יופי /: עכשיו יהיו לי סיוטים ..
T The legendary DuDe New member 13/6/07 #46 שמעת את הדיסק עצמו? בואנה יש על המיקה הזה, הוא תותח לגמרי.
T The Cat Woman New member 13/6/07 #48 כן, שמעתי... השיר לולי פופ ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif
L lacrimosa girl New member 13/6/07 #51 ../images/Emo5.gif בואו לא נמשיך את הדיוןפלצת שיתפתח בבקשה, איש איש וטעמו ושנינו כבר הבענו את טעמנו אז הענין סגור |$U|
../images/Emo5.gif בואו לא נמשיך את הדיוןפלצת שיתפתח בבקשה, איש איש וטעמו ושנינו כבר הבענו את טעמנו אז הענין סגור |$U|
T The legendary DuDe New member 13/6/07 #53 אישה, אני לא יודע מה בדיוק את שומעת במטבח, אבל זו לא מוזיקה טובה. בוז לך. בוז.
L lacrimosa girl New member 13/6/07 #54 נראה לך שאפשר לשמוע משהו במטבח?? זה ליד המכונת כביסה! סגרנו שלא פותחים את הדיון הזה כן?
T The legendary DuDe New member 13/6/07 #55 נקודה יפה. טוב נו, אז הגיע הזמן שתשמעי מוזיקה אמיתית גם במטבח, נקנה לך דיסקמן עמיד במים! ולא פתחנו דיון על הטעם המוזיקלי, פתחנו דיון על לשמוע מוזיקה במטבח
נקודה יפה. טוב נו, אז הגיע הזמן שתשמעי מוזיקה אמיתית גם במטבח, נקנה לך דיסקמן עמיד במים! ולא פתחנו דיון על הטעם המוזיקלי, פתחנו דיון על לשמוע מוזיקה במטבח
L lacrimosa girl New member 13/6/07 #56 אתה תקנה לי דיסקמן?=00 אני אשמע כל זבל שתבחר אם תקנה לי אחד!! |כורעת לרגליך|
T The legendary DuDe New member 13/6/07 #57 את זו שבוחרת זבל, אני בוחר מוזיקה. ויש מצב יש לי איזה אחד מיותר איפשהו כי השתדרגתי לקריאייטיב.
L lacrimosa girl New member 13/6/07 #59 אין כזה דבר דיסקמן מיותר. ../images/Emo88.gif תקרא לזה איך שתרצה, זה ממלא לי את האוזניים ומעודד אותי להפליא ואני לא צריכה הגדרות מצד אנשים אחרים [ואם הדיסקמן הנ"ל מחפש בית אוהב...הוא יראה יופי על המכונת כביסה שלי, באמת! ]
אין כזה דבר דיסקמן מיותר. ../images/Emo88.gif תקרא לזה איך שתרצה, זה ממלא לי את האוזניים ומעודד אותי להפליא ואני לא צריכה הגדרות מצד אנשים אחרים [ואם הדיסקמן הנ"ל מחפש בית אוהב...הוא יראה יופי על המכונת כביסה שלי, באמת! ]
T The legendary DuDe New member 14/6/07 #75 ממש ממש ממש לא מסכים. ואם ככה את חושבת, תני שמיעה נוספת, באמאשלך תווכחי לדעת שאת טועה^^
D danduuu New member 14/6/07 #84 מיקקקקקקקקקקקקקקה../images/Emo99.gif אני מתה עליו אני מכורה אליו כבר כמה חודשים טובים, עוד לפני שהוא התפרסם בארץ בכלל לאב טודיי ולוליפופ שירים אדירים
מיקקקקקקקקקקקקקקה../images/Emo99.gif אני מתה עליו אני מכורה אליו כבר כמה חודשים טובים, עוד לפני שהוא התפרסם בארץ בכלל לאב טודיי ולוליפופ שירים אדירים
D danduuu New member 14/6/07 #86 זה קשה לי מדי ../images/Emo3.gif ודרך אגב! האתר ששלחת לי בשביל חברה שלך, זה לא שלח לי אישור! ומה אני אמורה לעשות אחרי האישור? להכנס לרשימת חברים שלה או מה?
זה קשה לי מדי ../images/Emo3.gif ודרך אגב! האתר ששלחת לי בשביל חברה שלך, זה לא שלח לי אישור! ומה אני אמורה לעשות אחרי האישור? להכנס לרשימת חברים שלה או מה?