טםטםטםטםטםטםטםטם|תופים|

תענה לי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך. - שיר השבוע (כללי): אף אחד לא רואה - סער בדישי. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הרבה אנשים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואף אחד לא רואה איך את בוכה מכאב". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) :
. - דבר שהשגתם השבוע: שיחה עם ליאור, מבחינתי סוג של הישג
. - מאכל השבוע: לביבות בננה עם נוטלה ומקופלת לבנה. - משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים. - משהו שהרס את השבוע: אנשים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה, כל כך. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפנות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אף אחד לא רואה- סער בדישי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

איך כבר מוצ"ש שוב../images/Emo122.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים בביצוע של טיטי ותום ביחד - שיר השבוע (כללי): מביאה הכל לידי דמעות - שלום חנוך - אלבום השבוע: anouk is alive
- האדם שעשה לכם את השבוע: עידו עם הבשורות הטובות שלו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי אוויר לנשום, אני משתגע! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע: קרוקס סירה כאלו מגניבות, ודם יחודי של הקולקצי של התחתונים שאחותי עיצבה! - מאכל השבוע: נס עם עוגיות - משהו שעשה לכם את השבוע: לא יודעת, הוא עבר כל כך מהר.. שאני לא זוכרת כלום - משהו שהרס את השבוע: מחזור
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פורים:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר מהר, כי נמאס לי מההכנות האלו - שיר שפתחתם איתו את השבוע: העין של הנמר - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מיני כאלו שלא ראיתי מזמן.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מילי17

New member
אתה כזה פתט.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): שלום לאמונות - אלבום השבוע: אריק ברמן- 1 - האדם שעשה לכם את השבוע: אוריה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לך זה עולה רק בשלווה ובחופש.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) נגעה במציאות. - דבר שהשגתם השבוע: לירז. - מאכל השבוע: סורבה קוקוס - משהו שעשה לכם את השבוע : לראות את לירז
לשמוע שקוקי חזר לארץ
- משהו שהרס את השבוע: געגוע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לתת חיבוק קצוות אש לפתט. ופורים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מוצש- האנגר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום חדש נפלא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הפתט ההומו
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo23.gif

אתמול הייתי במסעדה ששומרת כשרות והזמנתי פא, ולקינוח תאט, ואז הביאו לי אותך בצלחת יא חתיכת פאתט !!!!!!! עלקקק, RSO (ריבונו של עולם!) יום רביעי נפגשים, איזה קצוות!!!!

ההתחלה היא ריק,הסוף חלול.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. - שיר השבוע (כללי): תפילה צעד 11,עץ אגוז-גבריאל בלחסן,אני צריך אותך-אלג'יר - אלבום השבוע: בשדות-גבריאל בלחסן.לגמרי. - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי,אוחנה ויובל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "להתפלל שהנה,אתה קם בבוקר והכל היה ואיננו,נספג בזיכרון." "אני מתחבא מהעולם בתוך מיטה גלגל העין בוהה דומן חשכה נוראית, צל מן העבר חולף, אני נחנק." "גבריאל מה קרה לך נע כמו צל רואה את המראות ולא יכול להם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אורי מסתכל על הסלט-"מזה כל השיבולים האלו?" והיו עוד אבל אין ליכח - דבר שהשגתם השבוע:לראות אותו. - מאכל השבוע:ה-ווק שהזמנתי עם עדי. - משהו שעשה לכם את השבוע:שיובל הפתיע ובא לאסוף אותי בלילה בחמישי - משהו שהרס את השבוע:כולו.בעיקר ראשון,חמישי וסופ"ש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנצליח להיכנס לחורבה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עריסת יהלום-גבריאל בלחסן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן,ליאן ובנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Things are gonna change so fast

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): Janis Joplin-Summertime. - אלבום השבוע: Dream Thetar- Scense From a Memory. - האדם שעשה לכם את השבוע: הכתום. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): You're so like me. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "השיר הזה מוקדש לאביב גפן שאם הוא היה אלוהים העולם היה יותר טוב ובטוח לא הייתה שואה" http://stage.co.il/Stories/381764 "בריטני עשתה קרחת בגלל טורי!" "מה?" "כן. היא שמעה אותה שרה 'I shaved every place that you've been boy'". - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שטויות מוסיימות
. - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשבות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: סתם שיהיה כיף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Born to Make You Happy- Britney Spears. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עוצב באמצעות תפוז-פד

Dug E

New member
מומלצי השבועיים

פשוט שבוע שעבר לא עשיתי ואני מרגיש ממש ריק
. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): וור דו יו גו - שיר השבוע (כללי): רמי קלינשטיין-על הגשר הישן ומסייה שרמנטייה/muse-invincible - אלבום השבוע: מיוז החדש - האדם שעשה לכם את השבוע: המון..בעיקר האחים שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לכי חפשי את אלוהים כל סוף שבוע ותתרפקי על קיר מאבן ששומר פתקים בסך הכל את ילד שנשאר פגוע נרגעת רק שהאורות סביבך דולקים" (על הגשר הישן/רמי) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי יש מלא..הכי חרוט לי: בעבודה שבוע שעבר,זמי בהתלהבות למישהו שגר בראש העין: "מכיר את עלמוג?????" והוא עונה: "לא...." אני: "מכיר את גל טסה???" והוא: "כן........" ***שקט סורר במכון חקר*** ואז אני בהצטה: "גם אנחנו.."
- מאכל השבוע: ממולאים
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של רמי שישי שעבר,עמרי חזר,אילת,יומולדת לשיר ומשמרת ראשונה עם חנע!! - משהו שהרס את השבוע: חנע
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא משנה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רמי-אף פעם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה הרבה הרבה אנשים..יותר מכל שבוע אחר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ואחי באילת..תמונות נוספות בבלוג..הרגע העלתי פוסט.

Dug E

New member
עוד תמונה מההופעה בבארבי

של רמי.. היה ככ טוב.הבנאדם פשוט יותר מלך מהופעה להופעה. משי עלתה לשיר,ריטה התמוגגה לה ליד הסאונדמן ותמונה מההופעה עצמה.. יותר מאוחר הלכתי לרקוד עם ריטה..היה מצחיק

LoLi Goddess

New member
הפייי פוריייםםם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה - שיר השבוע (כללי): Mr. Bungle - none of them knew they were robots - אלבום השבוע: Mr. Bungle - Bowel of Chiley - האדם שעשה לכם את השבוע: יורי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בקשי שירים עוד כוס לחיי, ולזכר ימי התום..." (נו, צחר הכל בגללך!) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ביצים שלי, ביצים של ואסילי אמרו לאני: "ואסילי קר לנו, אנחנו רוצים לתימן" (נו עזבו, אתם לא תבינו) - דבר שהשגתם השבוע: חולצה שרציתי... - מאכל השבוע: לזניה :) - משהו שעשה לכם את השבוע: היום שבו יורי ואני חגגנו ת'חודש שלנו ביחד... - משהו שהרס את השבוע: הממ... עזבו. לא רציני. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיכנס לביה"ס עם הילדים, והפעילות פורים שאני מכינה להם :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להיכנס לשוק מזה שאין לי בקרים חופשיים יותר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דילמה - מזכירע לי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יורי, משה (כי לא נפגשנו אתמול, יא זבל) וכל האשדודים (אלללה הופעה באשדוד בסופשבוע) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

LoLi Goddess

New member
עוד תמונה:

הקוף שיורי קנה לי... אני פשוט מתה עליו!! קוראים לו ואסילי. הוא קוף רוסי

LoLi Goddess

New member
חחח לא אסילי!

ואסילי! עם ו' בהתחלה!!! תמונה שלנו?? הממ יש את הישנות... (חחח עם ה"ריר" שנזל לך)

למעלה