טלנובלות ורוחות ב-
אנשים

Kezia

New member
my dream's but a drop of fuel for a nightmare

התחלתי להקשיב הרבה לשיר הזה ובניגוד לרוב השירים היום של סונטה ארקטיקה שדיי משעממים אותי בימים האלו, השיר הזה פשוט... טוב ! במיוחד כשהוא מתחיל לשיר "i'm skating with a seal". - פשוט מרגש

בהתחלה לא מתתי על האלבום החדש אבל ככל הנראה

אני הולכת לקנות אותו! הוא כל כך טובבבב במיוחד השיר שאמרת :) ואוו שיגעון XD

danduuu

New member
איזה שיר מדהים../images/Emo99.gif

איתי יש לך טעם טוב במוזיקה

Mika - Happy Ending.

אחד השירים היותר אמיתיים שקיימים. למרות שאצלי זה לא ככה. This is the way you left me, I'm not pretending. No hope, no love, no glory, No Happy Ending. This is the way that we love, Like it's forever. To live the rest of our life, But not together.

המלצה...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנלודע אם רשמתי פה או בפאוור, אבל בכל מקרה, למי שרוצה לראות סרט[עלילתי] על להקה גדולה, שיראה את היסטריה, על להקת דף לפפרד. להקת רוק משנות השבעים שמונים, שהמתופף שלה איבד יד בתאונת דרכים, אך המשיך לתופף איתם, הסרט לא דוקומנטרי, אבל נורא יפה ומעניין, עם אחלה מוזיקה :p בנוסף, השירים שלהם, בעיקר האלבום היסטריה, תשיגו אותו ותשמעו, רוק ישן ואיכותי ברמה גבוהה.

The Cat Woman

New member
דף לפרד חמודים... יש להם שיר אחד שאני ממש

אבל מ-מ-ש מכורה אליו- love bites. פשוט שיר ענקקקק!!! בלדת רוק שכזו... ואם כבר אנחנו בהמלצות על סרטים על להקות- אני לא זוכרת את השם המדויק של הסרט- אבל יש סרט על עלילותיהם של The Doors דרך כל ההסתממויות והשכרות של ג'ים מוריסון- מהרגע בו הם עישנו חשיש באיזה מרתף והקימו את הלהקה, דרך ההחתמה שלהם על חוזה ועד ההצלחה המסחררת. וכמובן- אז ג'ימיל'ה מת...
O.D... סרט מעולה, לי אישית היה קצת כבד לראות את כל הזנות, האלכוהול והסמים- יצר לי תחושה של מועקה, אבל זו המטרה בסה"כ.

The Cat Woman

New member
ג'ים, עם כל הכבוד... ויש כבוד...

אתה- כפרעליך!!! אבל ג'ים מוריסון... זה ג'ים מוריסון

למעלה