טמירה וג'קו מחזירים מלחמה-לינק

דורית41

New member
נראה לי שבית הדפוס עובד שעות נוספות

כדי להדפיס גלילים נוספים עם מספרים לחלוקה...

thr7

New member
ולהיכן את נעלמת?????????.

עד שאני פה את בורחת? רוצה מכות????????????????????????????????????????????????????????..

thr7

New member
יש את הפרק הראשון של השיר .....

שלנו אויי איזה סדרה מפגרתתתתתתתתתתתתתתתת אני ממש שמחה שאני לא ביס.

../images/Emo201.gif אוי קניה יקירתי...

לא ידעת שחרא צף? והחרא במקרה הזה הוא בן כספית... ותמיד יזכירו לו את זה, לג'קו.... גם אם הוא יוציא אלבום ב# ###ה, גם אם יקבל פלטינה יותר מהירה מזו של נינה... ובן העוולה הזה, שקורא לעצמו עיתונאי... שלא יתלונן, הצבוע הזה... במקום לשבת עם בילי מוסקונה לרמן... בנעלי בית ... הוא נמצא בחברה טובה עם טמירה, ג'קו צביקה ונינה העלה לעצמו את מדד הסלב... אההה ואל תשכחו את הטקס המזופת הזה אנשי השנה...בחסות עיתון מעריב... הלא הוא העיתון שמיודעינו כותב בו, הטקס הזה חיבק את טמירה...אז שיעשה לעצמו טובה...עוד מאמר קנטרני, למטרת הקנטרנות בלבד.. לצורך הרייטינג. וטמירה סליחה, לא היתה צריכה להגיב מטופש לגמרי..עוד אפשר לחשוב שזה מתוכנן... והכל מתורגם לכסף בסופו של דבר... וזקי באמצע...

dashdusha

New member
נכון אבל....

אני לא יכולה פשוט שלא להגיב!!! הוא מוציא אותי מדעתי הבן אדם המגעיל הזה!!! הוא השטן בהתגלמותו ואיך שאני שומעת את השם שלו עולה לי הסעיף
!!!!!!!

kapit5

New member
יופי של תגובה

מראה את בן-כספית באור נילעג. יופי של תגובה טמירה.

kapit5

New member
../images/Emo9.gifאני לא מכירה את טמירה

אבל ביגלל איך שהיא נותנת לו גב אני ממש התאהבתי בה.נכון יש פה הרבה שיקולים כלכליים אבל אם ג'קו לא היה כזה מדהים וכישרוני היא לא היתה ממשיכה ליתמוך בו.

eilati27

New member
ממי את צודקת בהחלט...

כלכלי לא כלכלי,כמו שחברת התקליטים העיפה אותו בלי להניד עפעף גם היא יכלה.. אבל היא הבינה עם מי יש לה עסק... עם הנסיךךךךךךךךךךךךךךך

kapit5

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifאמיתי

אילתי את מגיע לחיפה?

thr7

New member
פה את ממש תמימה בעייני

זה בהחלט עיניין של מני מני מני.

a d i d a s 2 1

New member
לגמרי..אני איתך

לא שיניתי את הדעה שלי עוד מפעם, כשהתחיל החרם וקצת לפני אפילו על כל מה שמתחולל בטדי הפקות... זה לא עניין אחר מלבד עניין של כסף.. אז עניין של מה? איש עסקים צריך להיות איש עסקים... ואם הוא חכם אז מה טוב.. בעצם מה זה אם..אין איש עסקים טיפש, כי כזה לא שורד בתור איש עסקים... ואגב , כל התגובה הזאת וההמתנה להתנצלות של ההתנצלות של ההתנצלות..מגוכחת מאוד על גבול הטיפשית אפילו... מצד שני הצדדים טמירה את כספית...

דורית41

New member
../images/Emo24.gifאהלן לכולן!

צריך להכתיר גם את טמירה ליקירת הפורום.היא בסדר.... אוף כל העיסוק הזה בבן כספית,והתגובות לכתבה (דווקא ראיתי המון טוקבקים שמצדדים בו לדאבוני)..- מחזירים אותי אחורה לאווירה של הג'יפה.

למעלה