טענות בענייני קידומי תוכן הקשורים לבלוגיה

motior

Member
אם כבר מקוממת...

איך זכתה לבחירת העורך רשומה שמצטטת מייל שמסתובב ברשת - בארץ ובעולם - כבר הרבה שנים - והבלוגר לא הוסיף אפילו מלה אחת משלו?

:))

משעשע לראות בלוגרית לא חדשה, ועם זאת כל-כך נאיבית בכל מה שנוגע ל"בחירת העורך." וזה נאמר מהפן החיובי של העניין. בד"כ, לוקח לבלוגר חדש זמן יחסית קצר, עד שהוא מתוודע לתופעה. שימי לב לתשובה שקיבלת בנושא קידום: "אנחנו מקדמים תכנים שאנחנו חושבים שיש בהם עניין" נשאלת השאלה, מהו "עניין". ובכן, לדעתי האישית, "עניין" הוא כל דבר שיש בו הכפשת האחר. לדוגמה, כל פוסט שבא לדבר כנגד מישהו, כל פוסט שמשתדל להשתמש עם כמה שיותר ביטויים/ מילים בוטות, קללות, הכפשות, כל פוסט שיזלזל ויפגע יותר באחר, נקרא "עניין." רבים הטוענים כי עורכי תפוז מקדמים צהוב, אני טוענת שעורכי תפוז מקדמים ריב ומחלוקת.- פוסט שמביע זלזול רב כלפי האחר, ומתובל בכמות רבה של מילים מכפישות, בוטות, שמשתמש במילים נרדפות לאותה המילה, (כאילו אף אחד לא הבין), רק על-מנת להרגיז יותר, פוסט כזה גורר אחריו באופן טבעי תגובות רבות המשתמשות במילים דומות, קרי, הכפשה בחזרה, קללות ודומיהן, והרי לך, "עניין". - במקרה שלפנינו, כתבה פרובוקטיבית לכל הדעות, שזה כמובן, עניין :) כתבת על אחד מאלה, אתיופים? יופי. חרדים? יופי יופי. הומואים? עוד יותר יופי. ואפילו, קיללת את השכנים שלך? :) בול "בחירת העורך" חיכה רק לך. לא מאמינה? קחי אוכלוסיה, לא משנה איזה, רצוי חלשה או מוחלשת, ונסי בעצמך. - בהצלחה. ** יש מקרים אחרים שמקבלים את בול בחירת העורך, אבל הם דווקא בעקבות לחץ שבא מהכותבים עצמם, ושמאלצים את המערכת לתת את בחירת העורך לפוסט זה או אחר, אבל מבחינה כמותית הם זניחים ובטלים בשישים. אסיים בסגנון חזליינו - "וכל המרבה בהכפשת האחר, הרי זה משובח" ע.ה.

GinAndTonic

New member
הצהוב הוא כולו ריב ומחלוקות. כמעט ואין הבדל.

האח הגדול מהותו בסכסוכים בין האנשים השונים. השרדות מהותה קידום של ערכי חתרנות, שקרים, תקיעת סכינים בגב ואדם לאדם זאב. כל העניין של היפה והחנון, כל הקטע של מפרץ האהבה - הכל שם בתכחים, לכלוכים. כשמביאים חדשות מהברנז'ה כביכול, לרוב זה עיסוק בריבים, פרידות, מתחים, בגידות. זה הצהוב, וזה מה שמקודם. זה האוויר לנשימה של תפוז. זה מה שמקטין את הגירעון שלהם. וצריך לומר את זה בפה מלא. פשוט מאוד.

../images/Emo45.gif

גם אני רציתי להביא בדיוק את הדוגמאות האלה, אבל בסוף וויתרתי. מי שהבין, הבין. ומי שלא.. אז אולי פשוט יקח לו זמן. מזל שלפעמים קורות גם טעויות אנושיות ואז הם מצליחים להביא גם דברים טובים.
ע.ה.

פנומן 72

New member
כן אבל כבר אמרת את זה אלף פעמים....

ולא נראה לי שלמישהו איכפת, אז למה אתה טורח ?

wranger

New member
אני דווקא לא מסכים עם בצלאל

וחושב שהרשומה פשוט משעשעת נורא. אולי כי אני אוהב דברי איוולת, אבל הקטע על "דודה שלי אסתר ימח שמה" עשה לי חיוך גדול. בסדר, עניין של טעם, כנראה. לא תמיד העורך מביא דברים שכווווולם נהנים לקרוא.

wranger

New member
טענות בענייני קידומי תוכן הקשורים לבלוגיה../images/Emo46.gif

האמת שאני די שמח לראות בפורום שרשורים שאינם "כדאי לקרוא" בלבד, גם אם אנחנו ממש חייבים לגוון לכיוון הטענות והעצבים. כלומר, הייתי אפילו יותר שמח אם כל הדיונים בפורום היו עוסקים בהצעות ייעול, למשל (מה נסגר בסוף עם הסרגל של חדשוטק? הצעות לפיצ'רים חדשים? נושאים חמים חדשים?), אבל כערוץ תקשורת בין הבלוגרים להנהלת הבלוגיה זה בדיוק המקום גם לתלונות. ובכל זאת, אזכיר שיש ערוצים תפוזיים נוספים לפנות אליהם במקרה של טענות - פורום תפוז משוב, למשל, יש בו שרשור קבוע שנושא את הכותרת "פניות בנושא הבלוגיה", וגם שם תוכלו לשטוח את טענותיכם. בנוסף, אפשר לשלוח מסרים זועמים לכינוי הנהלת הפורומים. סתם, שתדעו, כי המענה התפוזי בערוצים האלה יכול אולי להיות מהיר יותר מאשר ע"י פתיחת הודעה בפורום הבלוגיה ביום שבת לפנות בוקר, למשל. הרי בצלאל בדרך כלל לא כאן בסופ"שים ועורכי התוכן לא קוראים כאן על בסיס קבוע (ובטח גם לא בסופ"שים), אבל מישהו מהנהלת הפורומים יש, והם מסתובבים בפורום משוב או במסר. להבהרה, כדי שלא יזקפו ראש כל הטוענים שאני תמיד מפנה לפורום אחר - זה לא במקום פורום הבלוגיה, אלא בנוסף: אם יש לכם טענה או תלונה בענייני הבלוגיה - ואם אתם לא רוצים תשובה תפוזית או מענה מהיר אלא רק לשפוך את הלב, להתלונן או לעורר דיון סוער מלא בסימני קריאה - הפורום הזה הוא בדיוק המקום (ולבעיות של תמיכה טכנית, אני מזכיר, יש פורום משלהן). וכרגיל, אפשר גם לשלוח מייל או מסר לבצלאל או לי (ואני, אין הרבה שאני יכול לעשות, אבל אני אנסה). שבת שלום.

פנומן 72

New member
שני דברים חשובים

האחד - אין טעם לפנות לפורום משוב מטעם העיכבון. פעם לקח להם יומיים לאשר הודעה שלי. זה נקרא טיפול מהיר ? עשה לי טובה. שנית - ידוע שהנהלת הפורומים מגבה אתכם, אתם מגבים אותם, וכל מי שכפוף למנכ"ל תפוז מגבה זה את זה. אז מה הטעם להתלונן שם ? עזוב, תמשיכו במה שאתם עושים הכי טוב כל הדרך לגהינום. מה זה משנה מה אנחנו חושבים ?

wranger

New member
אכן, דברים חשובים.

שוב, לא התכוונתי לשלוח את הטענות לפתחו של מישהו אחר, רק הבאתי לידיעה שיש עוד מקומות בהם אפשר להתלונן. לא רוצה, לא צריך.

Master Stav

New member
מספרים על עוזי

שלא היה מסופק ממקומו יום אחד לקח את והתחיל חופר וחופר וחופר וכך הגיע לצד השני של הכדור שלנו ..היישר לסין.....
הוא הציץ מסביב וגם שם לא היה טוב אלא מה ...שהציץ אל החור ראה בין רגליו את השמש זורחת ... רגע זה זורח לי מהתחת שאל את עצמו עוזי ? ומיד שם פעמים אל העבר השני ...כן כן זה שממנו חפר את דרכו בעמל רב .... אלא מה ....שהגיע בר היה לילה ...והשמש....שוב זרחה...לו מהתחת
עוזי ....

העיקר שגולדי הבין ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איזופוס? למה לך להתעסק עם החותנת! לגולדי פנית, לא טעית! טחחח! מיפ.

GinAndTonic

New member
אתה טרול שבאופן עקבי ומהותי מנסה לפנצ'ר כל

ניסיון לדיון כנה, אמיתי, מהותי ישיר ועמוק על הנעשה בבלוגיה בכלל, ועל נושא הקידומים בפרט. נשאלת השאלה - מה מפריע לך, ומאיפה נובע הדחף הזה, לפוצץ כל דיון כזה - על ידי הפרחת ניחה בדיחתית לא מוצלחת לאוויר העולם? כמו בלוגרים רבים כאן, כל תוכן הודעה שלך, וכל רעיון בהודעה שלך, נראה שיש בו שיקול של אינטרס קידום תכנים עצמיים. התגובות שלך באופן עקבי, מנטרלות כל ניסיון לדיון, והשאלה היא - את מי זה משרת, חוץ מאת עצמך? לי התשובה ברורה מאליו. אני מקווה שגם לאחרים.

Master Stav

New member
זו דעתך ...

אני מביע את דעתי ..... לא ידעתי שמשטרת ה"איכות" גם קובעת מה לחשוב כלש כן איזו דיעה להביע שלא נדבר על חיברה למשטרת המחשבות .... בחודש וחצי האחרונים לא קידמו אפילו לא רשומה אחת שלי ....אז ? הפעילות שלי בבלוגיה , פורום המנהלים, פורומים אותם אני מנהל וכמובן הבלוג שלי היה כזו שתורמת בניגוד לשלך שהינה סוג של בכינות שלא נדבר חפירה בלי להבין מהיכן זורחת השמש ....וכן אני ציני .... עוד לא ראיתי פוסט אחד שלך שלא היה נגד ....כולם בלי יוצא מהכלל הינם אנטי למעט לכאלו והם לא רבים שמתנהגים כמוך .... או במילים אחרות אתה ואפסך עוד . אתה קורא לי טרול ....במקרה דנן אני לא חושב שיש לך את האינטיליגנציה בכדי להבין מי למה וכמה אתה טועה לטעמי נוכח אותם דברים שאני קורא אתה פשוט לא מסוגל להבין ... אגב ...היו פה שבועיים שקטים שאנשים פירגנו זה לזה ... אנשים החלו מפרגנים בהמלצות בבלוג שלהם לבלוגרים אחרים ולאו דווקא חברים איכשהו ...זה היה בזמן שלא היית פה ....ואף אחד לא שואל למה ....זה ברור .....לכולם .

GinAndTonic

New member
אתה לא ציני. אתה מנסה להיות ציני ולא מצליח.

ואתה אל מביע דיעה שונה אלא מנסה לפוצץ את הדיונים, כדי שלא יושמעו דעות אחרות. תראה טוב טוב את הודעתך באשכול הזה, הומור לא מצחיק ולא משעשע - רק ניסית לפוצץ את הדיון על ידי ביטול דיעה שונה משלך בעזרת חוש הומור לא מוצלח. ביטלת מישהו שחושב אחרת, באיזה בליל מילים לא קשור, והכל בכוונה להסיט את הדיון ולבטל אותו. אני מאחל לך שיום אחד, תצליח לכתוב כמוני. אבל היות שלעולם זה לא יקרה, אני בהחלט משתתף בצערך. מה עוד שאתה מתיימר, שזה הכי גרוע, ומאוד פאתטי. רוב הפוסטים שלי נגד? הפוסט שלי הוא פוסט שמתבונן על החברה והתרבות שלנו. אתה רואה הרבה דברים טובים? בניגוד אליך, אני בעל דיעות עצמאיות. אני לא פועל משיקולי קידום, לא משיקולי תועלת, ולא משיקולי הערכה עצמית. תרגיש טוב.

למעלה