טםטםטםטםטםטםטםטם|תופים|

nils11

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo190.gif אתם סתם בכייניםP:

חח סתם לא.. די דומה. בכל מקרה כיף לך שיש לך גרעין=[

bazmaster

New member
דיליי רציני אבל בכל זאת...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי - שיר השבוע (כללי):קיטש - אלג'יר - אלבום השבוע:מנועים קדימה - אלג'יר - האדם שעשה לכם את השבוע:האמ....בע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני וכמה חברים יושבים בארומה: אני:חח צריך לעשות קטע מגניב כזה שישאלו מה השם נגיד יורי ואז כשיקראו לנו נגיד :לא יורי יופטוואיומאט!!! רועיייייי ואז אפילו נשים תעודת זהות של חבר שלי שקוראים לו רועי חחחח חבר שלי: אבל לא למלצרית הזאת היא סבבה ואני מכיר אותה חבר אחר: נחמדה נחמדה...דקרתי אותה אתמול! - דבר שהשגתם השבוע:מצאנו זולה חדשה - מאכל השבוע:פתיתים ושניצל - משהו שעשה לכם את השבוע:לא משהו מיוחד - משהו שהרס את השבוע:יום שישי...גיליתי דברים ממש מגעילים ....לא נרחיב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:האמ..יום שבת מסיבה של קיבוצניקים! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא נמות בדרך? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כל האלבום של אריק ברמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:פפ... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): התחדשתי
פאקינג 6 אלף שקל חחח

shmuelr

New member
פסנתר חשמלי? בדיוק גם אני מחפש.

בא לי על הרולנד של מיטלמן אבל הוא מתקרב ל7 אלף ואין בכיסי כרגע. תתחדש חבוב.. זה רולנד? איזה דגם?

bazmaster

New member
תודה אחי...

זה לא רולנד, זה KORG וזה לא פסנתר זה קלידים...והאמת שיש להם כמעט את כל האופציות שיש לסינטי גם....אז זה מן שילוב של אורגן וסינטי איזה דגם בדקת שעולה 7 אלף? ד"א אם בתור כלי ראשון שלך, יש לבן דוד שלי את הימאה GX550 או משהו כזה נדמה לי...לא בטוח..פסנתר חשמלי ויש לו אפילו פיץ'...והוא די מרוצה ממנו...חדש משהו כמו 2400 נדמה לי... הכי טוב תלך למוסיקה 10 תבדוק...

shmuelr

New member
זה לא כלי ראשון חבוב.. אני מחפש

פסנתר חשמלי עם טאצ' פטישים כמו בפסנתר אקוסטי. אבל שיהיה בו גם הגברה בתוכו שאני לא אצטרך לקנות עוד מגבר. והדגם של מיטלמן הוא- Rd-300sx בחלילית. איפה זה מוסיקה 10 דרך אגב? ומה מוכרים שם ? ושוב פעם תתחדש על הכלי, נראה חבל על הזמן.

bazmaster

New member
חח שוב תודה...

זה הכלי של בן דוד שלי...מאוד נחמד מוסיקה 10 זה בעפולה..מוכרים הכל גיטרות קלידים תופים ספרים הכל...

למעלה