טוקיו הוטל (בנתיים) לא באים לארץ

LiHiLuSh

New member
מה בולשיט?

אה והם אמרו שהם בכלל לא יודעים ממה שעשו להם פה עם המכתבים וסרטים שהכינו והכול קראתי שם תכתבה למה זה לא אמיתי?????????????

LiHiLuSh

New member
אהאה עכשיו ראיתיייייייייייי

רשמו שם בתגובות שלה שזה לאא מיתי והיא אמציא יא חבל אוףףףףףףףףףףףףףףףף רועה לב (ינעי היו בנות שרשמו שהיא ממציא את זה כי כולם הלכו) -לא ניכנסת לשם- עם זה אמיתי אני ימשיך להכנס עם לא אז לא וגם ככה היא לא נותנת לירשום תגובות

ElinorLahav

New member
יאאאאאאאאאאאאאי !

חחח הוא רוצה לראות איך אנחנו נראאאות חיחיחיחיחי :) גאאאורג אתה יכול לקקחת אוווותי

SpongBobit

New member
דווקא גיאורג?XD

את את גיאורג,אני אקח את בילD: ולמה המניאק לא רוצה להתחתן?>< עכשיו בחיים לא יהיה לי סיכוי;[

ElinorLahav

New member
הסירי דאגה מלייבך../images/Emo9.gif

אל תדאאגי הוא יראה אותנו הוא ירצה להיתחתן לא פעם אחת 039752083769387 פעעעעמים ! חחחחחחח XD לא יודעת למה היה באלי על גיאורג אולי כי הוא אמר לטום שישאיר לו משו והוא כזה מקופח חחחח XD אבל אני רוצה את טוםם

SpongBobit

New member
ראיתם את הראיון ?../images/Emo2.gif

הוא אמיתי?
(זה שהם אמרו שהם כמעט בטוח באים לישראל) גאד,הלוואי.

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gif נו לא, הוא ממש בולשיט.

אנשים צריכים להיות עם הרגליים על הקרקע כשהם ממציאים כאלה ראיונות. הם רוצים שגם נאמין להם איכשהוא לא?

SpongBobit

New member
למה החלטת שלא אבל?O:

כאילו הוא נשמע די הגיוני>< לא יודעת.. אוף כבר התחלתי לחסוך כסף;[D:

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני חוסכת לזה כסף מלא זמן ../images/Emo3.gif

יש לי כבר מאה שקל! יופידו!!~ ובאמת, לא הבנתי למה אמרו שזה לא הגיוני XDD חוץ מהמשפט של גיאורג שהוא ביקש מטום שישמור לו כמה מעריצות ישראליות XDD והקטע שביל היה בשוק. טוב נוו, בטח גנבו לתמר את הרעיון ועשו בכאילו XDD עכשיו כשאני חושבת על זה, זה באמת לא אמין

LiHiLuSh

New member
אני יקבל אותו חינם XPP

חעחע ואיזה מזל שאני חוסכת שניים אבל אמא לכחה לי הכול>< אז התחלטי מחדש וכבר 3 שנים אני הוספת כסף והיא מפקידה לי בחשון שלי ליפעמים כסף אז יש לי 200 ומשהו ש"ח

LiHiLuSh

New member
אופס זה

2000 ומשהו גאדד איכסס אני מרגישה כמו איזה מתנשת שקחו כול מה שאמרתיי XD

ElinorLahav

New member
גמאני חוסכת !

אבל אמא כל הזמן אומרת לי להשתמש ושהיא כבר תביא לי חחח
אמא חמודה יש לי !

dorkiflitz

New member
../images/Emo109.gifלמה החלטתי שלא?

למה פאתום כל הראיון יהיה מלא שאלות סביב המעריצים בישראל? וינוסח בכזה ניסוח תינוקי ודימיוני? ועוד שהם יענו כאלה שאלות..? באמת. אם הוא היה לקוח מאיזשהוא עיתון/ סרטון הייתי עוד איכשהוא מאמינה. אבל זה שקר אחד ענק של איזה ילדה מחור פה בישראל.. בבקשה אל תתנו לכל דבר לעבוד עליכן..

Rukia nik

New member
*אהמ*

הראיון הוא לא ואני חוזרת לא אמיתי ואפילו טיטי מחקה את הראיון ורשמה התנצלות! אז תמשיכו להחזיק אצבעות כי בסופו של דבר הם יגיעו לפה!
(אני מקווה) הנה הקישור לבלוג של טיטי!

SpongBobit

New member
אבל..

אני לא מבינה בגלל שבכל הקשור לבלוגים,אז סלחו לי.. אבל זה באותו פוסט..והיא אמרה שהיא מחקה את הראיון.. וואי איזה זבל זה;[

Rukia nik

New member
../images/Emo2.gif

נכון, היא לא מחקה! עכשיו גמאני מבולבלת!
אבל אני בכל זאת חושבת שהראיון לא אמיתי!

למעלה