לא נורא כמו שהצעתי לטים, תמיד יש לייזר, שעווה ודברים אחרים כואבים במיוחד.. וכמו שאת רואה יש תוצאות
C Cling And Clatter New member 28/11/07 #61 ../images/Emo6.gif לא נורא כמו שהצעתי לטים, תמיד יש לייזר, שעווה ודברים אחרים כואבים במיוחד.. וכמו שאת רואה יש תוצאות
../images/Emo6.gif לא נורא כמו שהצעתי לטים, תמיד יש לייזר, שעווה ודברים אחרים כואבים במיוחד.. וכמו שאת רואה יש תוצאות
א אמבריי לנצח New member 27/11/07 #47 ../images/Emo2.gif מי זה עידו הזה?../images/Emo2.gif "הם מגעילים/מצחיקים אותי" זה המשפט שלי כבר משנה שעברה בעקבות ילד קטן מבית ספר מה גאונים לא נראים טוב? תראי את טים
../images/Emo2.gif מי זה עידו הזה?../images/Emo2.gif "הם מגעילים/מצחיקים אותי" זה המשפט שלי כבר משנה שעברה בעקבות ילד קטן מבית ספר מה גאונים לא נראים טוב? תראי את טים
C Cling And Clatter New member 27/11/07 #51 ../images/Emo45.gif!! גם גאון וגם חתיך! ועידו הזה זה עידו ממונית הכסף הוא חמודי!
C Cling And Clatter New member 27/11/07 #53 רגע מה, עידו אמר שהם מגעילים?../images/Emo46.gif יותר לא צופה במונית הכסף! פיכ עליו!
M M a a y a n K New member 28/11/07 #56 לא על קין... ואי אפשר להפסיק לצפות המונית הכסף...ואי אפשר להגיד על עידו פיכ!!