טענות בענייני קידומי תוכן הקשורים לבלוגיה

../images/Emo6.gif

מי בוחר את הרשומות האלה? הרשומה קודמה כי הזכירו בה את אחת מהמשתתפות בתוכנית האח הגדול, ובגלל הפרובוקציה. הרשומה עוסקת בגינוי מבוגרים ולא באח הגדול (בעמוד הבלוגיה מתנוססת תמונה של משתתפת בתוכנית). (לא שאני רוצה לראות קידומים של האח הגדול, אני לא צופה בזה).

wranger

New member
ואני תוהה

למה ניתנה "בחירת העורך" לרשומה שאני יודע שמסתובבת במיילים כבר שנים, אבל אני מניח שזה כי העורך נתקל בה לראשונה וחשב שהיא מקורית ומשעשעת. היי, גם זה יכול לקרות. לטענתך שהפוסט נגנב ממך - איך מישהו בעולם אמור לדעת שזו רשומה שאת כתבת לפני עשר שנים? העורך לא מכיר את כל הטקסטים שנכתבו אי פעם בידי כל אחד ובכל השפות (ולמרות זאת, אני חושב שיש מה לעשות לגבי טענות על גניבה ספרותית, אולי גם ממרחק זמן שכזה. בצלאל אולי יודע יותר טוב ממני). ואגב, הקישור לפוסט המקורי שלך נושא את התאריך 11 באוגוסט 2009...

שלום לך

נכון, אבל כהוכחה, יש לי את האריזות המקוריות, שאספתי בכל נסיעותי, חוץמזה כבר ב2002 אם אינני טועה, פירסמתי אותו לראשונה בפורום "וידויים". אחפש אותו. יום טוב ושבת שלום

wranger

New member
אבל הרשומה כבר לא מקודמת...

מה תעזור ההוכחה עכשיו?

goldy

New member
הינה משהו שאת יכולה להוסיף../images/Emo221.gif

על צ'יפסר: "אין לטבול במים". האמת יש בסיס מצויין לטיפשות הזאת: אנשים טיפשים. אני ראיתי מישהיא שרצתה לנקות שקע בקיר, אז היא פשוט שפכה עליו דלי מים ומייד אח"כ הופתעה לגלות הפסקת חשמל. אני לא יודע אם
או
. הטיפשות לא יודעת גבולות.

tvav

New member
גם לי זה קרה אותו מקרה

פירסמתי רשומה לאחר כמה ימים פירסמו את אותה רשומה רק שינו קצת מילים ונתנו לה את בחירת העורך זאת הרשומה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1588143

עכשיו אני עוד יותר עצבנית

כי אמרת שהוצאתם את הקידום..אבל הנה,שוב זה מופיע בעמוד הראשי של תפוז. זה זלזול, באמת.

Bezalel P

New member
הוראות שימוש

שלום לך הרשומה הזאת קודמה מכיוון שהיא משעשעת. על פניו, לא מצאנו כאן הפרה של זכויות יוצרים. אם את רוצה, אני מציע שתפני ישירות לבלוגר בעניין.

בצלאל אתה לא קורא עד הסוף

א-- הרשומה הזו שלי, מלפני 10 שנים, ופרסמתי אותה בפורום 40+ הנה הקישור:http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=102&MessageId=18142 ב--אם היא כל כך משעשעת, למה לא פרסמת אותה, כאשר אני פרסמתי אותה שוב בבלוג שלי לפני מספר חודשים? הנה הקישור: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1529066&passok=yes לא מספיק שהוא הרס אותה, אתה גם מגבה אותו. ג-- כן יש זכויות יוצרים, ברגע שאני כתבתי אותה ב3 שפות לפני 10 שנים, ויש לי את כל האריזות המקוריות שאני מוכנה לצלם ולפרסם אותם, כי נסעתי הרבה ואספתי אותם מרחבי העולם. אז אל תגיד שאין זכויות על משהו שאני יצרתי. זה מרתיח אותי.

Bezalel P

New member
הרשומה עוסקת בדרכים להתמודד עם השפעת הגיל

והגם שהיא אולי מעט פרובוקטיבית, אני חושב שהיא כתובה היטב ומעניינת.

Paila

New member
זוהי מכבסת מילים, בצלאל!

אני מתפלאה עליך. לא "מעט פרובוקטיבית" ולא נעליים. יש כאן ירידה מלוכלכת ואווילית (עם כניסה לתיאורים פלסטיים) שמבזה את בני הגיל השלישי באשר הם, כאשר מושא ההתייחסות הוא אישה בת 61. גם אתה חושב שאישה בגיל הזה היא זקנה?

Bezalel P

New member
אני חושב

ההתייחסות לשרה היא רק נקודת מוצא לרשומה שלא עוסקת בה ישירות. אנחנו מקדמים תכנים שאנחנו חושבים שיש בהם עניין, מידת ההסכמה האישית שלנו עם הדברים אינה רלוונטית והעובדה שתוכן מסוים קודם לא אומרת שאנחנו מסכימים או לא מסכימים עם הנאמר בו.

למעלה