טליה היא המתמודדת המתנשאת בריאליטי EVER.?

אורישקי

New member
ממ"ב ממש לא מתנשאת

בחורה נחמדה לגמרי, צנועה, חיובית. כולם בעונה שלה מהמשתתףפים אהבו אותה ורק הפרגון שלה לבועז בזכייה הראה כמה היא טובה ונחמדה. היא פשוט הייתה בעלת הרבה ביטחון שאנחנו לא מצפים מזמרת בת 19 - בגלל שהיא הייתה העדיין מאד מנוסה

שפרה לא מתנשאת בכלל לדעתי למרות שאני מסוגל להבין מאיפה זה בא - מאד אהבתי אותה. היא פשוט בחורה חכמה וטובה לדעתי. עם סיפור חיים מאד יפה.

וטליה - אמרתי את זה כבר מאה פעמים. היא בחורה חכמה, ציונית, חברותיות, לא סנובית בכלל, נחמדה ואוהבת בני אדם. קובי בחור בן מזל.

טליה ציונית?! ממממ לא נראה לי...

ושוב, יתכן שאני טועה

אורישקי

New member
דווקא בעיני היא לגמרי ציונית

אוהבת את ישראל, אוהבת את ההיסטוריה של ישראל (הייתה רוצה להילחם בבריטים!).

Prime Time

New member
ציונית לא הייתה מתחברת לארגוני שמאל

ולא הייתה תומכת בפעילות אנטי-ציונית.

אורישקי

New member
אין קשר ללא ציונית

היא שמאל ציוני.
זה שמאל שחושב שפתרון של שתי מדינות לשני עמים ופשרה טריטוראלית הוא מה שיישמור על ישראל כיהודית ודמוקרטית.
אני לא מסכים איתם ואני חושב שהתפיסה שלהם הוכיחה את עצמה כשגויה (ראינו מה אוסלו הביא לנו בתחילת שנות האלפיים) והם די חיים בסרט. אבל אני לא קורא לזה פוסט ציונות.

Prime Time

New member
לא תצליח לגרור אותי לדיון

כזה או אחר על שמאל-ימין, ציוני-עוכר.

25330

New member
ויכוח עקר ובטח שלא קשור

המעניין הוא אלו שיכולים to blow cold and hot air at the same time. מתקשקשים על "ציונות" (או בל מרכאות - מחק/י את המיותר) וכשעונים להם הם מסבירים שהם לא רוצים לעסוק בפוליטקה תוך הגנה על השטות הפוליטית שלהם בתגובה קודמת. גם לדעתי ראליטי זו ישות בפני עצמה ועל הדיון בה להתמקד בדמויות שעל המסך ולא עם המציאות שמחוץ לאותה תוכנית המציאות ומה שקשור בה במישרין (המדומה ומבויימת?)

אורישקי

New member
על מה את מדברת? אני לא מגן על שום

"שטות פוליטית".
הוא לא רצה לפתוח בדיון על זה, אני נענתי לו.
קשקשנית.

שמאל ציוני זה אוקסימורון

אורישקי, תסלח לי על הסרקזם, זה לא אישי כלפיך אבל מתחייב עקב המצב, מתנצל מראש.

חלוקת ירושליים(אבן נגף בכל טיוטת הסכם)לא עולה במחשבתו של הציוני גם לא המתפשר. אבל מתאים לצמחוני שאוכל צ'וריסוס ומיבב מצער על הפרה(או חזיר) לכנות עצמו שמאלני ציוני.

אורישקי

New member
אז נסכים שלא להסכים

גם שני האהודים, על אף שהיו ראשי ממשלה גרועים, שבטיוטות ההסכמים שלהם הביאו מוכנות לחלק את ירושלים, הם ציוניים.

ושוב, אתה מדבר כאן עם מישהו שהוא ימין מכל הבחינות ושלדעתו חלוקת ירושלים היא אסון בכל קנה מידה.

אבל בוא נוותר על הדיון הזה ונחסוך כאבי ראש לשנינו, אתה חושב ככה ואני חושב אחרת. זה לא יישתנה.

גם הדוגמא שהבאת לא כלכך מדוייקת אבל צודק

זה לא נושא לוויכוח בפורום הזה.

מי ששייך לשמאל הוא לא ציוני??????

כמה חבל שהשיסוי וההסתה נגד השמאל כל כך הצליחו שעכשיו לכאורה מובן מאליו שמי ששייך לשמאל הוא לא ציוני.

למעלה