טםטםטםטםטםטםטםטם|תופים|

כמה פעמים צריך להגיד לך ?

לא יורי! "רועייייייייייייי".
חסר לך אם לא רואים אותך במפגש...

MENTER

New member
ברי מלךךךך העולם../images/Emo13.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה - שיר השבוע (כללי): ברי סחרוף-אבק בנעליים - אלבום השבוע: ברי סחרוף -נגיעות - האדם שעשה לכם את השבוע: ברי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תחפש רחוק תשאר קרוב כי ככה זה לאהוב את עצמך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין לי כוח לחשוב - דבר שהשגתם השבוע: שקט - מאכל השבוע: בורקס פינוקים של ארומה....
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של ברי בירושלים - משהו שהרס את השבוע: שומדבררררררררררר לשם שינוי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משהו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ברי סחרוף-החיים שממול............אחרי ההופעה של ברי לא מצליחה לשמוע משהו שהוא לא ברי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הופה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):תמונה- קרדיט לאלון שאין לי מושג מי זה אבל הוא מהפורום הרשמי של ברי וזאת תמונה ממש מגניבה

סופ"ש בתורכיה זה נהדר!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): אחרי 20 שנה/שמוליק קראוס - אלבום השבוע: רוג'ר ווטרס בברלין - דבר שהשגתם השבוע: חצאיות חדשות - מאכל השבוע: ליצ'י אננס ויוגורט - משהו שעשה לכם את השבוע: תורכיה - משהו שהרס את השבוע: מה שהורס על שבוע בחודשיים האחרונים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למצוא עבודה, הופעה בקיבוץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות כמה אנשים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המאה העשרים ולעוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רות, עומר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ממש אוהבת אותה. עומר צלם אותי

ב י ז י

New member
../images/Emo68.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):Where do you go - שיר השבוע (כללי): בן ארצי- כנראה שאהבתי אותך - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין סיבה לחיות אם אין סיבה למות. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שהיה היום בביצפר [כןכן, יש שביתה ואני כמו זונה עושה מגן באנגלית, בע"פ] - דבר שהשגתם השבוע: 100 שקל - מאכל השבוע: פיתה ים תיכונית - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: נוף השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי, הפתעה קטנטנה לפיצית.יום שבת, הופעה של דילמה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנעבור ת'בגרות בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל- ואת מתפשטת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
מי שמדברת על על לצאת שקסית...

סתכלי על עצמך...
מה, היה לך מגן בע"פ באנגלית? איך היה? לי היה אמור ליהיות מחר מגן בע"פ... התקשרתי הרגע למורה שלי והיא נזכרה לומר לי שאין מחר מגן באנגלית- נזכרה באמת
...

ב י ז י

New member
חחח אעלק,

אני נראית מדוכדכת או משו בסגנון.. והלך סבבה.. נראה לי היא הודיעה שאין מגן ואתה לא שמעת! מה אתה עושה בשיעור שאתה לא מקשיב למורה? אה?
[היה לך מגן כבר?אם כן, איך היה?]

moshe butt

New member
חחח עדיין לא היה לי...

"מה אתה עושה בשיעור שאתה לא מקשיב למורה? אה?" מממ... מסתכל על חגי
אוהב אותך... יש מצב שאני בא לדילמה!

ב י ז י

New member
חחח י'שובב,

רק..מי זה חגי? [אני רואה ת'שם שלו כמעט בכל הודעה שלך ואפילו בבלוג שלך.] מה זה יש מצב?! אתה בא, בטוח! אתה וצחר! מובן?!?!?!
כפרעליך!

צחר זונה!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ------------ - שיר השבוע (כללי):Metallica-The Unforgiven - אלבום השבוע: --__--__--__--__--__--__-- - האדם שעשה לכם את השבוע:אף אחד נראה לי... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):The_Thing_That_Should_Not_Be - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ואיי בעיקרון,במפגש היה קורע.. אני לצחר:הושפלת בפינוקיו!
(כשמשה הוציא אותו...חחח)אוףף היה מלא אבל אף אחד לא יבן אותם אז לא משנה...חח - דבר שהשגתם השבוע:עבודה סוף סוף! - מאכל השבוע:תותים עם בננות סוכר ושמנת!
- משהו שעשה לכם את השבוע:האיחוד פארק,למרות שלא כולם היו שם.. - משהו שהרס את השבוע:שהיה מכות אחושרמוטה באיחוד :'( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חדרה,ודור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור כבר מהר!!!!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Metallica-The Unforgiven -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דור!
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

טםטםטטם

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ממ אין? - שיר השבוע (כללי):the shoop shoop song - אלבום השבוע:נייט - האדם שעשה לכם את השבוע:עומרי..ועוד כל מיני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: לקנות כל מניי דברים לפולנד - מאכל השבוע: אוכל והרבה - משהו שעשה לכם את השבוע:שביתה! ושעומרי חזר=]] - משהו שהרס את השבוע:כל מיני בצפר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פולין..?
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתהיה שביתה בשלישי ויתבטל המבחן בספרות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: time after time -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשבוע בנזונה!!! :) :)

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): השיר של שגיא! - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החברים המדהימים שלי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ועם הזמן", אתה אומר "זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלא!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כל כך כלכך הרבהההההההההההההההה "חס וחלילה,יא זונה!" "כנסי כנסי יא מזדיינת" "דיי לבכות,מה את בוכה?!??" "מאמי משאיתתתתתת מאמייייייייי משאייייייייייייייייייית" "אם תמותי,אז תדעי שאהבתי" "הומו" - דבר שהשגתם השבוע: הרבה זמן איתה :) - מאכל השבוע: הרבה ג'אנק..פיצות המבורגרים שניצל תירס ספגטי וכו' וכו' והרבה חטיפים. - משהו שעשה לכם את השבוע: הבית ריק הזה,שהם,היא,החברים שלי. - משהו שהרס את השבוע: הבתזונה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שההורים יחזרו כבר! שבוע אחרון של המלווה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנגיע לסופו!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: זה הזמן-משה פרץ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם :)

כמה רצית להמשיך ואמרת חבל...

זה לא קל... מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא קל - שיר השבוע (כללי):this is how your remind me - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אולי הוא,אבל גם זה לא בטוח =\ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):This is how you remind me Of what I really am - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):עזבו,משהו על העיינים שלי - דבר שהשגתם השבוע:כלום,וחשבתי שכן,אבל כנראה שלא - מאכל השבוע:האוכל של אבא - משהו שעשה לכם את השבוע:האשלייה המטומטמת הזאת,והטלפון הבלתי צפוי - משהו שהרס את השבוע:האדישות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שמשהו טוב יקרה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:-"- ,ולעשות שיעורי נהיגה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לבכות-ריטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בשבת את מי שיבוא אם אני אבוא,אדם..ואותו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כמה רצית להמשיך ואמרת חבל..

זה לא קל. מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל, לעוף, מחפש תשובה. - שיר השבוע (כללי): pink floyd - wish you were here - אלבום השבוע: לייב. - האדם שעשה לכם את השבוע: רק עומרי כשהוא חזר. וגם שיץ. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא?" ... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) " ענבר, בצ'אט, "אני אגיב לך בבלונים"
ובעבודה "איזה שמן זית לדעתך מכניס שמחה לארוחה?" "תגידי לי מה את נורמלית? זה רק שמן זין. מה את חושבת שאני שם את השמן על העגבניה, ואז העגבניה קופצת ועושה 'שושושו' ? "
- דבר שהשגתם השבוע: מסקנות. לגבי, ולגבי כל אלה שסובבים אותי. - מאכל השבוע: למי היה זמן לאכול?... - משהו שעשה לכם את השבוע: עומרי חזר מהודו. - משהו שהרס את השבוע: וואי. אם אני אתחיל זה לא ייגמר. בעיקרון? מחשבות, המסקנות, הצעדים שאני הולכת לעשות, הן, 'המפגש', הכל הרס את השבוע. הכל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה. למרות ש..אני רואה בדיוק איך יהיה ומה יהיה :/ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המבחן במתמטיקה :/ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד. טוב לבד.

../images/Emo85.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):סוף העולם - שיר השבוע (כללי):מרכבות המוות-מוקי(משום מה נדבקתי חזק לשיר השבוע) - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:כולם.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שוברת לבבות קטנה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"שוברת לבבות קטנה" - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:הכחולים ביד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות את כולן סופסוף בהרכב מלא..ואוהד ועומרי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):נראה לי ששמתי אותה כבר אבל היא אומנותית משו..חחחח

למעלה