טםטםטםטםטםטםטםטם|תופים|

חתיכה ../images/Emo25.gif

בוא נתחיל מזה שלא נראים ככה בחיים דבר שני ואי מור קברת "ענבר אכלה גם בשבילי "
ודבר שלישי ההית צריכה לשים את התמונה של ענבר ואוחנה צבועות

../images/Emo23.gif

חחחחח"ענבר אכלה גם בשבילי " ניילת
ומור באמת שלא שמים תמונות כאלה
ההית שמה את התמונה של ענבר ואוחנה ישנות עם הצבע על הפנים

izzys

New member
אבל חג'ג'יקו! אין צורך פעמיים ../images/Emo3.gif

לא שמתי את התמונה כי חששתי מתגובתה של מנהלת הפורום, שמוחקת את תמונותיה כל החיים.. אבל למה לא לנסות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואיייייי רצחתתתתתתתתתתתתתת נקברו לי החיים פשוט וענבר אם מוחקת את התמונה את יוצאת באמת נעל. וסורי פשוט חשבתי שזה לא נשלח אז פשוט הקלדתי שוב.

The Kinslayer

New member
Drown my will to fly

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "הבלוז" - שיר השבוע (כללי):Lithium
- אלבום השבוע: איה כורם. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני שוב ארוץ אלייך ונתחבק בשדה התעופה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "היא הגיעה לנעורים והיא ראתה שמה שהולך כאן פשוט לא לטעמה" "אה, והשיער שלה- זה כן לטעמנו?!?!" - דבר שהשגתם השבוע: עוד שומן. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: סיגריות. - משהו שהרס את השבוע: מבחן בהיסטוריה ומבחן במתמטיקה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה בהאנגר. וואו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להספיק לעשות הכול בתזמון המתאים. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: Extraordinary Machine - פיונה אפל
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אדמים אפשר? עומרי, ענבר, טל, ספיר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

you've got a secret smile

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): מאור כהן - הכי יפה בעולם - אלבום השבוע: הג'ירפות - גג - האדם שעשה לכם את השבוע: שירה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תאמין לי את הכל אשכח תאונות קטנות של הכאב וברח.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אל תעלמי לי אף פעם" - דבר שהשגתם השבוע: מיטה זוגית חדשה, ורד
- מאכל השבוע: תותייים עם סוכר!! - משהו שעשה לכם את השבוע: ארוחת בוקר, שוק וים בשישי - משהו שהרס את השבוע: עבודה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשנות את החדר :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Marvin Gaye - Ain't No Mountain High Enough -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

אווווווו גרעין עודד עולהההה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): dream theater - carpe diem - אלבום השבוע: שי גבסו - במקומי - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה במיונים
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אווווווווווווווו גרעין עודד עולההה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ווא.. היו פול. אחרי 3 ימים בסמינר זה לא קל זה.. - דבר שהשגתם השבוע: מיונים לגרעין עודד - מאכל השבוע: אוכל טעים - משהו שעשה לכם את השבוע: המיונים
- משהו שהרס את השבוע: הגרעינרית שלי סרבה לדבר איתי במשך 3 ימים... והיה לי טראמפ לב"ש ולא לקחתי אותו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיכיתי למבחנים לגיטרה, והייתי בהם, ואפילו ראיתי את בנה בדרך
ועכשיו אני מחכה למבחנים לתופים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב במבחנים
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ממ אנלא זוכרת.. אבל עכשיו אני שומעת המכשפות - יום שחור. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מממממ. לא יודעת
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אווווווווווווווווווווווווווו גרעין עודד עולהההההההההה

nils11

New member
נוע"ל שליטהה!!

איזה כיף לך יש לך גרעין=[ שבוע טוב:)

למעלה