אני שמנמן, ועצוב לי בחיים, אלטוגדר נאו "דיפרשןןןן!!". דראג מי, פליז, דראג מי נאו! וואט דה.. שתדעו לכם שזה שאני שמנמן מדרדר אותי לגלישה בתפוז. אז שהצפלין ייקח בפרופורציות, יש יותר גרוע ממה שקרה לו
לתקופת הסמים-גמילה שלו אני ממש חסרת ידע... מתי הוא נכנס לגמילה? ומתי הוא יצא ממנה? והאם הוא נקי עכשיו? וחוץ מזה, אני בכלל לא מבינה מה הקטע של הירידות על טום.. הכוונה לכך שהמעריצים יורדים עליו? או התקשורת? בכל מקרה, הוא לא כזה שמן וגם לא מכוער וגם אם הוא היה זה בכלל לא היה משנה.. חבל שניפחו את העניין מעבר לכל פרופורציות עד כדי הידרדרות לסמים.. =\
מהאלבום הראשון של קין... רוב הזמן שעבדו על UTIS הוא היה בגמילה (יחד עם פיט דוהארטי מהבייבישמבלס או מה שמם) והוא טוען שהוא נקי כעת (והאמת הוא גם נראה סמוקינט הוט ובריא!) והירידות על טום- יש הרבה אתרי שטנה אליו שיורידם בעיקר על השומן שלו אם תחפשי בגוגל זה לא קשה למצוא.. גם על זה שחברי קין למדו בבית ספר פרטי יוקרתי יורדים עליהם- שהם מפונקים וPOSH וזה מילה בריטית ביותר (
) לאנשים כזה אריסטוקרטים וצפונבונים... וטום לא שמן בכלל מעולם הוא לא היה- זה הביזאר. הוא פשוט גוף רזה עם פנים שמנות (ועכשיו הוא רזה והתחתך אז בכלל אין מה לומר!)
הוא סמוקינג הוט ובריא בגללי! אני לוקחת אותו 4 פעמים בשבוע למכון כושר, אנחנו קונים סקיני ג'ינס בשביל שנינו(הוא משלם כמובן, יקר מידי בשבילי), אפילו הפגשתי אותו עם הדיאטנית שלי כי נמאס לי שאני צריכה לתרגם לו כל הזמןןןןןןן את התפריט שלי! ואני מתפקדת גם לטומיקה בתור הפסיכולוגית שלו בזמני מצוקה וכאלה.
(ועכשיו רציני רגע- מה הפלא שכל UTIS הוא כסח נגד טום.. הוא פשוט לא היה שם, וטים בטח ממש כעס על טום, והוא היה יכול להרשות לעצמו להתפרע עם עצמו
שיש גם אנשים בתעשייה שמרשים לעצמם לפתוח את פיהם המטונף על טום. ובמיוחד זכורה לרעה איזו להקה בריטית, שאני אפילו לא אתאמץ להיזכר בשמם, שהסולן שלה כנראה החליט לנסות את מזלו כסטנדאפיסט והזכיר את טום ו"דיאטת פאי" באותו משפט.