טםטםטםטםטםטםטםטם|תופים|

Cant Cry

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הייתי חייב לפלוש

../images/Emo26.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -לעוף. שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מלטף ומשקר. האדם שעשה לכם את השבוע: - עומרי, ענבר, אוחנה, מורקי, טל, וגלי. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - "ואולי הקור הוא יעשה את שלו ואולי החום יגמור אותי" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -באמצע החזרות ילדה מהכיתה שלי ענתה לטלפון אז ניצלתי את הזמן והדלקתי סיגריה ואז שהמשכנו את החזרה אחת מהכיתה שלי באה ביציאה דיי אי אפשר להמשיך ככה שטולון (הדמות שלי) מחששת בצד.
הסיפור של עומרי על אריאל קבר
והטרמפים בחיפה אני: סליחה אתה מגיע אולי לחורב?" הבחור באוטו: רק 100 מטר לכיוון חורב (ענבר ואוחנה מסמנות לי שלא) אני ממורמרת "תקשיבו 100 מטר זה 100 צעדים.
דבר שהשגתם השבוע: -שובו של עומרי. מאכל השבוע: -במבה עם שוקולד משהו שעשה לכם את השבוע: - יום שישי בחיפה, יום שבת אצל עומרי, ויום רביעי ה"מוצלח" משהו שהרס את השבוע: קצת מהסופ"ש, והחוסר התקדמות בחזרות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - פורים\הופעות\לראות את עומרי. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -לסיים למכור ת'כרטיסים כבר. שיר שפתחתם איתו את השבוע: -epidemic האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים רבים, אך בעיקר את עומרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא בא לי

אדם ק

New member
שוב פעם, זה אתה...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): christenings" \ Blckfield" - אלבום השבוע: Blackfield ll - האדם שעשה לכם את השבוע: אדווה, נעמה, טול, - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "tomorrow you'll be gone and i'll miss you"" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הצעה משובבת נפש" - דבר שהשגתם השבוע: דיסקים דיסקים ועוד דיסקים שייגעצ, דילן, בלקפילד... - מאכל השבוע: לוידע... הכל... - משהו שעשה לכם את השבוע: יום רביעי עם כולם... היום עם... לא חשוב... - משהו שהרס את השבוע: כמה ימים מבאסים... עצבים... ריבים... כעסים... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע... ה-י-ו-מ-ו-ל-ד-ת ש-ל ע-ד-י-ד-ו-ש !!!!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשביתה תימשך ותגיע גם אלינו! - שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש מלא... החדש של שון לנון... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדידוש... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
aint no sunshine when shes gone../images/Emo79.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ג'קי - שיר השבוע (כללי):aint no sunshine, רק לנו-שילה פרבר - אלבום השבוע:אלג'יר-נאמנות ותשוקה+הדיסק שהכנתי לנסיעה לב"ש. - האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי, בנה.. וכל מי שהיה בשבוע הזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אז מה כבר רע בקצת לברוח?","חושב שאני עף אבל בעצם על הרצפה","שלום, שלום.. המתים היו מתים לראות אותך היום" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל הלילה שבין רביעי לחמישי אצל עומרי..
.. דוג':*טישלר:"תביאו לה מים..שתשתה..תשפכו עליה קצת גם" "אבל יש לנו רק מיץ תפוזים ודיאט קולה..
אם היא תרצה לשתות משהו אחר?" טישלר:"תביאו לה.. מה שהיא תרצה לשתות- תביאו לה".."ואם היא תרצה מיץ תפוזים!?!?נשפוך עליה מיץ תפוזים??" *"דבר קטן וטוב"(ענבר מושפעת מספרות)*כל הדמיון מודרך עם הבמבה ושות'...*אלמוג:"עומרי.אתה מבולבל..." +בעבודה:"אבל זה כתיתתתת כתוב כתית!!....כתית כתית כתית...כתית!!"(רוסיה אחת באמצע סקר) +כל המשפטי שטות של בנצי בב"ש.
- דבר שהשגתם השבוע:קניתי את הדיסקים של אלג'יר סוף סוף. - מאכל השבוע: הבמבה אצל עומרי..רק בגלל הגיוון בהרגשה שלה..
- משהו שעשה לכם את השבוע: שעומרי חזר, הנסיעה לב"ש. - משהו שהרס את השבוע: אל תעופו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:פורים? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את המבחן במת'! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:משהו ממני-סקעת המלך
,חצי רגל בחוץ חצי רגל בפנים-שורטי המלכה
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שייצא.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
"לתת לי יד, הבטחת.." ../images/Emo3.gif

זמי, איי לאב יו.

ליאןןן

New member
קצת באיחור..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד (בגלל הנהג החמוד בדרך לאכזיב). - שיר השבוע (כללי): השיר של הריקוד מיומנה להצגה (שייק?), חפרו לי הרבה יותר מדי. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מהרחוב ועד החוף געגועים. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כלמיני שטויות.. ספיר מתקשרת לסבתא שלה ושמה אותה על רמקול.. ספיר: סבתא, אני מפריעה? סבתא שלה: כן, אני בריאה!! "הנהג שלנו חברמן! הוא תימני!" קיבלתי הודעה בפלאפון מהמנהל שלי: "חודש טוב ליאן, ראי אושר וטוב תמיד! מה נעשה בלעדייך בשנה הבאה??" - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי את בוב שלי. סיימתי את (רוב) הריקודים להצגה. - מאכל השבוע: ביסקפה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ה-הכתרה. יום בת"א עם גיגי. בבי"ח חולים בנהריה בחמישי, שהלכנו לשיר לילדים שם. - משהו שהרס את השבוע: שלא נסעתי ליוני. רוב הסופ"ש השכבתי באכזיב. כל העצבים והילדותיות הזאת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הצגת שמיניסטיות בשלישי. תחפושות, עדלאידע. הופעה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור חלק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בסבוסה דיי באוטובוס חזרה הבייתה אתמול..
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה וטול. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אני עף לשמיים...

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה, עוד ארון - שיר השבוע (כללי): שילה - רק לנו, אלג'יר - יום אחד, Get Up, Get Out, Get High של ד'ה ויליג' גרין. - אלבום השבוע: רדיו פנדורה, באינטרנט, אחד הדברים - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, מור, נעמה
, טלצ', ענבר
, ואבישי מהעבודה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני עף לשמיים" וגם "אז מה כבר רע בקצת לברוח? שומדבר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואו. אני אפילו לא אכנס לזה. יש לי רק משפט אחד "ושמה הם ראו את קיריייייללללל!!! - דבר שהשגתם השבוע: סופ"ש ממצה עד תום, טישלורים ללא חישוב... - מאכל השבוע: דברי שטות
- משהו שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש - משהו שהרס את השבוע: לא חסרים.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: פורים... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טישלר'ס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: helf as much - van morrison -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מילי, עמרי, נעמה [שוב], *****, ואדם.
סתם:
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא בא לי...

כשאתה כאן, *ה נרגע..

נתחיל בכך שאין לי את האות של האצבע המשולשת במקלדת, א* כל פעם שיש כוכבית דמיינו ש*ה *ה. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. ללא ספק
- שיר השבוע (כללי): שלי- אלג'יר. רק לנו- שילה פרבר. - אלבום השבוע: מנועים קדימה - אלג'יר + האמ.פי של נטאאלי |מבטא משה מ'חקר'|. - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי ו*מי, העיקריים. וכמובן כל מי שהיה בסופ"ש הממצה ;). - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רגעים.. הם היו בידינו.", "עיניים אדומות היו לה, א* עם המכחול.. עיניים עצובות שוקעות באוקיינוס הגדול." משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - *מי: " *ה מצחיק להגיד "עכשיו גיליתי שאני השם עם ה'?".. "
, הצחיק מעט. שנשונתי בע*ריאלי מספרת על המורה לנהיגה: "בסדר, טעיתי. חייבים לשבת ולברר למה טעיתי?" אוחנה שמה חומר לבן מו*ר על הפיצה שלה בע*ריאלי, אני: "איכסה, מה *ה?" יקיר: "*ה הדבר שאיתו מביא ילדים..". בטון מצחיק
"דבר קטן וטוב"
רצחתי את עצמי. "ערב טוב, מדברת ענבר ממכון מרקט ווטש למחקרי שוק וסקרי דעת קהל.. יש אולי גבר מעל גיל 18 בבית ?" אישה ממורמרת: "לא. אין אף אחד. רק טלווי*יה". חנע לצחר [נראה לי לצחר] : "הושפלת בפינוקיו!!"
אצל מור.. : "*ה גנבים! *ה גנבים!"
אני קוראת לאוחנה מהחדר של מור שתע*ור לי עם משהו: "אוחנההההההההה" בתגובה מהסלון: "טעווווווווווות"
דבר שהשגתם השבוע: פתרון. נסיעות. הנאה. - מאכל השבוע: וואי, מור תגיד לכם כי היה כ"כ הרבה ואני לא *וכרת. אבל כמובן, שהבמבה והפררו רושה אצל עמרי בעיקר. - משהו שעשה לכם את השבוע: *ה שניגשתי למבחן בספרות, שעבדתי, הסופ"ש הממצה, אבל הכי הרבה ? רביעי עם עמרי ו*מי, עצם העובדה שעמרי ח*ר. - משהו שהרס את השבוע: יום ראשון + שני, אבל למה לה*כר בדברים רעים ? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פורים . תחפושות + חורבה + האנגר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח למכור כרטיסים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'רק לנו'- שילה, ו'שלי'- אלג'יר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אוף, די לא לצלם
.

moshe butt

New member
../images/Emo12.gif ימעצבנת...

למה להשים במקום האות: "ז'" כוכבית... (*) ?!? אני לא מבין... לקח לי שנה להבין למה יש באמצע המילה כוכבית...
חחח.. כרגיל, תמיד הממולצש שלך מצחיק..
אלעעע אוטו... **מכין עכשיו דיסק**

../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

מה לעשות שהמקלדת מגבילה אותי
. יאללה יאללה תכין, רק עוד 8 ימים
.

HiLLaBahaR

New member
"מפל הזכרונות שלי..."

שיר השבוע (של היהודים): - OH LORD שיר השבוע (כללי): - Pink floyd - Comfortably numb אלבום השבוע: - Avril lavigne - Let go האדם שעשה לכם את השבוע: - עדי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - " ?Can't you see that you lie to yourself " משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - תודה שקנית Yellow דבר שהשגתם השבוע: - כסף, עם הרבה עבודה... מאכל השבוע: - טוסט עם הרבה בצל משהו שעשה לכם את השבוע: - כתיבה משהו שהרס את השבוע: החבר האדום החודשי שהגיע לו... השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חופש כולל שופינג משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי שבוע טוב! שיר שפתחתם איתו את השבוע: Limp bizkit - Boiler האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גל
סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת: --> אוליבייה הנזיר החמוד...

izzys

New member
כשהיא כאן הכל בסדר.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות. - שיר השבוע (כללי): תמונה לשעת ערביים
.
- אלבום השבוע: היהודים II. - האדם שעשה לכם את השבוע: גלי, טל, ענבר, יפית, אוחנה, שיצי, שחורה, עידן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תלכי לעולם לא אל תלכי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ענבר: "אני לא חצופה באמת! זאת רק צורת ביטוי! אל תשנאי אותי!" אוחנה: "לאאא! טעות!" ענבר: "גנבים גנבים!" במישהו לרוץ איתו על הדבר הכי מפגר בעולם: יפית: "כן לא אמרתי לכם כי לי רציתי להרוס." אוחנה: "כן אבל את כל הפרטים שכן חשובים לא יכולת לא לגלות?" - דבר שהשגתם השבוע: חרא. - מאכל השבוע: ענבר אכלה גם בשבילי
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: רביעי+סופ"ש. - משהו שהרס את השבוע: סופ"ש ותחילת השבוע הנוכחי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה/ות, לנסוע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עם איך שהוא נפתח, שיעבור בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בסוף תבכו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דגש רציני על שיצי שלי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מרפסת שיץ בשבת בבוקר.

למעלה