טיפ לגבי מכתב פניה

B L I M P

New member
אוקי בואי נדמיין רגע את אותו ילד מסכן

אם באמת היתה לו כזאת ילדות קשה אז זה לא יהיה הבדל של מספר נק' בפסיכו או בבגרות, אלא הבדל מאוד משמעותי עד כדי העדר אחד מהם. ההבדלים הקטנים הם בד"כ לא של אותם אנשים קשי יום אלא של אנשים "רגילים" שמתקשים או לא מסוגלים או שנמאס להם לגשת לפסיכו בפעם המאה..

B L I M P

New member
אנא נמקי, פרטי והביאי דוגמאות..

אם הדיון יסתיים כזה מוקדם אני אאלץ לחזור ללמוד..

B L I M P

New member
יאללה בכיף.. אני אביא לך נקודה על כל נקודה

מעל נכשל שאני מקבלת מחר:) עוד לא התחלתי ללמוד, אינטרנט זה דבר נוראי!

sacrament

New member
אני שמה אזהרה למי שעומד לעבור את הגבול

לבל יעבור את הגבול... כי אז כבר תהיה מחיקה. ואין לי כוח למחוק, אז אני מקדימה תרופה למכה.

אופס...

התחלתי להגיב לעניין אבל אז ראיתי בת כמה את באמת וזה רק שיכנע אותי שזה ביזבוז זמן, אז כמו שכבר אמרתי..קחו אוויר...תנשמו קצת...תעבדו קצת...ותחזרו למציאות. בהצלחה בראיונות להתמחות...אחרי הכל יש לכם שם בעיה ותחרות קשה...

jelly beans 21

New member
התמחות?

ראשית, אין לך שום סיבה להסיק את הגיל שלי מהניק, חבל שאתה ממהר במסקנותיך. שנית, גם אם הייתי בת 21, מה זה אומר, שאני לא מסוגלת לנהל ויכוח איטליגנטי? שלישית, תאמין לי, שאני לא מתחרה עם אך אחד על מקומות התמחות, הגעתי בדיוק למקום שרציתי, על סמך קורות החיים לי והציונים שלי, בלי עזרה מאף אחד.

jelly beans 21

New member
מספר הערות

רק לציין משהו- הילדים של.. בדר"כ ילמדו באוניברסיטה. אבל, זה לא הנקודה. הנקודה היא שבלימפ צודקת במה שהיא אומרת שאין ספק שבדומה לארה"ב לכל מוסד לימודים יש יוקרה. עובדה היא שאוניברסיטאות הן יותר יוקרתיות ממכללה, וזה גם מתבטא בשוק העבודה. בעליון, במשרדים ובפרקליטות- עקרונית מעדיפים בוגרי אוניברסיטאות. זו לא הבעת דעה זו עובדה. מה שציינתי הוא שבשנים האחרונות ישנה שחיקה, למשל במכרז של משרד המשפטים הייתה בעייתיות שנה שעברה בנוגע לסף ציונים מינמלי, שנקבע על 80. יש תלמיד באוניברסיטה שהיא לו ממוצע 78, הוא כלל לא יכל לגשת למכרז, לעומת תלמיד במכללה שיש לו ממוצע 82 שכן היה זכאי. זה מצב לא ראוי, ועובדה שהשנה שינו אותו. מה שאני מנסה להגיד הוא שכשמשווים בין סטודנטים ובעיקר בין הציונים שלהם, צריך לקחת בחשבון את מוסד הלימוד.

jelly beans 21

New member
כבר אין הגבלה

שנה שעברה הגבילו את זה לממוצע 80. השנה לא הייתה הגבלה- ובצדק, לאור מחאת האוניברסיטאות. אם את מתעניינת במגזר הציבורי- מאוד עוזר פעילויות חוץ לימודיות- בעיקר התנדבות וכו'..

sacrament

New member
על מה את מדברת???

אני נרשמתי למכרז השנה...לא היו דרישות מקדימות. שנה שעברה היו דרישות כאלה?

גם שנה שעברה לא היו דרישות

אין לי מושג מאיפה הוא הביא את זה אני במאגר של 2003 וכל מה שהייתי צריכה לעשות בשביל להתקבל למאגר זה לגשת של מבחנים של 3 שעות..

למעלה