טוקיו הוטל (בנתיים) לא באים לארץ

**חברה שליXD../images/Emo122.gif הכרתי אותה שלשום..

היא מצאה תמונה של מישי באינטרנט ואמרה שהיא דומה לבילXD שירז, אם את קוראת את זה: את מפגרת! היא לא דומה לו!

rocket

New member
טוקיו הוטל (בנתיים) לא באים לארץ

חברה בבקשה, אל תאמינו לכל מני שמועות וידיעות לא מבוססות. תאמינו לי שברגע שיהיה משהו טיפה רשמי, אתם תהיו הראשונים לדעת

rocket

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif ../images/Emo52.gif

בטעות חיברתי את שני השרשורים יחד . לצערי כבר אי אפשר להפריד אותם אז תצתרכו פשוט לסלוח לי

dorkiflitz

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהראיון על הקעקוע../images/Emo36.gifכאן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא שוב עשה זאת! אחרי שהוא עשה את קעקוע הכוכב בגיל 17, ביל מט"ח החליט שוב לעשות קעקוע. עכשיו בצד פנימי של היד שמאל כתוב ... “Freicheit 89 ובלה בלה בלה לא ממש הבנתי.. והראיון.. Bravo מה המשמעות של Freicheit 89 ביל: 1 לספטמבר 1989 יום הולדת שלי ושל טום. זה אומר שעוד מעט יש לנו 18, למה שאנחנו מאוד מחקים. זה אומר שאני כבר לא תלויים באף אחד אנחנו חופשיים. Bravo מה זה אומר? ביל: בגרמניה זה אומר שאנחנו כבר חוקיים [ טוב גם בישראל זה ככה חיחי], זה אומר שאני יכול לנהוג ולעשות כל מה שבא לי. בישבילי זה פשוט- חופש! מה שהכי חשוב בחיים. אף אחד לא יכול להגיד לי מה לעשות, אני יכול לעשות כל מה שבא לי.[ כמה הוא חופר] Bravo אבל למה הקעקוע? ביל: עשיתי לעצמי מתנת יום מולדמת.. קצת לפני עם (צוחק) Bravo: למה לא חיקיתה על יום ההולדת? ביל: ביגלל שעכשיו יש לנו קצת הפסקה מההופעות. וכדי שהקעקוע יבריא צריך זמן. אז זה היה זמן טוב. Bravo: אבל לבד חשבת על העיצוב של הקעקוע? ביל: לא, זה היה הרעיון של זה שעושה את הקעקועים. זה אותו אחד מי שעשה לי את הכוכב. לקח לנו ממש הרבה זמן לחשוב על העיצוב. והנה סוף סוף זה מוכן, אני מאוחד אוהב אות התוצאה! ובעיקר את הפונט! Bravo: זה מאוד גדול, אתה לא חושב ככה? ביל: כן, זה ככה. אבל אני חושב שזה המקום המתאים לקעקוע כזה, אני עוד חשבתי לעשות כמעט על כל היד.[ משוגעXD] Bravo: זה כעב? ביל: כן, כעבים נוראיים. ממש הרגשה לא נעימה. כאשר עשו לי את הקעקוע הקודם שמו לי קרם נגד כעבים. אבל הפעם לא יכולנו לעשות זאת ביל [משהו לא הבנתי זה קשור לציור] הקרם הזה פותח את התפרים ומזהם אותם. בגלל זה הצטרכתי לוותר עליו. בכל זאת זה לא היה כזה נורא כמו הקעקוע על הצבר. Bravo: זה נראה שאתה מתחיל עם הזמן לקעקע את עצמך, גם עם ההרגשה כזו לא נעימה... ביל: כה, זה באמת מאוד לא נעים. בהתחלה אני מאוד מודעג. אבל אני מאוד אוהב את זה! Bravo: בגלל הכוכב רבתה עם אמא שלך. ואיך היא הגיבה עכשיו? ביל (מחייך): לא...אני כבר עוד מעט בן 18. כך שהיא הגיבה נורמלי. אבל כבר לא חייב לשאול אותה דברים כאלה. זהו החופש שקיבתי בגיל 18. Bravo: גם ב1989 התמוטטה איזה שהיא חומה בגרמניה [חח שוב לא הבנתי XD אבל זה משהו קשור לפוליטיקה לא כזה מעניין] עם הקעקוע שלך קשור גם למקרה הפוליטי? ביל: לא, אין שום דבר קשור לזה. כשהקעקוע היה מוכן מישהו שאל אותי על זה. אני נולדתי אחרי המקרה. Bravo: מה יהיה הקעקוע הבא? ביל: אין לי מוסג. אבל מאוד בא לי לסמן כל פעם משהו מאוד חשוב, שאני תמיד יזכור זאת. שלכל אחד יהיה מסר. כל מיני שטויות אני לא יעשה. אבל אין מה לדאוג אני לא מתכוון לקעקע את עצמי מהראש עד הרגליים [אני מאוד מקווה] וגם לא יהיה קעקוע חסר מסר. :Bravo מה עם טום, הוא לא אוהב קעקועים? ביל: לא הוא לא אוהב. וכשהוא ראה שממש דקרו שעשו לי את הקעקוע, הוא ממש נבהל (צוחק) :Bravo חשבתם על זה לעשות קעקוע , משהו קשור לזה שאתם תאומים? ביל: תאמת בזמן הזה משהו קשור לזה לא מתוכן. יש לנו עוד מסיבה עם הקרובים ובחברים. נראה עם נצליח אחרי כל זה לעמוד על הרגלים.. לקוח מפה http://www.blogim.org.il/zimmer483/7066/%f2%e5%e3+%ee%f9%e4%e5+%f7%e8%ef.html הוא חתיכת משוגע%^#

הדר1112

New member
הי זאותי ליהי

אינ פשוט אצל חברה אז אני כבר מישתמשת בשלה
איזזה חמוד ביל ויופי שהוא לא הולך לקעקע את כולו כי אז היתי מרביצה לו חח הקעקוע חמוד ^^ רעיון חמוד לעשות קעקוע עם מסר חשוב רק שלא יגזים
קעקועים זה יפה אבל לא יותר מידי
בנתיים הוא בסדר בישבילי
אני גם הולכת לעשות תיכננתי מלאה זמן ואמא של יאפילו רוצה לעשות לי חחחחח אבל בעיינים ואמרתי לה לא ואמרתי אינ רוצה בגב ושם אני יעשה עוד כמה שנים ^^ עדין לא החלטתי של מה.. יש הצעות? אני חשבתי או על דרקון סיני יפה או פייה יושבת ככה או משהו אחר שיציעו לי יפה או כתב סיני אני יודעת מה חח נירא כבר למי שיש רעיון אני ישמח לישמוע ^^ תציאו 2 כי אול יאני יעשה 2 עדין לא החלטתי איפו

SpongBobit

New member
ממש קעקוע יפה..

אבל אני מודה שאם הייתי רואה אגם כמו ביל ברחוב,לא הייתי חושבת שהוא חתיך,לא יודעת זה היה נראה לי מוגזם...

הדר1112

New member
אני היייתי אוהבת^^

ושוב זאותי ליהי חחח XD אינ אוהבת מליון סוגים של אנשים חח וגם הסוג הזה חחח

LiHiLuSh

New member
יש להם גם רעיון חדש זה

רשום אצל טיטי אבל איפשר לירשום תגובה שם לא פייר קיצר זה הקטה שהכי אהבתי חח ^^ """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" מראיינת: אז, שמענו שההגעה שלכם לישראל מובטחת מתרגשים להיות במקום שהעבר שלכם לא ממש הצליח? טום: אני אישית מאוד מתרגש להיות שם, ( חח גמאני , ) אני מת לראות את המעריצות הישראליות ( האהאהאה ) והעבר ממש לא מפריע זה שהיה לנו עבר רע לא אומר שאנחנו שונאים את ישראל או משהו אנחנו אפילו מאוד שמחים להופיע לשם! וזה לא 100% בטוח אבל יש הרבה אחוזים שכן. ביל: כן,טום צודק. זה לא אומר כלום ואנחנו מאוד שמחים שיש לנו מעריצים בישראל ואנחנו מאוד מתרגשים לבוא. גאורג: טום אבל תשאיר קצת מעריצות לי בישראל בסדר? *כולם צוחקים* """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

למעלה