טסים לחופשה בקוסטה ברווה ב-

mokasosex

New member
באבל טוויט , טוויטר פארטי, פאפרצי שלו ושל

קריס (שיוציא אותו כבר רשמית מהארון) / בראד (אייין עליו !) יודעות מה ? אסתפק בפאפרצי של נשיקה לוהטת עם דרייייק אבללללללל משהו, לא חייב, אבל רצוי מינוס חיית פנים ורק חיית מכנסים !!!!!!!!!!!

InbarKiii

New member
אוי אתן הורסות אותי חחחחחחחחחחחחחחח

פחות חיית פנים ויותר חיית מכנסיים
בידיוק חשבתי שאני ממש רוצה וידאו שלו ושל בראד מפעם..לראות איך הם תקשרו ואם זה יהיה וידאו של התמונות מהמסיבה הזאת שרואים שבראד מסתכל על ליטל אדם ושאדם מרים את בראד..זה יהיה מעולה, תודה

t r e c o o l

New member
חשבתי שאת אוהבת את חיית הפנים../images/Emo46.gif

אבל חוץ מזה אני מבינה אותך לחלוטין

mokasosex

New member
"לא חייב, אבל רצוי מינוס חיית פנים

ורק חיית מכנסים !!!!!!!!!!!" אני מעדיפה לראות את פניו הנאות של המלך הזה בלי כלום .. אני מחבבת את חיית הפנים, אבל היא מסיחה את הדעת יותר מדי.

heart1soul

New member
חחחח חיית פנים וחיית מכנסיים:)

אני איתך!!! חיית מכנסיים של אדם לשילטון!!!!

t r e c o o l

New member
אני לא מסוגלת לכעוס עליו..../images/Emo7.gif

במיוחדאחרי הסרטון של אתמול
אבל הוא גורם לי לכעוס על כל העולם ולעשות רשימת חיסול אז ..משהו כאן לא בסדר.. אני גם רוצה שאדם יתחיל להתמכר לטוויטר.

heart1soul

New member
אז שיתחיל להזיז את עצמו ויצייץ קצת

או באמת יותר טוב ינשק את דרייק איזו נשיקה עסיסית לעיני הפאפארצי...

ככה הוא מייבש אותנו!?

אוף הוא כמעט כבר לא מעדכן בטוויטר.. הוא לא מבין כמה המעריצים שלו צמאים לדברים חדשים.. בטוח יש לו גם זמן חופשי הוא צריך להקדיש ממנו גם למעריצים שלו
ומה בטוח מעוניינים לראיין אותו!! כנראה שזה RCA שלא רוצים הם רוצים מכירות אז איזה סיבה כבר יכולה להיות?? אני לא מבינה את זה!!!!! מאיפה הם חושבים?? מהתחת???

t r e c o o l

New member
אני חושדת שזה בגלל המשפחה

של דריק.. הם מסרבים לחלוק את bb! והוא לא שלהם בכלל! גאד, איזה שרשור הזוי!! חח

mokasosex

New member
מה את מצפה ?

מחסור קשה באדדדםםםםם זה התסמייייינייייייייםםםםםםםםםםםםםם

משפחה של קרציות!! בושה להם../images/Emo46.gif

נדבקים לBB שלנו הם כלבים אחד אחד! אוף זה כל כך מתסכלללללללל אני לא יודעת איך אני אשרוד בלי אדם ברצינות! אני צריכה את אדם
אני מתה מגעגועים!!!!!!!!!!!!!!
אדםםםם איפה אתה נשמה????

t r e c o o l

New member
חחחחחחחחחחחח

אני מבינה אותך bb
כולנו באותו מצב..ולי גם אין חצי אינטרנט.. בואי נסתכל על חסי הכוס המלאה.. עוד 11 יום *בטוח* יהיה משהו חדש.. זה גם משו

mokasosex

New member
בעיות בהגיה? חסי?

חחחחחח משעמם לי \: אה והיום אמא שלי הזמינה לי את הדיסק *-* נקודת אושר. 11 יום הכי ארוכים בחיי..

למעלה