טמירה וג'קו מחזירים מלחמה-לינק

go tamira go tamira

או כמו שצביקה אמר בתודות בגמר :.."ירדני טמירה את מלכה.."
ולו רק בגלל התמיכה היפה שלה בג'קו

eilati27

New member
טוב חמודות...

המחשב שלי כל כך איטי שאני כבר מתעצבבת מזה... אני אלך לעשות קצת סדר ואני אנסה לחזור מאוחר יותר לשרשור לילה... מקווה שיהיה בסדר עד אז... אז ביוש בינתיים לכולכן.. אוהבת אותכן!

דורית41

New member
טוב אילתוש,לא נגיב../images/Emo8.gif

ואגב,לא בטוח שהבעיה אצלך במחשב,גם אצלי הכל נוווווררררראאאאאא אאאאאיייייטטטטטיייי

alona37

New member
תודה רבה.

אין צורך להתייחס אל בן כספית.. שיעשה מה שהוא רוצה. חוצמזה זה בכלל היו ואיי בעשר , הם הרי כתבו את הפרומואים שהוא "מתנצל" , כך שכלל אין על מה לדבר.

rifkin1

New member
אני באמת באמת שלא מבינה

מה כל ההתנצחויות שאילו בין כספית לטמירה ירדני!?!?!??? למה להעלות את זה שוב? למה? הרי ג'קו התנצל בפני כל העולם והספיק להעלם לשלושה חודשים מלאים שבהם לא שמענו ממנו דבר וחצי דבר. אז עכשיו הוא חזר והוא פותח דף חדש אז למה להעלות שוב את כל הגועל נפש??? בן כספית בעצמו אמר: 'לא הגיע לו להימעך והירמס בצורה כזו, אני ממזמן שכחתי מכל הענין ומקווה שהוא יחזור' אני אישית מקווה שהטור הזוועתי הזה לא יחזיר את תקופת העליהום... ואני מאוד מקווה שטמירה באמת יודעת מה היא עושה עם ג'קו ולא יוצרת 'בובה על חוט'...

talytal

New member
בסיכומו של עניין

זו כבר האחרית דבר של השורה התחתונה של העליהום. כבר מדברים פה על תוצר לוואי מאוד מרוחק של אותה תקופה לפני שלושה חודשים. אין כאן שום דבר חדש שיכול לגרום למשהו שלילי, זה סתם מעצבן להצטרך להתמודד עוד פעם עם שטויות כאלה, בעיקר עבורנו, שכבר למודות טוקבקים והתמודדות עם רוע וגועל נפש מפה עד הודעה חדשה. אבל בתכלס, בראיה מפוכחת, לא מדובר בשום דבר שיכול להזיק לג'קו בצורה משמעותית, או בכלל. לא מדובר אפילו עליו באופן ישיר, אלא על התנהלות של בן כספית מול טדי. ג'קו הוא רק תירוץ. ואני באמת מקווה שלא נצטרך לשמוע יותר מהפרשה הזו, אלא רק דברים רלוונטים וטובים - הופעות, דיסק, מוזיקה.

hela19

New member
ערב טוב לפורום המדהים..חבל"ז..

מה לנו בכלל להתייחס, לאדם קטן, שרק מחפש כותרת, ...בדיוק כמו בימי ספטמבר החמים
.. כאשר הדי המלחמה נשמעו..מעניין, שבשבוע סוער במיוחד, מוצא זמן להתעסק חמישה ימים אחרי השידור, ב"סמי התנצלות".. למה המתין???אם כל כך חשוב לו???
ממש בדיחה... לדעתי, צריך לייבש את הכתבות...לא להיכנס, ולא לתת רייטינג..העניין יירד.. המדינה רועדת, אולמרט הוךלך לפטר את פרץ,..צריך להסית את הדעת של הציבור ממה שקורה כאן, לא?? תחקירים, וועדות, שחיתות...את מי זה מעניין???רק ההתנצלות...
..ממש... המדינה התפתלה מצחוק, לנוכח דברין של אסי כהן, בארץ נהדרת..אולי באמת כדאי, שהכותבים המוכשרים,,,יפעילו דמות גרוטסקית, שמתנצלת..מעניין מה מניע אותו..
ג'קו חזק, ובטח צוחק על העניין, מוטב גם אנחנו ניקח את הדברים בפרופורציה..
סה"כ..מיהו בכלל?? אז, בואו נחזור לשיגרה..בשבוע הבא אי"ה, ההופעה, ובקרוב עו הרבה..היינו וראינו איך הציבור מקבל את ג'קו.. ערב מקסים, וסוער
ממני באהבה,, ה י ל ה

דורית41

New member
אהלן הילוש

את צודקת,וכל מי שיעצה פשוט לא להתיחס צדקה. במקרה הזה (ובכל מה שקשור לבן כספית וגועל הנפש שהוא יצר),קשה לי להיות חכמה ואני נאלצת להיות צודקת.. -כלומר מבחינת תחושה,קשה לי נורא להתעלם .אבל כמו שאת אומרת,הוא איש קטן,יהיר,ומשועמם וניתן לו להתפלש בג'יפה של עצמו.

מגושקה

New member
הסיבה להתנצחות?

נו באמת מתי בן כספית קיבל כזאת חשיפה? בטוח לא בתוכנית שלו: כפכפים או משהו כזה. הקריירה שלו בתקשורת כבר מזמן בירידה (מאז שעשה את המעבר לערוץ 10) וג'קו היה 'אחלה' דרך לקבל פירסום.
וואי, בן כספית מרגיש שנעשה לו עוולה כי ציטטו אותו לא נכון והוציאו את דבריו מהקשרם (מסכן,
) מממ מאוד מעניין את מי ומה זה מזכיר לי. כנראה שבן במהלך הלהט שהיה שרוי בו בכתיבת הכתבה המבישה והבזויה שלו נגד ג'קו שכח כלל חשוב: מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך.

talytal

New member
מגושקה! יקירתי, התגעגעתי אלייך!../images/Emo140.gif

מתוקיזה, מה קורה?

מגושקה

New member
אני ניצחתי!!!

את הוירוסים, השפעות וכל הכאבים. לפחות לעת עתה, חחח שמחה שיש כל כך הרבה (מה זה הרבה, מבול) של חדשות טובות. מה איתך והאוניברסיטה בימים אלו? מערכת יחסים חמה או קרה?

talytal

New member
חמה או קרה? אני אתן לאייקונים לדבר

בשמי -
סתם, האמת שבסדר, רק שתקופת המבחנים מעבר לפינה, וזה פשוט אייייייייייייייייייייייייייכס. אבל הפורום וג'קו מחממים קצת את האווירה...

Nova5

New member
מגושקה! לפני כל הפורום אני מתנצלת

אם פגעתי בך בקטע של "עצומה". כמה טוב לראות שאת חזרת אלינו!! כתבתי את זה באישי וחוזרת כאן: מתנצלת, מצטערת, סורי, סליחה - זה היה רק נגד רעיון ואני מתה לראות אותך , אולי כבר בגהה בנות, תעשו לנו סולחה...

../images/Emo24.gif יאללה סולחה...

אוי יאנוש אני אוהבת אותך...גם אותך מגושקה... ראיתן את התכנית עם רונאל פישר עכשיו? על התחזות בפורומים? אמאל'ה...איזה סיפור...

דורית41

New member
ראית את זה?אבל לא נראה לי-

שיש לנו בפורום הזה מאבי או מאבן,כי הרי כולנו אמיתיות ולא וירטואליות... וגם ג'קו....הוא אמנם בעל כוחות עליונים ,אבל ממש לא וירטואלי.....

למעלה