אני מניחה שאם הייתי אמא שגרה בירושלים- לא הייתי רוצה שהילדים שלי יראו את ההומואים והלסביות מתערטלים בציבור ככה, אבל מצד שני- זו זכותם המלאה כמו שזו זכותו המלאה של כל זוג בישראל. כאילו- אני לא נגד המצעדים האלה, אני רק נגד חוסר הבושה שלהם... כאילו- בסדר, תפגינו. אבל למה לרמוס כבוד של אחרים? ולמה דווקא בירושלים? הרי יש שם לא מעט אוכלוסיה חרדית וגם בכלל- סתם אנשים שלא רוצים ציצים חשופים באמצע היום מול הבית שלהם... בקיצור- אין לי בעיה עם הפגנות אהבה שכאלה, אחרי הכל- כמו שזכותי להחזיק את היד של חבר שלי באמצע הרחוב- גם להם יש את הזכויות האלה. אבל העניין הוא שאני חושבת שהמצעדים האלה שהם עושים, רק מבדילים אותם עוד יותר מהאוכלוסיה במקום לטשטש את ההבדל... אני לא מסכימה עם המצעדים האלה, אבל גם לא ממש נגדם. גם את מצעד האהבה צריך לעצור- הזוועה הזו שהולכת שם... כל הגופים העירומים האלה באמצע הרחוב... פשוט בושה. וואו חפרתי...
שמכל המקומות בעולם- דווקא באמצע הקניון הם נזרקים על הרצפה, בוכים ודופקים עם האגרופים. כוסאחתוק- למי איכפת מהנטיות המיניות שלכם?! קרציות!!! זה כמו שאני אלך בכוונה באמצע מאה שערים עם גופיה ומכנסיים קצרים...
אבל בירושלים?!?!? בידיעה למהומה ולבלאגן שזה יגרום?!?!?! איך בא לי לעמוד עם מגהפון ולצעוק להם 'אתה שם, זה עם הורוד, ת'הומו!!!!!!!!' קיצר, לא לעניין. וואנס חרא דיסק.
די לחפש אותם, הם להקה מעולה ולא צריך להיתפס על הפשלות שלהם כמו כובעי קאבויים וליריקה עקומה של שיר אחד. תשפטו אותם לפי המכלול שהוא נהדר. וכן, גם תומאס נהדר, אז הס!