טום צ'פלין: בדיחות על המשקל דרדרו אותי לסמים

M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gif

אני לא יודעת מה איתכם- אני אף פעם לא חשבתי שהוא שמן... יש לו פנים עגולות כאלה אבל בגוף הוא בכלל לא שמן וזה מטעה! חבל שהוא התדרדר לסמים בשביל זה...עכשיו הקליפ של Bedshaped נראה לי כמו "טום אחרי אקסטה"...

../images/Emo6.gif

באדשייפט לא יראה שוב אותו הדבר

M a a y a n K

New member
תכל'ס...בכללי כל הקליפים שלהם נראים כמו

הזיה אחת גדולה... תחשבו על Everybody's Changing! טום הוזה אנשים
אני עדיין מופתעת מזה שהוא נפל לסמים, בחיים לא הייתי מנחשת...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה לא טום הוזה אנשים! זה טום הוזה סטיות על טים בתור יפנית וריצ'רד בתור ילדות בלונדיניות! ואת עצמו בחצאית טוטו וכאלה. מטריד!

Pure M

New member
וזה כבר מתקשר לטענתי הנצחית,

שבלהקה כזו אין מצב שיש סטרייטים

אוי אוי,

אני מתה על הקטע הזה שבסוף שבמקום טום יש איזה "מישהי" (זאת מישהי בכלל?) עם תחתונים ורודים, וריצ'רד כזה בוהה במבט של WTF.. ואז זה מתחלף לטומילה

Pure M

New member
כיוונתי יותר לעניין..

של איפה לעזאזל ראיתם בחורה בתחתונים ורודים?

justin9

New member
אנוכי ולסלי תמיד חשבנו שטום מהיימם! ../images/Emo99.gif

עוד בפעם הראשונה שראינו אותו בחוברת של H&F - נדלקנו קשות
כזה חמודי מו!!! רק לתת לו חיבוק!!!
אז כל מי שכל כך חסר חיים שיש לו זמן ומוח מספיק מעוות "לרדת" על טום יכול ללכת לאלפי עז&*&$%^%^$%^
אפחד במילא לא מתייחס ברצינות לדבילים האלה שקרוב לוודאי לא מרוצים בשיט מהחיים הפתטיים שלהם והיו מתפללים לטיפה מהכישרון של טום. וארשה לעצמי לצטט את עידוווווו רוזנבלום - "הם מגעילים אותי"
ואיך זה שבקושי התעניינתם במראה שמאחורי הגאונות?? אולי כי גם אתם מאמינים בסטיגמה שגאונים לא נראים טוב?

זה לא זה,

פשוט הגאונות שלהם היא כל כך מושלמת שלא רציתי ששום דבר יהרוס לי אותה ואפילו בקצת... ולכן לא הסתכלתי בתמונות שלהם... וגם כשכן הסתכלתי, בפעם הראשונה זה עשה לי קצת רע... בעמוד הראשון אני רואה את טום עם המון פייס שלו (ואני מודה שהיום הוא נראה הרבה יותר טוב, אבל בתמונות שם בחוברת פניו שמנות יותר מאי פעם
)... הפכתי את הדף, ואני רואה את טים... שנראה שם שעיר ומוזנח... מיד סגרתי את החוברת בטראומה
... והאמת שלא התרגלתי למראה שלהם עד שהצטרפתי לקומונה (ז"ל) וגיתית הפציצה בתמונות..

../images/Emo6.gifשעיר ומוזנח!!! גדול! בדיוק כמו טים היהודי

שלי
"והאמת שלא התרגלתי למראה שלהם עד שהצטרפתי לקומונה (ז"ל) וגיתית הפציצה בתמונות.. "
חחחח זה נראה כאילו עשינו לך ריפוי בעיסוק.. חחחחחח! והקומונה לא ז"ל היא קיימת
היא פשוט לא פעילה, ולא מסיבות עצובות (שליוו אותה בתחילת דרכה!)

למעלה