כשאתה כאן, *ה נרגע..
נתחיל בכך שאין לי את האות של האצבע המשולשת במקלדת, א* כל פעם שיש כוכבית דמיינו ש*ה *ה. השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): תענה לי. ללא ספק
- שיר השבוע (כללי): שלי- אלג'יר. רק לנו- שילה פרבר.
- אלבום השבוע: מנועים קדימה - אלג'יר + האמ.פי של נטאאלי |מבטא משה מ'חקר'|.
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי ו*מי, העיקריים. וכמובן כל מי שהיה בסופ"ש הממצה
.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רגעים.. הם היו בידינו.", "עיניים אדומות היו לה, א* עם המכחול.. עיניים עצובות שוקעות באוקיינוס הגדול."
משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - *מי: " *ה מצחיק להגיד "עכשיו גיליתי שאני השם עם ה'?".. "
, הצחיק מעט. שנשונתי בע*ריאלי מספרת על המורה לנהיגה: "בסדר, טעיתי. חייבים לשבת ולברר למה טעיתי?" אוחנה שמה חומר לבן מו*ר על הפיצה שלה בע*ריאלי, אני: "איכסה, מה *ה?" יקיר: "*ה הדבר שאיתו מביא ילדים..". בטון מצחיק
"דבר קטן וטוב"
רצחתי את עצמי. "ערב טוב, מדברת ענבר ממכון מרקט ווטש למחקרי שוק וסקרי דעת קהל.. יש אולי גבר מעל גיל 18 בבית ?" אישה ממורמרת: "לא. אין אף אחד. רק טלווי*יה". חנע לצחר [נראה לי לצחר] : "הושפלת בפינוקיו!!"
אצל מור.. : "*ה גנבים! *ה גנבים!"
אני קוראת לאוחנה מהחדר של מור שתע*ור לי עם משהו: "אוחנההההההההה" בתגובה מהסלון: "טעווווווווווות"
דבר שהשגתם השבוע: פתרון. נסיעות. הנאה.
- מאכל השבוע: וואי, מור תגיד לכם כי היה כ"כ הרבה ואני לא *וכרת. אבל כמובן, שהבמבה והפררו רושה אצל עמרי בעיקר.
- משהו שעשה לכם את השבוע: *ה שניגשתי למבחן בספרות, שעבדתי, הסופ"ש הממצה, אבל הכי הרבה ? רביעי עם עמרי ו*מי, עצם העובדה שעמרי ח*ר.
- משהו שהרס את השבוע: יום ראשון + שני, אבל למה לה*כר בדברים רעים ? השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: פורים . תחפושות + חורבה + האנגר.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אצליח למכור כרטיסים.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'רק לנו'- שילה, ו'שלי'- אלג'יר.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי. סתם:
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אוף, די לא לצלם
.