טםטםטםטםטםטםטםטם|תופים|

Z A M i

New member
טםטםטםטםטםטםטםטם|תופים|

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif שבוע טוב:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): a static lullaby-hang em high - אלבום השבוע: A Static Lullaby-A Static Lullaby - האדם שעשה לכם את השבוע: נובאדי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: 20 באיכסטוריה... בערך ו-38 בתנ"ך - מאכל השבוע: אבוקדו - משהו שעשה לכם את השבוע: לא היה כזה... - משהו שהרס את השבוע: מבחן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ פורים[?]:p - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתצא אחלה תחפושת:Q -שיר שפתחתם איתו את השבוע: aborted- Blood Fixing The Bled -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הממ, וואלה לא'דעת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
איזה שבוע הזוי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):השיר שלו, וכל מיני שירים מהערב מגמה. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:נראה לי ששיא,וכרמל. ומי שהיה היום - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *שיחה עם דר*: "יש לו לוק של מלך... רגע, מה הלכתי לבדוק במזווה?" "אולי אותו?" "השתגעת?! היום לא אוכלים אריות נשמה.." אצל כרמל: "זה כמו שאני אגיד לך ריעננת, הכנסת למועדפים וסגרת... מה זה השטויות האלה?!" ברכבת חזרה: "מראה מראה שעל היד.. מי הכי יפה ב.... כפר חבד?!" "חמודה, ראית לי את התחת?!" - דבר שהשגתם השבוע:דיסק מגמה. - מאכל השבוע:פיצה של m הדרך היום, ופיצה אחרי הערב מגמה. - משהו שעשה לכם את השבוע:הערב מגמה, עמרי חזר. - משהו שהרס את השבוע:שלא ראיתי את עמרי, העצבים, שאחותי טסה ולא הספקתי אפילו להגיד לה שלום, הגעגועים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: וליאור שליין יום שלישי, ויום שבת האנגר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח להגיע להאנגר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא קל-היהודים, מועקה-אבטיפוס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:עמרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו שיר השבוע (כללי): קרן פלס- זאת שבמקומי אלבום השבוע: אם אלה החיים של קרן. האדם שעשה לכם את השבוע: חלי משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פתאום היא מתרגשת תשמע אותה לוחשת אולי היא מתביישת להרגיש אל תהיה כזה אדיש.." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הכוס שלך זה לא גטו ווארשה!" דבר שהשגתם השבוע: חיבוק מאכל השבוע: מילקשייק משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה, אתמול. משהו שהרס את השבוע: אין השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה, חיבוק משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשביתה תמשיך עוד כמה ימים שיר שפתחתם איתו את השבוע: אפרת גוש- מה שקרה האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון. סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
and its all full of shit.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): עברי ונינט (בביצוע מחודש)- הכאב הזה. Foo fighters- Still - אלבום השבוע:Foo fighters- In your honor. - האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי, אדם, ומי שהיה ברביעי..... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הכאב שהיה נשאר כן כל הזמן אתה מתרחק, כמו גל נעלם ועל החול החם רק המבט שמכאיב כל כך. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כרגיל- לוזכרת. (אבל בשביל זה יש את ענבר שתצחיק...
) - דבר שהשגתם השבוע:
אבל יצירות ר"ח נחשב... - מאכל השבוע:חביתה... - משהו שעשה לכם את השבוע: יום ראשון ושני-כל מה שעשינו בבצפר כל יום ראשון בלילה עד שני בבוקר (התמונות), והמשחק ביום שני ומה שהיה בו... יום רביעי מהצהריים והלאה (ההפתעה)... - משהו שהרס את השבוע: עצבים, אנשים, וזה כל פעם מחדש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופשבוע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב? כבר לא
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
(אבל מי שבא ברוך) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

coming and going

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף. - שיר השבוע (כללי): lucky man-the verve - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: קאיצ'וק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "happiness, coming and going" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: הורדתי הרבה שירים חדשים, זה נחשב?
אה, וwebcam!
- מאכל השבוע: כרובית
- משהו שעשה לכם את השבוע: עשיתי פוני
- משהו שהרס את השבוע: מריבות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי!!!!! :):):):) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף, על אף תכולת החדר שלי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: the beatles-here comes the sun -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמונת, עמית, טלי! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה נוראית

הלב שלי פרפר גדול, הבטן מתהפכת

מזל שיש רגליים, תמיד אפשר ללכת.
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הממ אין. - שיר השבוע (כללי): "מזל שאלוהים ברא את יד ימין!!!" P: לא יודעת איך קוראים לו באמת.. - אלבום השבוע: בלאקפילד ||. - האדם שעשה לכם את השבוע: סטיבן ווילסון.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי סבלנות לכתוב באינגליש.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: את החדש של בלאקפילד. :) - מאכל השבוע: פרוזן יוגורט! - משהו שעשה לכם את השבוע: שקניתי תדיסק, ושיצא לי להיות יחסית הרבה בבית.
- משהו שהרס את השבוע: יום חמישי בכלליות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעשות איזה טופס שאני כבר חודש דוחה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רק בשביל לקבל חיבוק. 5 בבוקר של דנה ברגר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמורי.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

hagitos1

New member
מומלצי השבוע!:D

- שיר השבוע (של היהודים):המאה העשרים - שיר השבוע (כללי):אור הירח-אביב גפן - אלבום השבוע:מציאות נפרדת - האדם שעשה לכם את השבוע:דנהה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):תריחו אותו הוא מריח כמו בטטה רקובהXDשירן אוהבת אותך! - דבר שהשגתם השבוע:הממממ כלום - מאכל השבוע:פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע:השביתה!!!!ולראות את ג'ק(הכלב שלי) - משהו שהרס את השבוע:שאין שביתה מחר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ההופעה זה השבוע?פורים? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ציון טוב בהיסטוריה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הבלוז -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דנה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvalid1

New member
חח חגיתוש תתקשרי שחכתי אותי]=======

התגעגתי אז הלכתי לחפש אותך והנה מצאתי מי זו שאיתך בתמונה אמא שלך תותי ? מי

קאמבאק?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): שירי ג'יימס מוריסון שנתקעו לי בראש פשוט - אלבום השבוע:John Legend - Once Again - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):imma touch the sky מהשיר של קנייייייה ווסט :] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אתמול חברה הסתכלה עליי ואמרה לי שהיא סקרנית לדעת איך הראש שלי עובד - דבר שהשגתם השבוע: עברתי תאוריה
- מאכל השבוע: עוגיות לבבות ללא סוכר, זה יאמ! - משהו שעשה לכם את השבוע: שהוא נגמר [שיט עוד אחד מתחיל עכשיו] - משהו שהרס את השבוע: רציתי סופ"ש טוב טוב טוב ובסוף סתם היה מבוזבז ומבאס השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פורים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמממ ששש זה סוד -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני רואה עכשיו אמריקן איידול אז השירים שלהם, אבל אם לא קודם שמעתי סינטרה- פליי מי טו דה מון
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא, אבל רק אם הם אנשים טובים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
שובע טוב פורום 365 ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה - שיר השבוע (כללי): There is a light that never goes out- The Smiths - אלבום השבוע: The very best of The Smiths - האדם שעשה לכם את השבוע:שיר, צחר, מאיר, חן, הדסי, טלי, יוסי, יפית, איתן וכל הפורום המדהים הזה... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Last night I dreamt that somebody loved me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אויי היו מלא- לא זוכר
- דבר שהשגתם השבוע: שניה טובה ואפס במט'
- מאכל השבוע: עוגת שוקולד
- משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש פורום - משהו שהרס את השבוע: שום דבר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פורים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות מישהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:How soon is now- The smiths -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה