו 2.תאריך לידה:17.11 3.מקור הכינוי:נו זה לא מובן..? 4.התחלתי לראות האוס כש...כי... האמת שבטעות.. סתם יצא לי ואהבתי.. 5.הוט/יס (בבית):הוט 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: חברים, זהות בדויה, אי אר 7.ספר אחרון שקראתי: לא אוהבת ספרים והם לא אוהבים אותי אבל האמת שהארי פוטר...
8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): אין משהו שאני משתוקקת אליו במיוחד 9.דמות אהובה בהאוס: ווילסון 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): אוף זה הרבה אין לי כוח 11.רוצה לטוס ל...: 12.שיפ בהאוס: לא עדיף בלי? 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו') אממ.. לא כרגע.. בליחה על הקמצנות..

Rowdy Girl

New member
[[=

1.שם: קורל[ע] 2.תאריך לידה: 6.3.1992 3.מקור הכינוי: המ שיר של BUSTED [= 4.התחלתי לראות האוס כש...כי... את השידורים החוזרים של העונה ה1... שהיה כל יום.. ראיתי את ה4400 ואז ראיתי שהתוכנית הבאה היא האוס וקראתי תתקציר וזה היה הפרק עם קווין זגרס וזה היה נראה לי נחמד אז ראיתי..ו...נדבקתי
5.הוט/יס (בבית): הוט 6.סדרות טלוויזיה חוץ מהאוס: הו יש מלא! אבודים, האו.סי, מגרש ביתי, 24, ניפ טאק ועוד כלמיני
7.ספר אחרון שקראתי: המ? יומנה של אנה פראנק בשיעור חופשי פעם עם חברה.. היה משעמם
8.ספר שאני רוצה לקרוא(וכולנו ביחד *the gun seller*): לאדעת.. 9.דמות אהובה בהאוס: האוס
וצ'ייס! 10.מוזיקה ששומע/ת(להקות/זמרים אם מתחשק): נו יש מלאאאאא -.- 11.רוצה לטוס ל...: הוליוודדדדד... אבל אני טסה לשם בקיץ ייייהי 12.שיפ בהאוס: הא? 13.פרטים שרוצה להוסיף (תחומי עניין וכו') טרלהלה

למעלה