טליה היא המתמודדת המתנשאת בריאליטי EVER.?

Lepton

New member
מי ששייך לשמאל...

הרבה יותר ציוני ממי ששייך לימין. ציוני זה לא "כל הערבים רוצים לזרוק אותנו לים" אלא "מה הדבר הנכון לעשות כדי שנתחיל לחיות כאן כמו מדינה נורמלית".

שוב וויכוח? טוב נו היא לא שמאלנית ולא ציונית

לא צמחונית ולא קרניבורית.
לא משכילה ולא הדיוט.
בקיצר, הייברידית!

שמש 33

New member
קראתי את הפוסט שקישרת

ואני עדיין תוהה מה לא ציוני בו. שמאל מיינסטרימי לגמרי. בערך 50% מתושבי מדינת ישראל יכלו לכתוב או להזדהות עם פוסט כזה. האם כל מי שלא הצביע ביבי/בנט בבחירות האחרונות אינו ציוני?

אני כן חושב שהיא מתנשאת..

יחד עם זאת, אני לא דוגל בהודעות ארוכות עם רווח בין השורות.
ובחזרה לעניין, אני חושב שטליה היא מתנשאת אבל לא המתמודד המתנשא ביותר בתוכנית ריאלטי אי פעם. אני גם חושב שהיא לא עושה את זה בכוונה, פשוט זה הבנאדם שהיא, בנאדם עם השכלה גבוה מאוד שמתחברת לצדדים ליריים משהו, ונראת מעט עם האף למעלה, לא במכוון.

לא אמרתי אחרת...

ואם הם מתכננים להרחיב את המשפחה, אני מאחל להם חיים מאושרים ופוריים.

כן, היא מתנשאת

האם היא הכי מתנשאת EVER ? לא יודע. האם זה מפריע לי? לא.
בכלל, לדעתי, לא צריך לקחת כל כך ברצינות כל שטות שמישהו פולט מהפה, ולנתח אותה כאילו זה הלכה למשה מסיני. אז אמרה, אז אמר... הסוור אמר... תהיו בריאים

בלי שקראתי תגובות קודמות

עדיין לא הבנתי מההודעה שלך מה כל-כך מתנשא בטליה, ומה כל-כך מתנשא בדיבור באנגלית. יכול להיות שטליה מזכירה לך את צ' שהכרת בילדותך, בגלל השילוב בין אנגלית לעברית? נדמה לי שטליה ציינה פעם שהיא חיה חלק מהשנים בארה"ב, ואם זה כך זה טבעי מאוד שהיא תשלב גם אנגלית בדיבור שלה. אבל מה לזה ולהתנשאות?

אם כבר יש מתמודדת מתנשאת בעונה הנוכחית זו דבי, שבכל הזדמנות מזלזלת במתמודדים אחרים, בעיקר כשאלה שמו לה פרסה. לפעמים אפילו לא במקרים כאלה - אנחנו עוד זוכרים את התקרית המיותרת שלה עם רוני ואנדריאה עם קריאות ה"סבאל'ה" המבישות - אבל לא שמענו אחרי זה שהיא "מתמודדת מתנשאת". כשהיא ודנה הגיע ללאס-וגאס, ראינו אותה מכריזה עם דנה שהן "הזוג הטוב ביותר!!!", וזה אחרי הרבה פאדיחות שלהן בהתמודדות, בעיקר כשדבי מכריזה לפני יורת ויותר משימות "אני לא עושה את זה!!!". את טליה לא שמענו אף-פעם אומרת שהיא וקובי הם "הטובים ביותר", ואף-פעם לא ראינו אותה מתגרה במתמודדים אחרים בזמן משימה.

אבל אולי בעולם המושגים הישראלי, מי שבא ממקום משכיל, עם דפוסים ומאפיינים של מעמד איכותי כזה או אחר, אנחנו מיד ממהרים לתייג אותו כ"מתנשא". אבל מי שבא ממעמד יותר פשוט, לא מתחבר לנו עם הקונוטציה של המילה "מתנשא", גם אם הוא מזלזל בכל מי שאינו כמוהו, גם אם הוא משוויץ בעצמו ללא צורך, וגם אם סגנונו הוא קולני ועוקצני.

ואגב - ציינת את הטיפוסים הקיצוניים שבריאליטי, ואכן הפקות של ריאליטי מחפשות את המתמודדים הקיצוניים, ובעיקר מחפשות להקצין את המתמודדיםם, ולהבליט תכונות שלהם שהן אולי משניות, אבל מניחים שם שאם יבליטו אצל המתמודדים את התכונות האלה זה ישרת את הריאליטי עצמו.

Lepton

New member
אם כבר יש התנשאות...

היא אצל אלה שקוראים לאנשים אינטליגנטיים ואיכותיים מתנשאים רק משום שהם לא "עממיים" עלאק.

Jason2

New member
ככה זה

אנשים אוהבים יותר לראות אנשים יותר טפשים מהם.
קשה יותר להתמודד עם אנשים ברמה הממוצעת או למעלה ממנה, לפחות לא בתוכניות ריאליטי. הרי באנו לצחוק על אנשים טפשים ולהרגיש הרבה יותר חכמים ממה שחשבנו.

שאנשים חכמים ילכו לזכות בפרסי נובל ושלא יככבו על המסך שלנו הם גם ככה לא יפים ולא מצחיקים...

choco2602

New member
אני אישית מרגישה בדיוק להיפך..

לי נמאס לראות דביליות מככבת על מסך הטלויזיה שלי.
בגלל זה כששמעתי על קובי וטליה ישר הייתי בעדם. סוף סוף זוג שהידע שלו לא נגמר בשיעור מדעים בכיתה ח'.
לא מבינה מה הבעיה בזה ולעולם לא אבין.

מנץ1

New member
אני מפרגנת לטליה, אני אוהבת אנשים חכמים

ואינלגנטים, יש לזה כיסוי ולא כמו כל הצרחנים שצועקים כמו רוכלים בשוק, הבנתם חיים שלי?

מנץ1

New member
למה הכוונה?היא איטילגנטית, ידע כללי נרחב,

נכון קשקשנית, אבל את הצרחות של בת אל ומעיין לא מסוגלת כבר לישמוע, בפגישה הראשונה עם אנשים היא לא מדברת
היא צורחת.

למעלה