טענות בענייני קידומי תוכן הקשורים לבלוגיה

siv30

New member
נכון

בכלל לסתום את הפה ולאמר תודה שהאתר הזה לא קורס. ושאלוהי התפוז בחר להביאנו עד הלום. אמן.

גם לי יש תהיה על קידומים תמוהים

מדוע הבלוג של תחנת הרדיו 103 אף אם מקבל בחירת עורך ממש כל יום ביומו ותופס מקום של פוסטים שאולי יותר מגיע להם קידום? ב. הפוסט הזה שלהם http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1596251, זכור לי בבירור שקודם בשבוע שעבר וקיבל בחירת עורך, ואילו היום הוא קיבל בחירת עורך בשנית, כלומר - יש פה בול על בול. האם לדעתכם זה ראוי? אשמח להתייחסות.

dedi1602

New member
ובאותו נושא

אני הייתי בין אלה שאמרו כי מי שלא טוב לא יכול לקום וללכת אבל קידום האח הגדול כאן עובר כל פרופורציה. דודי מליץ מקודם תמיד לדף הראשי של הבלוגיה, הנושא החם פעם 3 כבר הנושא החם, גם אם האח הגדול לא הנושא החם לפחות 2 רשומות נמצאות בדף הראשי של הבלוגיה. אני אמרתי כי זה אתר מסחרי וזה מובן המהלך אבל לא מובן למה כל העמוד צריך לעסוק בזה? יש מספיק נושאים חמים לטפל בהם, יש מספיק רשומות שלא זוכות ליחס המתאים מכיוון שהם אינם "צהובות" מספיק. בזמן האחרון אני שם לב כי כל הרשומות מתעסקות בבישול. ויש דברים שאני עדיין לא רושם מפאת כבוד האדם אבל על חלק מהדברים ששמעתי מאנשים מסויימים קיבלתי בשפה עדינה בחילה מדוע הם רושמים כאן בלוג התפוז שהכירו לי השתנה מאוד מאז ועד היום וחבל שהוא איבד את התמימות שלו בגלל כל הצהוב. אני ימשיך לקרוא פוסטים אבל זה אחד הסיבות שאני לא כותב כאן בלוג, ישנם עוד כמה סיבות אבל בעיקר מפריע לי השתלטות "הצהבת"

כתבתי על זה בפורום משוב,

על זה שבזמנים מסוימים יש 3 מתוך 4 קידומים בראש הדף + 2 מהבלוגיה + 2 מהפורומים שקשורים לאח הגדול. אתה יכול לנחש מה היתה תשובת תפוז.

dedi1602

New member
אני יול להבין את ה"צהוב"

אבל לפחות אם היה איזון לא רק צהוב ומריבות מעניין אנשים תפוז אני מאמין פונה למספר רב יותר של אנשים בעלי עניין בהרבה תחומים

לשונאי10

New member
../images/Emo45.gif נכון מאוד!

נמאס כבר! עמרי חיון מראיין את עמרי חיון, עמרי חיון לוקח את אח של ההוא ל"שיחה צפופה", עמרי חיון מתארח בבית האח הגדול (חבל שלא נשאר שם חחח), דודי מליץ יושר של תכנית הזבל הזאת ומה לא. די, באמת, יש גבול! לא כולם רואים "האח הגדול" ולא כולם מבינים או רוצים להבין מי הידוען־לרגע שמתראיין אצל עמרי חיון, ממש לא מעניין. הטמטום שולט כאן.

dedi1602

New member
טמטם זה כבר החלטה אישית

אבל אני חושב שלגוון קצת את העמוד לא יכול להזיק אולי לשנות את פורמט העמוד כמו העמוד הראשי לתת במה למספר נושאים ולא רק ל-4 רשומות אולי לשנות את הסגנון אולי את התוכן לנסות לפנות למגוון רחב יותר של אנשים ולא רק אלה של הרכילות

למעלה