טמירה וג'קו מחזירים מלחמה-לינק

talytal

New member
אפשר תקציר למי שלא ראתה?

סיקרנתן אותי....

בדיוק פתחתי על זה off תקראי שם../images/Emo13.gif

ובלי קשר, מה העניינים? ויש תכנונים/מפגש פורום באופק/עדכונים משהו?<

talytal

New member
טוב, יש את ההופעה בחיפה

עוד שבוע, ובתקווה שעד אז יהיו לי עוד חדשות טובות. נחכה ונראה, כרגע אין עוד פרטים לגבי המפגש פורום המתוכנן, אבל הכל בשלבי בירור.

תודה ../images/Emo140.gif רק חבל שזה שוב בחיפה זה

יוצר סיבוך בהגעה לכל תושבות המרכז ועדיין אני לא יודעת מה יהיה
טוב יש עוד שבוע לחשוב (אם מסתכלים על זה לפי כמות ההופעות בצפון בנתיים זה יותר מסע תמיכה של ג'קו בתושבי הצפון מאשר הצפוניים בג'קו
אבל העיקר שהוא מופיע..)

דורית41

New member
קבלי תקציר

התחלתי לצפות מהאמצע,אבל ממה שהבנתי,תואר מקרה של התחזות בפורום הריון- נושא שמאוד טעון רגשית ,כי יש שם הרבה נשים שחוו אובדן הריון .,ונכנסה מישהי בשם "מאבן" שכביכול אבדה תינוקת שנפטרה מס' שעות לאחר הלידה,ולאחר זמן מסויים,ספרה כי היא בהריון עם תאומות,תארה את כל שלבי ההריון,היחס של הבעל,הבדיקות,וכו'-וכל הפורום עקב בדריכות אתה, וביום הלידה כביכול,בעלה נכנס לפורום וסיפר ששתי התאומות נפטרו בלידה. כמובן שכל הבנות הגיבו קשות-התפרצויות בכי וכדומה..... ובסופו של דבר,לאור ספקות שהעלתה מישהי,החלו לבדוק והסתבר שלא היתה לידה כזו באף אחד מבתי החולים,וכל הסיפור בדוי.... מפחיד.

talytal

New member
חן חן, מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

ובאמת מפחיד. זה אולי באמת צד חיובי בזה שרובנו כבר בכלל לא וירטואליות, ונפגשנו גם בחיים האמיתיים - לא צריך לחשוש מ"מתחזים" למיניהם. אבל באופן כללי, באמת אי אפשר לדעת באינטרנט. צריך להיזהר...

מגושקה

New member
גם לפני כל הפורום

זה בסדר, כמו שאומרים מים מתחת לגשר (באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב).
ולא לצערי אין מצב שאגיע לגהה בחיפה,
ולא בגלל המרחק כמו שבגלל שזה במוצ"ש ואני עובדת ביום ראשון, ואחרי שלקחתי כל כך הרבה ימי מחלה אין לי ממש מצב לקחת יום חופש או לאחר.

מגושקה מה שלומך? ונזכרתי במשהו

.רציתי להגיב לך בשרשור העצומה וזה נעלם לי עד שהגעתי לזה...יפה שרצית לעודד את ג'קו לשיר שירים מקוריים, נראה לי שהוא היה ממש מסכים איתך רק שזה לא ממש פשוט, אין לו כרגע דיסק, פלייבקים עם נגנים כמו שהוא רוצה עולים הון תועפות והוא עדיין מזוהה בנתיים עם כוכב נולד.. עם הזמן הכל ישתנה לטובה ב"ה ואולי זה אפילו יתחיל בהופעה בחיפה, את מתכוונת להגיע אליה אגב???

למעלה