טום צ'פלין: בדיחות על המשקל דרדרו אותי לסמים

טום צ'פלין: בדיחות על המשקל דרדרו אותי לסמים

זה כבר די ישן אבל לא הספקתי לשים. http://bb01.sov.uk.vvhp.net/keane/phpBB2/viewtopic.php?p=1315732&highlight=&sid=24ba95008714b1a022d1563d36f4a47b בקיצור של מה שכתוב שם- כתוב שזה שירדו על המראה של טום ועל זה שהוא שמן ממש הכניס אותו לדכאון והוא אמר שהוא לקח את זה נורא קשה, ואתם יודעים מה תכל'ס הוא צודק... והוא באמת מסכן מה זה אשמתו איך שהוא נראה, במיוחד שהוא סמוקינג האט עכשיו
אז בואו נשתדל לא לצחוק על איך שהוא נראה...
הדבר היחיד שאני לא מבינה זה למה אין שם איזה שורה כמו- "חברה שלי עזרה לי לעבור את זה" וכאלה.. האם זה מרמז שהוא פנוי?
ובאותו הקשר, אבל לא אחד טוב, הנה קליפ שצוחק על ההתמכרות לסמים של טום: http://uk.youtube.com/watch?v=UWMfhy0NEvk&locale=en_GB&persist_locale=1 זה דווקא מצחיק אבל בטח זה מעצבן את טום... בכל מקרה, השקיעו

טוב נממ.

כשקראתי את זה, זה הצחיק אותי. ואני דיי מתביישת בעצמי אני חייבת לציין=/ כן, גם בנים יכולים להתדרדר לאנורקסיה.. וזה לא מה שאנחנו רוצים שיקרא לטומי שלנו! ראיתם, הוא נראה ממש מפחיד בסקיני!
כשאלכס (נו משה, מי זה אלכס?
) היה מכור, הוא היה נראה כמו שלד. לא אכל כלום. בעצם הסמים זאת אספקת המזון שלהם. מזה הם ניזונים. ושלא נדבר על הנזק שהסמים עושים
קצת יהיה קשה לא לצחוק על טומי.. דיי הרבה שרשורים רצו בגלל זה..
אבל בשביל טום- הכל! כי זה דבר רציני, וזה מה שחסר שיפול עוד פעם לסמים וכדומה. ואני יודעת איך זה להרגיש שצוחקים עליך, על המשקל וכדומה. ביסודי כל יום צוחקים עלי, וכל יום הייתי צריכה להתעלם. ירדתי 27 קילו לא בשבילם- אלא בשביל עצמי.. ועדיין אין מי שיצחק? אולי לא על החיצוניות, אבל תמיד יש מה להגיד:/

hagayx

New member
אני מעולם לא צחקתי על טום!

בואו נעשה שרשור מחמאות ונשלח לו את זה מתורגם לאנגלית..

הוא נראה הוט בסקיני!

ובאמת משה, מי זה אלכס?
ואחלה גישה קארין- אני ממש מסכימה איתך! צריך להשתדל לא לצחוק על טום אפילו שאנחנו עושים את זה בחביבות וכאלה. כי תכל'ס הוא בן אדם וכו שטים אמר פעם בראיון שזה לא פייר שיורדים על איך שהם נראים כי הם מעולם לא שיווקו את עצמם בתור חתיכים ולהקת בנים מתייפייפת. ומוזיקה זה לא שטח רק לאנשים יפים! למרות שטים יפה וטום חתיך ואין כמו ריצ'רד

"למרות שטים יפה וטום חתיך ואין כמו ריצ'רד"../images/Emo6.gif

הייתי אומרת מי זה אלכס, אבל נשאיר את זה כטרוויה למשה!
נכון- הם משווקים את עצמם כמוזיקאים ולא כשום דבר אחר. ואיך שהם נראים לא צריך לעניין לנו את הציפורן! וזה שאומנים משווקים את עצמים כפרצוף יפה זה חבל ונורא לעולם המוזיקה. ונעשה הכל כדי שטומילה לא יעלב!
כי אז יהיה לנו עסק עם טיםXD

Pure M

New member
מה טריוויה? זה ברור!

אלכס זה הזונ של הלהקה, הוא נוסע איתם באוטובוס ומספק את כל צרכיהם on the go

Pure M

New member
נו זה קל,

כתבת בחתימה, איך אני לא אזכור. די לא, תפסיקי להגיד אלכס, זה שובר לי את האשליות. איי.ג'יי. שם הרבה יותר סקסי

../images/Emo6.gif הו! אני יכולה להיות הזון של קין?

או רק של טום צ'פלין זה גם מספיק (וכן אני יודעת שבתור בת אני צריכה להוסיף שם אות במונח אבל אני מעדיפה את ההגדרה המקצועית היותר עדינה לעיל)

Pure M

New member
את לא יכולה!

אנחנו מדברים פה על להקה של חבר'ה בעלי נטיות, יחסים סטרייטיים just won't do!

האמת, זה לא ממש הצחיק אותי ../images/Emo4.gif

הקליפ, אני מתכוונת... הם כולם בני אדם, וכמו כל אחד אחר גם לטום מותר להתמכר (כמובן שאני לא אכנס לדיון של איך קרה "במקרה" שדווקא הוא זה שיצא דפוק מקין.... ואמרתי את זה כבר פעם, במשך שנה שלמה לא ידעתי ולא רציתי לדעת איך חברי קין נראו (למרות שהיה לי את חוברת המילים לשירים מH&F), כי זה פשוט לא משנה!! העיקר זה הקול שיוצא לטום מהגרון (או הבטן...) והמכות המשועממות של ריצ'רד על התופים וכמובן- המילים והלחן הגאוניים שיוצאים מהראש ומהידיים של טים

בקושי ראיתי דקה מהקליפ המפגר הזה../images/Emo122.gif

וגם אצלי, עברו חודשים עד שטרחתי לברר איך הם נראים. כי באמת שזה לא עניין אותי, ועדיין זה לא.

כן../images/Emo99.gif

ואני פחדתי לראות איך הם נראים אז לא הורדתי קליפים עד שיום אחד אמרתי חלאס! אז מה אם אני חשה שהם הולכים להיות כונעפים, אני מורידה את SOWK! ואז ברגע שהדלת במחסן הזה נפתחה וראיתי את טום אמרתי גוועלד

למעלה